RIDE TO LIVE Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 www.europeanbikeweek.com Faaker See Austria 06.-09.09. 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 www.europeanbikeweek.com Faaker See Austria 06.-09.09. 2007 salut vreau imformati concrete austria dar unde am intrat pe sait mare lucru nu am vazut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Vreau si eu informatiile... poate ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 (editat) DA. S'a notat. Count us in: eu cu pasagera pe VStar 1100, si inca 2 : Royal Star Venture si Dragstar 1100. We're there, dude. CAZARE, REZERVARE ? Editat August 11, 2007 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 European-Bike-Week 2007 Faaker See Tiscover Prices Faakersee ... Bagati pe net tot ce e in legatura cu Faaker See, Villach, Harley... Veniti: Budapesta, Wiena, Graz, drept inainte vine Villach. Are loc la 17 km de Villach in jurul unui lac mare care se numeste Faaker See. Vedeti pe harta. De acolo poti fugi in Italia, Slovenia. Se merge pe un singur sens roata, roata. Nu au voie sa intre acolo numai motociclist. ( Pt masini saptamina aia e interzis). Anul trecut au fost in jur de 70.000 de motoare si peste 100.000 de vizitatori. Se poate sta si cu cortul. Cit e locul nu stiu, dar nu poate sa fie mult. Benzina putin peste 1 Euro, mincarea intre 7-15 Euro portia. Sou de numa, numa..... Am ramas nebun, cind m-am intors. Eu : sz_andrei1968@yahoo.de Salutari si veniti ca nu o sa va para rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Este o ocazie! Este aproape, comparativ cu alte actiuni externe. 2 zile la dus, pt cei din Buc. Sa stabilim un sistem de intalnire acolo. Propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Este o ocazie! Este aproape, comparativ cu alte actiuni externe. 2 zile la dus, pt cei din Buc. Sa stabilim un sistem de intalnire acolo. Propuneri? salutare mergem oq Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 Eu voi fii acolo vineri si simbata pina duminica, cind e gata. Anul trecut a fost o defilare imensa, am intirziat. Dar anul asta ma stradui sa defilez si eu pe-a-colo. Sa va asteptati la un stop end go! Lumea se aduna la 8 dimineata si plecarea a fost la 12. Cind se apropie data, cu citeva zile va voi da nr meu de tel. sa va ajut eventual la o traducere s-au eu stiu cu ce?! Eu stau pe linga Wels Austria. Asfalt uscat!!!!!!! --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 20:24 -------------Niste informatii www.europeanbikeweek.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 salut... cred ca si pe la Braila-Galati prinde ideea... magna,vtx,drag-star... o sa urmarim topicul ptr mai multe info... eventual si care este data de plecare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Intilnirea se numeste EUROPEANBIKEWEEK, este intilnire internationala si mai bine zis Harley si prietenii. Poti veni cu ce ai ! Nimeni nu te va fugarii! Tot felul de ciudatenii vor fii pe 2 si 3 roti. 4 si 2 timpi. Anul trecut au fost si din USA, Arabia Saudita etc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 ne vedem acolo. 3 bucati chopper vin din braila-galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SINGUR Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Din Timisoara pleaca cineva in 5 septembrie spre Villach ? Noi suntem doi sau trei care plecam sigur si ar fi bine daca ne-am aduna mai multi 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Din Timisoara pleaca cineva in 5 septembrie spre Villach ? Noi suntem doi sau trei care plecam sigur si ar fi bine daca ne-am aduna mai multi 1 [/quote salutare pe ce traseu veti merge caut un traseu nou vreau sugesti voi veni sigur salutare Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SINGUR Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Mergem pe drumuri nationale. O luam pe la nord de Balaton si intram in A langa Gratz. Vrem sa inoptam in zona granitei dintre HU si A si a doua zi, pe la pranz sa ajungem la Vilach (joi 6 sept.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Mergem pe drumuri nationale. O luam pe la nord de Balaton si intram in A langa Gratz. Vrem sa inoptam in zona granitei dintre HU si A si a doua zi, pe la pranz sa ajungem la Vilach (joi 6 sept.) Intreaba aici: 0256228448 ( Honda Schadow 600 Custom,din Freidorf) daca vine cu voi, ca-mi spunea ca are de gind sa mearga daca gaseste inca pe cineva. Salutari ( Andrei din Austria) --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 21:08 -------------Aici niste informatii www.europeanbikeweek.com Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 In perioada respectiva am sa fiu prin Europa, deci ne vom intilnii acolo. M-ar interesa care e drumul de intoarcere, si cind ajungeti inapoi in bucuresti. Vreau sa stiu cu cite zile trebuie sa-mi prelungesc concediul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 deja ne-am inmultit. Braila vine cu o gasca de 5 motoare. plecam pe 5 din braila, pe 6 din arad. see ya in hell baby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SINGUR Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Intreaba aici: 0256228448 ( Honda Schadow 600 Custom,din Freidorf) daca vine cu voi, ca-mi spunea ca are de gind sa mearga daca gaseste inca pe cineva. Salutari ( Andrei din Austria) <small>--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 21:08 -------------</small><br/>Aici niste informatii www.europeanbikeweek.com Salutari L-am sunat pe prietenul tau din Freidorf. Nu este foarte sigur dar spera sa vina cu noi. Aflam marti, 4 sepembrie, daca vine sau nu. Salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Vai de mine .. ce tareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 Daca vreti sa ne gasim acolo, dati un bip aici: 00436645103224 Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Daca vreti sa ne gasim acolo, dati un bip aici: 00436645103224 Andrei de la braila am programat plecarea ptr miercuri...totusi...pe as vrea sa stiu cum e vremea pe acolo...ca pe la noi se pare ca o sa ploua...si parca nu as vrea sa incep pe ploaie sa continui pe ploaie si sa termin ...tot pe ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Se preconizeaza vreme mai buna, sa aveti haine mai groase, seara e mai racoros. vezi aici www.wetter.at Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 de la braila am programat plecarea ptr miercuri...totusi...pe as vrea sa stiu cum e vremea pe acolo...ca pe la noi se pare ca o sa ploua...si parca nu as vrea sa incep pe ploaie sa continui pe ploaie si sa termin ...tot pe ploaie... Pe 3 sept.,in sudul germaniei, a plouat aproate toata ziua. Ieri, 4 septembrie, ba a plouat, ba era soare, ba batea vintul foarte tare, ba erau toata trei ( adica ploaie cu soare, pe vint puternic .... nu-i gluma ). Pe 5 sept cica nu plaua, dar nici vreme frumoasa nu este anuntata. Cu alte civinte vreme e foarte instabila. In Austria am auzit c-ar fii la fel. Sper ca spre sfirsit de saptamina sa se faca vreme frumoasa. Eu am sa sosesc vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 Cica, la 1200m altitudine a nins!!!! Pe unde trebuia sa traversez eu Alpii era lant obligatoriu pt. camioane, spunea la radio. A ploat fara pauza 3 zile si 3 nopti. 150 l/m2. Temperatura jos la noi nu a depasit 8 Grade. Am rezervat hotel pe 2 zile inca din ianuarie, de geaba. Cica acolo era vremea frumoasa, la 23 Grade si soare. E bine inteles in partea sudica Faaker See si acolo e clima mediteraneana. Sint jumatate de om, parca-mi lipseste o bucata din mine. Se numara zilele: mai sint inca 362 pina la urmatoarea intilnire!!!!!!!! Salutari la toti motociclistii din RO care au mers sau au patit ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Cica, la 1200m altitudine a nins!!!! Pe unde trebuia sa traversez eu Alpii era lant obligatoriu pt. camioane, spunea la radio. A ploat fara pauza 3 zile si 3 nopti. 150 l/m2. Temperatura jos la noi nu a depasit 8 Grade. Am rezervat hotel pe 2 zile inca din ianuarie, de geaba. Cica acolo era vremea frumoasa, la 23 Grade si soare. E bine inteles in partea sudica Faaker See si acolo e clima mediteraneana. Sint jumatate de om, parca-mi lipseste o bucata din mine. Se numara zilele: mai sint inca 362 pina la urmatoarea intilnire!!!!!!!! Salutari la toti motociclistii din RO care au mers sau au patit ca mine salutare adevarat a ploat acolo timpul a fost superb nu sint fan harley dar mia placut a meritat drumul facut mai ales ca mam gasit si cu romani bravo lor apropo de ploaie cine vrea cu adevarat sa mearga merge la intoarcere am facut drumul dintro bucata vilach buc greu dar lam facut cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate