robychopper Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 pai cum sa va zic cel mai simplu model de a face un suport matricula pe lateral...este dintro bucata tabla de 3mm pt ca de grosimea asta nu se rupe din cauza vibratiilor si e cit de cit rezistenta... uite aici va dau o mica schema facuta asa la repede ..sper sa o intelegeti ...pun si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 asta ar fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 sper ca aveti destule poze ca model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 roby,din poze nu se prea vede mare lucru,dar important e ca am inteles....10x bro! nu stiu insa cum sa fac cu stopul....originalul e sub coada aripii spate....sa-l anulez?sa nu mai pun stop pe numar? sa pun si pe numar si pe aripa? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 hei bro blackrider deci faci asa daca vrei sa ramai cu nr pe lateral... cel de sub aripa il anulezi ......si duci cablurile de la el la nr de inmatriculare pe lateral....unde trebe sati pui unul micut sau unul ovalat..asta depinde de gustul tau stopul il atasezi deasupra nrului de inmatriculare....ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 uite blackrider aici este o poza cu un dragstar pe care lam modificat eu..partea din spate ghidonul....uitate cum arata cu nr de inmatriculare pus pe lateral facut tot de mine....zimi te rog mai exact ce nu intelegi...sau mai bine zis care e problema fabricarii ca eu nu inteleg,,, ce nu intelegi tu:???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 si inca o poza facuta de mine personal pt tine black rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 si uite motorul complet cred ca e pe gustul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Arata bine rau DragStar-ul ala modificat de tine mai Roby! Mai ai si alte poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Arata bine rau DragStar-ul ala modificat de tine mai Roby! Mai ai si alte poze? am poze de cind era fara aparatorile de la roti ......un secret ce nu se vede....este rigid..tipul il vroia rigid asa ca iam scos suspensia de sub sea si iam pus o teava de fier cu niste mici amortizoare de guma puse pe suruburile de prindere ale tevii:::daca am tiimp o sa ma duc sai fac niste poze.. acum este terminat coplet ..lam vopsit negru mat si mai are citeva mici detalii salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 ultimele poze sunt postate pt SILVER..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Roby,am inteles cum e cu fabricarea suportului pt numar...ma gandeam sa-l fac din tabla de aluminiu de 2mm dar cred ca nu tine la vibratii....si nici nu iasa asa fain. cat costa unul cromat ca ala din poza,cu stop cu tot??? la dragstaru ala negru: ce guma are pe spate???e reusit!bravo! da,motorul ala cu sha pe arcuri imi place....are o casca pusa peste far??? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 pai dragstarul are guma lui originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 My sincerely congratulations for the bike! Si mersi pt. topic. La urmatorul motor (care va fi un Nipru, sau, mai bine, Ural, transformat in stil original old school chopper-liner-lowrider), si eu vreau sa pun asa ceva, e bine sa vorbim despre astfel de lucruri. Si inca ceva. Roby, daca poti, te rog sa pui sus o poza completa cu motorul pe poza 2 (cu rezervorul rosu, cred, ca WLA). Imi place tare mult designul, as vrea sa vad toate motoreta. Mersi. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Sa pun si eu ceva din colectia personala (de poze ). Un (fost) Ural Wolf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate