mau Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Va salut Toti posesorii de scutere de 50cc, nepreparate, indiferent de varsta pilotului sau a scuterului, dar cu echipament full obligatoriu (casca, manusi, geaca, genunchiere) ... sunt invitati sa participe la prima cursa de scutere din Bucuresti. cursa se adreseaza amatorilor si nu pilotilor de curse, sau celor cu scutere modificate racing. Aceasta cursa va avea loc pe circuitul de la AMKART (pipera), antrenamente si calificari sambata 01.07.2006 ... cursa duminica 02.07.2006 (cursa inseamna 8 ture). In functie de numarul de participanti, se vor califica doar 20 de concurenti, evident in functie de timpii din calificari. Participarea se face pe raspunderea fiecaruia. Costurile nu sunt stabilite inca, dar sunt in tratative cu gugu, shefu de la amkart pt un discount, oricum nu vor depasii 50 ron//pilot. Premiile le voi acorda eu astfel : premiul 3 - o sampanie shio strangere de mana , premiul 2 un set de placute de frana Ferodo, premiul 1 - doua seturi de placute de frana (fata si spate) Ferodo - racing. La final pentru toti participanti voi incerca sa facem o masa mare la Club 21 din regie. Voi revenii in urmatoarele zile cu mai multe informatii - ce trebuie sa retineti : concurs, amkart, echipament 01-02.07.2006. o zi buna mau www.asista.cabanova.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Uau il scot pe batranul Jog de la naftalina ptr cursa asta ..daca am filtru conic pe el inseamna ca e preparat?adica ma gandesc ca ptr a fi preparat inseamna sa aibe schimbat pistonu,toba sau carburatorul...sau care este regulamentul in care consta prepararea? count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 acum chiar ca as fi vrut sa fiu din bucuresti... doar pt cursa asta . Dar Bistrita este cam departe totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Salutare. e ok daca am geaca ca asta din poza. Manusi am, casca am, dar geaca nu e de motor. e o geaca obisnuita din piele artificiala. Uitati-va si spuneti-mi daca geaca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) man..cum drq pe 1-2 iunie ca suntem in 8 iunie de 4 minute ?=))) e vrajeala ma io asa zic....va minte asta...ducetiva unu care puteti pana la amkart si vedeti dak e chiar asa... dak e...cursa se refera si la mopeduri ? Editat Iunie 7, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 e in iulie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 man..cum drq pe 1-2 iunie ca suntem in 8 iunie de 4 minute ?=))) e vrajeala ma io asa zic....va minte asta...ducetiva unu care puteti pana la amkart si vedeti dak e chiar asa... dak e...cursa se refera si la mopeduri ? nu este nici o vrajala ... ca idee eu sunt moderator pe sbz ... am o firma in domeniul pieselor auto si moto ... deci ai de unde sa ma iei sa ma tragi de maneca daca ti se pare vrajala www.asista.cabanova.ro cu data am scriso din viteza ... sper so corecteze un admin ca io nu reusesc data corecta 01-02 Iulie 2006 raspund intrebarilor .... primite la arc ... - echipamentul este o regula de baza nu se admit exceptii - deocamdata cursa este doar pt scutere ... nu au voie si mopede modificate .... vom face ulterior o cursa dedicata lor - trebuie sa va comfirmati prezenta la cursa pana pe 26 iunie 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 deschide alt thread. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosminAlex Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Sal'tare... eu sunt din Focsani dar nu e nimic.... aduc scuteru' cu o dubitza... tre' sa particit neaparat la cursa... cum fac sa ma inscriu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Mau Am geaca fara protectii este buna? Am asa: casca,manusi,geaca si imi mai trebuie genunchiere. Scutere delimitate primiti nu? Fara nici o modificare nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Locul I este luat. Vin cu Aeroxul. Se ridica pe o roata. Feriti-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Locul I este luat. Vin cu Aeroxul. Se ridica pe o roata. Feriti-va. Nu fi asa sigur. Ps.Ma ameninta Reverse ca cica m-ar face:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Nu fi asa sigur. Ps.Ma ameninta Reverse ca cica m-ar face:)) glumesc. sper sa fie frumos. eu o sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Auzi cu ce ne face Revers Cu scuteru lu bunicu cand era el de varsta mea. Scz ptr off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick_blaster Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Cu un Peugeot Blaster credeti ca m-as descurca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 iiha... imi inchiriez un scuter shi vin shi io... numa sa imi iasa buletinul pana atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 mergeti usor ca daca , cadeti tot voi le reparati, mai la caterinca si cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 mergeti usor ca daca , cadeti tot voi le reparati, mai la caterinca si cu grija in general la o cursa TE RISTI , ca altfel ma duc sa ma plimb pe la piata cu el ca sa nu cad ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 Poate participa orice fel de scuter de 50 cc oricat de vechi ... sau de nou, singura conditie este sa nu fie tunat (tobe, marire cc, modificari motor) ... se accepta inclusiv cele cu limitatoarele scoase ... dar ca idee pt voi ... nici nu shtiu daca se poate prinde mai mult de 60 km/h acolo cu un scuter ... pe linia dreapta ... vor conta mai mult .... suspensiile, caucioacele shi binenteles pilotul Se accepta si protectii ... gen genunchere si cotiere, luate peste geaca sau blugi ... de preferat geaca de piele sau cordura, nu se face exceptie la casca si manusi. Inscrierile se fac pe site .... imi dati mesaj privat cu numele si prenumele + datele scuterului cu care veti alerga ... asta pana pe 26.06.2006 ... cand toti participanti ne vom intalni sa punem la punct ultimele detalii in club 21 din regie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Deci am tot echipamentul dar am geaca fara protectii are ceva? Raspunde-mi aici si iti dau datele mele pe Pm.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 Deci am tot echipamentul dar am geaca fara protectii are ceva? Raspunde-mi aici si iti dau datele mele pe Pm.Multumesc. fa rost de cotiere care sa le prinzi peste geaca ... eventual merg shi alea de role ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 (editat) Va salut Toti posesorii de scutere de 50cc, nepreparate, indiferent de varsta pilotului sau a scuterului, dar cu echipament full obligatoriu (casca, manusi, geaca, genunchiere) ... sunt invitati sa participe la prima cursa de scutere din Bucuresti. cursa se adreseaza amatorilor si nu pilotilor de curse, sau celor cu scutere modificate racing. Aceasta cursa va avea loc pe circuitul de la AMKART (pipera), antrenamente si calificari sambata 01.07.2006 ... cursa duminica 02.07.2006 (cursa inseamna 8 ture). In functie de numarul de participanti, se vor califica doar 20 de concurenti, evident in functie de timpii din calificari. Participarea se face pe raspunderea fiecaruia. Costurile nu sunt stabilite inca, dar sunt in tratative cu gugu, shefu de la amkart pt un discount, oricum nu vor depasii 50 ron//pilot. Premiile le voi acorda eu astfel : premiul 3 - o sampanie shio strangere de mana , premiul 2 un set de placute de frana Ferodo, premiul 1 - doua seturi de placute de frana (fata si spate) Ferodo - racing. La final pentru toti participanti voi incerca sa facem o masa mare la Club 21 din regie. Voi revenii in urmatoarele zile cu mai multe informatii - ce trebuie sa retineti : concurs, amkart, echipament 01-02.07.2006. o zi buna mau www.asista.cabanova.ro Salutere pt toata lumea Am vazut ca nu prea sunt sponsori. Iar cu ocazia asta ai anunt pe cei care nu au apucat sa cumpere tobe sport, racingsau elemente tuning Malossi pt scuterele lor ca le pot castiga in cursa asta. Binenteles daca organizatorii au nevoie de sponsori. Oricum ne vedem pe pista Bafta tuturor Editat Iunie 12, 2006 de cpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Salutere pt toata lumea Am vazut ca nu prea sunt sponsori. Iar cu ocazia asta ai anunt pe cei care nu au apucat sa cumpere tobe sport, racingsau elemente tuning Malossi pt scuterele lor ca le pot castiga in cursa asta. Binenteles daca organizatorii au nevoie de sponsori. Oricum ne vedem pe pista Bafta tuturor sunt sponsori sunt ... eu cu ferodo ... se pare si dobrescu cu leo vince (magazinul de la amkart) ... shi binenteles esti binevenit shi tu ... am vb cu ciprian la tel importatorul malossi si giannelli ... shi premiile sunt deja substantial marite PS - cine nu are protectii de genunchi shi coate poate cumpara din metro, cora protectii de role ... nu uitati casca si manusile ...inscrierile pana pe 26 cu nume si prenume in privat + tipul scuterului. ps2 - avem 8 participanti confirmati pana acum ... dar avem nevoie shi de spectatori ... va asteptam pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 daca fac rost de cauciuc pana atunci vin si eu cu scarabeo al meu, dar am set malossi pe el, pot participa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 daca fac rost de cauciuc pana atunci vin si eu cu scarabeo al meu, dar am set malossi pe el, pot participa ? nu ... nu poti dar curand va fi organizata o cursa si pt scutere tunate ... poti veni insa ca spectator ... sau poti ajuta un scuterist care vrea sa participe dar nare echipament bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate