noro Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 (editat) Salut! Am deschis acest topic pt ca am vazut ca sunt foarte multi motoristi care se plang ca nu au cu cine se plimba asa ca lasti aici id-uri de mess si nr de tel pt a ne contacta la absolut orice iesire pe care o facem sau avem chef sa o facem (indiferent de zona in care locuim si de zona pe care o calarim ) incep eu: id mess: andreigogiu tel: 0723.192.095 asfalt uscat!!! P.S: sper ca nu am deschis un topic care mai exista Editat August 11, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Salut! Am deschis acest topic pt ca am vazut ca sunt foarte multi motoristi care se plang ca nu au cu cine se plimba asa ca lasti aici id-uri de mess si nr de tel pt a ne contacta la absolut orice iesire pe care o facem sau avem chef sa o facem (indiferent de zona in care locuim si de zona pe care o calarim ) incep eu: id mess: andreigogiu tel: 0723.192.095 asfalt uscat!!! P.S: sper ca nu am deschis un topic care mai exista Exista zeci de topicuri cu gen asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 poate ca exista dar deja a dat rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Salutare, Hai sa ne intalnim mai multi si sa facem plimbarici-berici prin Bucuresti. Poate mergem si la StufStock. Sebastian, 0744.342.094 Drum drept si uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Slautare! Noi facem plimbarici cam in fiecare seara si orikand poti sa join. Da-mi un add pe mess si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 adevarul e ca mi s-a intamplat de ceva ori sa am chef de plimbare si sa n-am cu cine pt ca ca care pe la munca,care cu probleme sau fara chef etc...chiar si sapt asta...asa ca id: karigan1984 tel 0721 368 352 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 cumpat_liviu@yahoo.dk. 0744522214. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 salut! si eu sunt de gasit la stifferu1@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 salutare....metaxa09@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 hai copii...fara rusine...eu am strans deja vreo 15 dispusi de plimbari in lista de mess si mai exact cu majoritatea deja am iesit la niste ture Va mai asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 hai copii...fara rusine...eu am strans deja vreo 15 dispusi de plimbari in lista de mess si mai exact cu majoritatea deja am iesit la niste ture Va mai asteptam!!! Salut, id mess.yahoo :mihai_badea_bmr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 amimagz@yahoo.com 0726.378.688 In weekend-uri am tot iesit pana acum.. Momentan am oleaca de asteptat, dar prin Buc tot ies, ca deh... N-am stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 pai hai sa vedem trasee, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 domnu Stifferu vezi ca ti-am dat add pe mess si inca nu ai dat accept. In legatura cu traseele iti promit ca o sa apra cat de curand.Momentan ma chinui cu inmatriculatul motorului ca de....cat am avut nr provizoriu nu m-am ocupat. Va salut si astept cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 si eu am aceeasi problema...in week-end as merge la mare sau la munte dar nu am cu cine...altii se razgindesc in ultima clipa.. e o idee buna! Idmess: dansorinus@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 uitasem...daca tot sunteti si amatori de trasee mai lungi, iesiri de weekend eu am o casa pe la munte unde putem merge sa facem un party cazarea va fi bineinteles gratis, iar pt enduristi trasee pe alese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 (editat) SALVE PRIMITI IN GASCA SI FETE? Editat August 20, 2007 de yamaha woman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 (editat) desigur!! daor nu suntem gay si mai sunt si alte fete so: si baga un id de mess aici! sau da-mi un add Editat August 20, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 salutare, super ideea, id: vicenzzo79, bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 ooo, super. la scris stam bine, sa vedem cum stam si calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 si la mine e cam praf pe mobra de vreo 3 ore , ma bag si eu cu goya23goya pe yahoo mess , in seara asta se executa vreo plimbare ?? --- Mesaj completat în 20 Aug 2007 18:38 -------------si la mine e cam praf pe mobra de vreo 3 ore , ma bag si eu cu goya23goya pe yahoo mess , in seara asta se executa vreo plimbare ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 ooo, super. la scris stam bine, sa vedem cum stam si calare cu prima ocazie!! va fi un privilegiu --- Mesaj completat în 20 Aug 2007 23:41 ------------- si la mine e cam praf pe mobra de vreo 3 ore , ma bag si eu cu goya23goya pe yahoo mess , in seara asta se executa vreo plimbare ?? kiar nu stiu si deja cred ca e cam tarziu sa raspund la pm-ul tau, dar cum am mai zis pana sa-mi expire nr-ul provizoriu am iesit in fiecare seara...iar acum stau pe tusa pana rezolv cu inmatricularea. dupa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 am tot stat si m'am uitat.. suna bine plimbaricile astea.. nu zic de gratare... dar oare primiti si un "comunist"...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 (editat) everybody is welcomed!!! nu suntem rasisti! Editat August 20, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 nu'i vb de rasism.. ci de limitari tehnice... cu cb'ul ii dadeam si 160 fara greata.. ij'ul nu cred ca are atata vana... si karigan ma lasa cu ochii in soare.. oricum.. id'ul meu e angellynxx .. daca nu's la munca sau la bere.. vorba aia.. arbeit mach frei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate