bcristian Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) Salut Mi s-a facut pofta de dat o tura sambata pe la munte. Si pentru ca n-am mai fost de cativa ani la Bolboci si pestera Ialomitei (sau a cui o fi ) ne-am hotarat sa mergem acolo (eu si prietena). Plecarea pe la 9.30 - 10.00 din Bucuresti, fie pe DN 1 fie pe Targoviste, nu m-am hotarat inca. Daca mai sunt amatori, sunt bineveniti. Avertisment: sunt vreo 30 km de mers pe forestier. Editat August 23, 2007 de bcristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Sa ai grija ca drumul e spalat de apa de la ploi....si sunt multe santuri si bolovani descoperiti...asta daca o luati prin Sinaia...daca o luati pe Moroieni,drumul e mai bun umpic...Bafta!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Merci de informatie Da, asta am uitat sa mentionez: exista 2 drumuri care duca acolo: unul prin Moroieni (satul minune de conationali) - prost. Si unul din Sinaia - groaznic, mult de mers pe bolovani dar cu peisaje superbe. Sau cel putin asa erau acum ceva ani cand am fost pe acolo. Oricum, ma gandeam sa le facem pe ambele, adica sa plecam prin Targoviste - Moroieni si sa ne intoarcem prin Sinaia - DN 1. In felul asta scapam si de "placerea" de a pleca pe DN 1 sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Ma atrage ideea, dar nu pot confirma inca. Oricum, pot merge doar la dus prin Targoviste, dupa aceea trec pe la bunica-mea (aproape de Fieni) si raman acolo peste noapte. Daca ti se pare rezonabil confirm pana vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 Pai nu e o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Salut Cristi! cati km sunt? Si cum e programata excursia de o zi sau doua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 si noi vrem sa iesim in wknd dupa o luna jumate de "fara motor" sau mai degraba fara pilot plecam maine dimineata dar nu stiu exact unde, inca 2-3 beri si ma hotarasc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Tocmai am vorbit cu Cristi la telefon: ne intalnim la 10:30 la 50-100 metri dupa giratoriul din Chitila (primul, cel cu centura dinspre Autostrada A1) - in caz ca mai vrea cineva sa vina, sa fie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 Mama ce viteza Tocmai intram sa scriu acelasi lucru. Ultima strigare - cine mai vrea ne vedem la 10.30 imediat dupa giratoriul de la intrarea pe Bucuresti - Targoviste. Hai la munte! --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 21:50 -------------Pozele: /index.php?showtopic=129756 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Laser frate! Excelenta ideea Cristi! --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 08:02 -------------Ups...trebuia sa pun pozele in alta parte!!! Scuze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Restul privat doar pentru participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusv Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Sambata dimineata: trezirea la 9:30 fara un scop precis stabilit. Verific forumul, gasesc postul, ma imbrac in mare graba, la 10:05 ies din casa, la 10:20 sunt la locul de intalnire. Nimeni. Oare sunt acolo unde trebuie? Astept 10 minute si apare organizatorul. Rasuflu usurat si incantat. Ajuns la Bolboci ma felicit ptr. hotararea mea. A meritat. Trimite-mi si mie pe adresa mariusvlad.ene@gmail.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate