MihneaRatte Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 problema mea este ca Yamaha Virago din 96 dupa vreo 3 drumuri la mare la intoarcere nu a mai prins mai mult de 100km/h. filtrul de aer este nou, carburile par ok... de la ce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dar motorul merge in toti cilindrii? se aude ceva ciudat? De unde stii ca sunt carburile ok? Bujiile le-ai verificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dar motorul merge in toti cilindrii? se aude ceva ciudat? De unde stii ca sunt carburile ok? Bujiile le-ai verificat? [/quot ''carburile par ok'' daca se tureaza normal si sunetul motorului e la fel ca inainte e posibil sa-ti patineze ambreiajul. altceva nu vad ce poate fi... ''carburile par ok'' daca se tureaza normal si sunetul motorului e la fel ca inainte e posibil sa-ti patineze ambreiajul. altceva nu vad ce poate fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Verifica diafragmele .E boala lor sa se desprinda de pe pistonase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Dar motorul merge in toti cilindrii? se aude ceva ciudat? De unde stii ca sunt carburile ok? Bujiile le-ai verificat? din cauza la avatarul tau mi-am setat la firefox sa nu imi mai incarce imaginile ) Verifica diafragmele .E boala lor sa se desprinda de pe pistonase. metoda de verificare o poti gasi si aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 din cauza la avatarul tau mi-am setat la firefox sa nu imi mai incarce imaginile ) Dar ce are avatarul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nici nu scrie despre ce Virago e vorba. O fi de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Omul a spus"carburile " deci nu e 125 sau 250 care au un singur carb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 membranele la carburator de desprind de cilindru din carb de aceea nu se tureaza acel cilindru sau da rateuri, e simplu desfa si uita te sa fie lipite de cilindru "sertaras" din carb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate