mihai.grizzly Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Fratzilor , cu parere de rau va spun ca in aceasta dimineatza , kamaradul nostru Jeff a fost implicat intr'un accident rutier serios . Cauza producerii accidentului este deja clasica : un destept cu o mashina a facut stanga si i'a taiat calea lui jeff , care circula regulamentar . motorul este avariat destul de nasol iar jeff a fost luat de SMURd si dus la spital . era constient si inca nu se stie cu exactitate ce a patzit . cert este ca a fost ranit nasol la un picior . flr'ul , care a fost la fatza locului si i'a ridicat motorul ( alaturi de inca doi kamarazi ) va va spune mai pe seara ce s'a intimplat exact . vom reveni si cu informatzii privind starea de sanatate a lui jeff , evident , cea mai importanta treaba din toata chestia asta . sa speram ca nu este foarte grav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebela08 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Multa ,multa ,sanatate pt. jeff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Futu-i gura ma-sii Insanatosire grabnica Jeff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 insanatosire grabnica jeff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ma duc sa-i cumpar cruce la conservar, ciocanul e in mana dreapta ... groapa si-o sapa singur cu o bucata din portiera lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Damn... insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pfff ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daos Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Multa sanatate si insanatosire grabnica! Bine ca ne-au facut si noua SMURD la Brasov...rau ca avem nevoie de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kir Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nasoala treaba...sper sa nu fie foarte grav piciorul...insanatosire grabnica, jeff (ca avem nevoie si de unguri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oby_bv Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 citesc si nu-mi vine sa cred..... nu putem decat sa speram ca nu este foarte grav.. insanatosire grabnica Jeff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Pearl Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ce oameni frate!!!!!!!! Insanatosirea grabnica Jeff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 nu-mi vine sa cred, Jeff insanatosire grabnica ! baietzi, purtatzi echipament ca li se intampla si celor mai buni dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 hai ungure, strange din dinti ca avem nevoie de tine...sper sa nu fie ceva ff grav anyway, haideti cu informatii despre starea lui care stie Pt accidentat, insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cand si unde s-a intamplat? Pe ce strada? Din ce in ce mai inconstienti astia cu conservele lor, grabindu-se haotic intr-un oras supra aglomerat... in alta ordine de idei: AlapossĂĄg Jeff (sper c-am scris bine). p.s. Pentru restu' grija mare ca suntem inconjurati de nebuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Insanatosire grabinca. Sa-i spargi mufa lu ala,ca dupa statul roman numa ai sa pierzi bani si timp.Eu stiu ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely black rider Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Mai sa-i mai ia dracul de chiori!! Daca nu belesc ochii aia cum, cat si unde trebuie! Multa sanatate Jeff, iti trimit un gand bun de insanatosire de aici din Stuttgart si nu gresi ca Mihai!! Daca te faci bine fute-l pe nesimtitul ala fara mila! De-abia astept sa vad un om inalt, blajin si cu vorba blanda in Livada.HAI SA TRAIM!! Dane, mai ai vreun ciocan si pentru mine? Sa facem AFACEREA PIGAUT RELOADED, impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nobody fucks cu ungurii nostri!! Hai ca o sa fii in doo picioare cat ai zice peste. Fa te bine Jeffy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Sa te faci bine Jeff!!! Multa sanatate si Dumnezeu sa vegheze asupra ta! Cat despre conservar... sper sa ma luati si pe mine cand va avea loc evenimentul aranjarii lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Am vb cu Katy la tel... a spus ca are un femur fracturat si inca o fractura la bazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 bazinu-i naspa, ba, da unde mama dracului s-a produs??? Stiu ca nu mai conteaza acum, dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 am stat pana acum cu el....nu l-au operat la femur...probabil in cateva zile...ptr. ca are piciorul tras, intins si dupa aceea il vor opera...iar la bazin , sincer ,inca nu e sigur ce are,unii spuneau ca doar lovitura ,doctorul spunea ca dupa-masa il mai verifica odata , el acuza dureri in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Sa speram ca scapa cel putin de fractura de bazin, ca aia e naspa rau. Cand putem sa il vizitam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pentru obositu cu masina..... sper sa se faca jeff bine si sa dati de stire cand sa trecem pe la el . insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 de mers la el dupa ora 5 de ridicat moralul...se poate...iar cel cu conserva era kakat tot....m-am dus la el "frumos" dar a sarit politia pe mine ,vream doar sa realizeze de ceea ce a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate