tro5 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Intalnire pasnica si linistita (mai putin noaptea de vineri~sambata cand am avut concert de tobe goale toata noaptea)... Ultimul 1km de drum este neasfaltata pietruita numai buna de dat motorul pe jos. La urcare ne-am inecat ca tiganu la mae si am gresit un pic drumul. Am nimerit pe o portiune abrupta plina de pietre care-ti fugeau de sub roti ... auci auci...... prilej cu care majoritatea din grup au facut cunostinta cu pietrele mai de aproape (inclusiv eu) (asa am adaugat cazatura cu nr 2 din viata mea).Dar sa vedem pozele: Apusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Baiazid a facut furori cu noul lui cort.........L-a montat in fix 1 ora si 30 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Sambata dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Piscina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 izvorul o discutie amicala ca intre prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Dimiuneata am vazut celebra ACADEMIE DE MONTAT CORTURI decan Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Mad Max .....toata noaptea a cantat la nipru cu tobele gole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 CU asta am fost intampinati la sosire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Intorsi de la parada fiecare a avut program de voie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 eeeeeeeeeeeeeeee seara am tras niste ture prin poienita de alaturi....prilej cu care am descoperit si civa meri cu mere mici si bune. in poza nu apar si eu.....ce sa fac daca nu stie aparatul sa faca poze singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Baiazid a facut furori cu noul lui cort.........L-a montat in fix 1 ora si 30 minute 208629[/snapback] A TURNAT SI FUNDATIE LA CORT SAU ERA DEJA OBOSIT? DE IA LUAT 1 SI 1/2 DE H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 A TURNAT SI FUNDATIE LA CORT SAU ERA DEJA OBOSIT? DE IA LUAT 1 SI 1/2 DE H 208688[/snapback] Cort proaspat cumparat din Germanica dar fara manual de intalare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Hahah mama lui de cort. Eu mai am un igloo pe care il montez in 10 minute. Dar tata, cortul asta era nou noutz si foarte ciudat. Era noapte si nu prea vedeam la lanterna. Deci la cortul asta intai se punea prelata si dupa aia interiorul!!!!! Mergea si invers dar te chinuiai. Prelata statea fixa cu betzele si dupa ce o ancorai bine intrai si prindeai interiorul in clipsuri. Cortul e super incapator si e 2.000.000 la louis. Merita. PS: nu a plouat in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Are doua foi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Cu aceasta ocazie vor afla si fetele alea inocente din dreapta ce se intampla langa ele. Pacat ca fotograful a fost cam timid si nu a incadrat bine + ca vroiam sa vin mai aproape Va dati seama ca mult hulitul paint m-a scapat de un ban in situatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Are doua foi? 209123[/snapback] Deci ala intern si supratenta. Dar la asta se pune intai supratenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Dupa ce am reusit sa ajungem acasa fara fracturi importante in urma etapei de enduro extrem de la Mizil, acum sa punem si niste poze. Trebuia solutionata problema castilor, deci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Unii vin cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 In urma ploilor si a interventiei unor prieteni buni : look closer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 La plimbare prin Mizil: MihaiCBR, Zidu, Metalghost, Deea, Irina, NaeL. Poza executata cu maestrie de Cristi Tunaru aflat pe acolo in scopuri caritabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 H-asu, "putin" lovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Popas pe centura Ploiestiului. Pe drum mai vin Navarro si Robo cu Andreea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate