Sari la conținut

AlexXP

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://alexxp.deviantart.com
  • Yahoo
    alexxp@ymail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    F650 GS Dakar
  • Numar Moto
    B 650 DKR

AlexXP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru a scoate limitarea trebuie sa schimbi o piesa de metal in care vine prins cablul de acceleratie (una d-asta), si sa muti capatul cablului in celalalt orificiu (link). E ~20-25 RON chestia aia din cate tin eu minte. In 10-15 minute maxim e gata.
  2. Am vazut pe AdvRider ca sunt mai multi care folosesc baterii d-astea: http://shop.testsycl.com/46-AH-MOTORCYCLE-...ORS-4S2P003.htm Si un filmulet cu instalarea: http://www.youtube.com/watch?v=agnfK9iWG0s N-am vazut pe site nimic despre expediatul in alte tari, dar se poate afla printr-un mail.
  3. Multumesc pt. alternative... Am vazut ca ambele produse, si cel de pe Louis si cel de pe Polo sunt facut de aceeasi firma (SHIN YO), deci probabil toate sunt made in China O sa raman la cel de pe Polo pana la urma, arata destul de OK cu sticla fumurie, si in plus acolo se poate plati direct de pe PayPal.
  4. Salutare, Ma bate gandul sa schimb stop-ul cu unul cu LED-uri... mai exact modelul asta: link. A vazut cineva unul d-asta in functiune? M-ar interesa daca e diferenta notabila ca vizibilitate. Merci mult.
  5. Saito ProCharger am si eu... e ceva mai inapoiat decat modelul tau (nu are afisaj). Anul trecut am lasat bateria conectat cam 2 luni la el si a fost totul OK
  6. In Rider's manual de la mobra scrie "Do not allow the engine to idle unnecessarily or for prolonged periods of time - risk of over-heating or fire. Ride away immediately after starting the engine..." Din pacate nu zic daca asta e valabil si vara si iarna. Eu o sa incerc pe cat posibil sa o scot la cate-o tura cum prind strada fara zapada. Saptamana trecuta am iesit miercuri chiar cu o zi inainte sa ninga, si azi am mai facut o plimbare de 30-35km. Sunt curios daca in ritmul asta (cel putin o data pe saptamana sau o data la 2 saptamani plimbare) pana la primavara se duce bateria
  7. Salut, Fondurile sunt problema si la mine, da' cu toate astea visez pe la vara sa fac si eu upgrade-ul asta. Parca muncesc mai cu spor daca stiu pt. ce anume strang banii... Imi poti spune cam cat timp a luat sa faci upgrade-ul? Adica... din momentul in care ai cumparat furcile de Yamaha, lucratul efectiv la ele (de cei care s-au ocupat de asta), si pana in momentul in care au ajuns la tine. Si de asemenea... Ohlins-ul de pe spate este acelasi model ca cele de pe Wunderlich sau TT (link)? Merci mult
  8. Salutare. Am si eu o intrebare legata tot de anvelope. Cele pe care le am acum (Michelin Sirac, cu care a venit mobra incaltata de la proprietarul anterior) sunt aproape slickuri, si ma gandeam sa trec si eu tot la K60. Pe situl celor de la Heidenau au iesit combinatiile astea posibile: ,K 60-uri care pe situl importatorilor ar fi astea: 90/90 - 21 M/C TL54 TK 60 M+S pt fata, si 130/80 - 17 M/C TL65 TK 60 pe spate. Din cate stiam eu abrevierile alea inseamna TL = TubeLess si TT = TubeType Sunt bune cele pe care le-am gast eu... sau trebuie sa gasesc ceva cu "TT" in nume? Va multumesc anticipat.
  9. 830 mm Gasesti mai multe detalii aici: http://faq.f650.com/GSFAQs/Lowering_Kit_FAQ_GS.htm Eu am Âşaua de la Wunderlich si ajunge la 800mm. Sa-ti faci o parere... la uimitoarea mea inaltime de 1.69 ajung cu ambele picioare... nu pun calcaiele jos... da' nici n-am scapat-o pana acum din cauza asta
  10. Salutare. Revin cu problema cu bateria... daca baterie fara intertinere nu se poate (sau se poate dar cu modificari) de unde as putea lua una normala din Bucuresti? Azi am fost prin Pipera si am trecut si pe la Automobile Bavaria. La ei costa in jur de 270 RON si ajungea cam intr-o saptamana. Imi poate spune cineva un magazin care sa aibe pe stoc baterie, care sa mearga pe un F650 GS in Bucuresti? Merci anticipat.
  11. Salutare. Ma alatur si eu grupului cu un Dakar din 2004. O am de cateva zile si singura "problema" ar fi ca bateria este cam consumata, si as vrea sa stiu daca poate cineva sa-mi recomande un model de baterie "maintenance free" care sa se potriveasca fara a fi nevoie de alte modificari. Daca stiti si un magazin prin Bucuresti de unde as putea cumpara.... ar fi perfect. Merci mult.
×
×
  • Creează nouă...