robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 asa arata dragstarul, ce lam modificat eu aici in barcelona in loc de amortyizorul de sub sea sa inlocuit cu o bucata teaza cu perete gros denumita de mine .....suspensie T.N.T. aripa spate si suportul aripi facute de mine...nr pus lateral facut...vopsit negru mat in afara de motor,ghidon,tobe far ,oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 tipul nu a vrut sai tyapitez tabla de la sea...asa ca daca nu am tapitato am facut o decupare sa se vada ca este rigid:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 nr lateral:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 si asa arata cind mai avea saua si inainte de a fii vopsit negru mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 o poza de anul asta cind a dat tipul o tura prin spania dupa ce am terminat modificarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 asa arata la prima modificare care am facuto...ghidon schimbat oglinzi aripa fata seaua.si comenzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 xvs rigid...marfă tată )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 asa arata in original cu mine cu tot:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 meserias,jos boneta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 meserias,jos boneta! asai ca tia placut cum arata dupa modificare:))?? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 de cat e guma pe spate? cum lucreaza TNT -ul ala?nu-l dor shalele pe propritar? suportul de numar lateral l-ai facut tu?ai schema? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 piesa jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 de cat e guma pe spate? cum lucreaza TNT -ul ala?nu-l dor shalele pe propritar? B. TNT-ul ala lucreaza exact ca TNT-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 de cat e guma pe spate? cum lucreaza TNT -ul ala?nu-l dor shalele pe propritar?suportul de numar lateral l-ai facut tu?ai schema? B. black rider ce schema iti trebe mai...am mai postat de nu stiu cite ori in legatura...cu nr lateralll...chestie mai simpla ca asta de a face un suport nr lateral nu cred ca esxista..... nu te supara...dar sincer nu te inteleg:)) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 blackrider si de gma tiam mai zis este 1bo 180...da a si incaput are 2 mm de cardan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 TNT-ul ala lucreaza exact ca TNT-ul meu. am observat asta de mai de mult si mia placut idea....nipru cu cadrul si basula originala...dar este rigid....faina idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 mah,linishtitzi-va.....raspundeti la intrebari,nu dati raspunsuri evazive.....heheheheh si ce daca e simpla schema de constructie pt suportul de numar?eu intrebam de schema de la suportul facut de tine pt dragstar-ul ala.... cum lucreaza TNT-ul ala pana la urma? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 12, 2004 Autor Share Postat Decembrie 12, 2004 eu intrebam de schema de la suportul facut de tine pt dragstar-ul ala....cum lucreaza TNT-ul ala pana la urma? B. pai tnt ul functoneaza ca nu functioneaza este pus in locul amortizorului spate....asa ca este cadrul rigid acum ......cit despre schema nu am avut nici o schema lam facut dintro bucata de tabla...taiata sudata si montata .......nu stiu cum sati explic mai clar .....am sati fac o schema ok.....desi am mai facut una tot pt tine si deja am postato stii si tu bine.....te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 Blackrider zimi dimensiunile nr de inmatriculare care il ai tu .....lungime .latime si o sa fac o schema ...suprt speciasl pt vulcan pe lateral...ma duc sa si vad un vulcan sa pot sa stiu cam cum si ce dimensiuni ai nevoie....ok apropo cadrul de la vukanul tau este gen softail...????? te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 adica?la prima vedere pare rigid,pt ca am amortizor central..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 14, 2004 Autor Share Postat Decembrie 14, 2004 adica?la prima vedere pare rigid,pt ca am amortizor central..... B. bun asta stiam si eu...dar dimensiunea nr de inmatriculare tot nu miai ziso...sa pot sati fac schema:)))))astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 numarul meu de inmatriculare are 24cm/13cm....in mod normal nici nu e legal sa-l pui in alta parte decat cea prevazuta de producator......dar trecand peste asta,chiar daca il pun pe lateral,ar trebui sa-l pun tot in pozitie normala nu?ca altfel,daca il pun sucit,se ia garcea de mine....nu? cel mai fain ar fi sucit,adika 13/24. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate