Seven Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Scuze! 1) azi am intarziat o jumatate de ora 2) mi-am probat combinezonul de ploaie o jumatate de ora 3) am incurcat punctul de intalnire o jumatate de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Cat pe ce sa fac si eu un topic... a trebuit doar un refresh si a si aparut topicul Pun si eu aici doar cele mai reusite poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Mie imi pare rau ca n-am mai venit si in biker's club.. Mi-a sarit un caine in fata la iesirea din Ploiesti si dupa o frana cu scart cu fata (la propriu cu scart, nu credeam ca e posibil sa franezi cu fata si sa rupa aderenta fara sa cazi), un caine pocnit putin cu varful cizmei (noroc ca a avut minte sa se dea un pas inapoi) si o injratura urlata in casca de m-a durut gatul 5 minute dupa, nu mai voiam decat sa ajung acasa Oricum, a fost foarte tare plimbarea Abia astept urmatoarea Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) Foarte frumoasa plimbarea! Vremea a tinut cu noi (cu toate ca de dimineata incepuse sa picure putin), drumul a fost bun, anturajul de nota 10! Editat Februarie 10, 2007 de Miha_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Una dintre cele mai reusite plimbari de pana acum...ne-a ajutat si vremea foarte mult, s-a mers foarte civilizat, mai ales la intoarcere, nu ne-am mai despartit, nu ne-am mai ratacit, ne-am si imprietenit pe le Biker's... a fost belea... sper ca urmatoarea sa fie cu foc de tabara si cu palincutza si cu plescoii la gratar...prietenii stiu de ce!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) Fericitilor, la tricoaie...uite ce conditii de motorit avem noi (gheata la mal, nu ca ne-am plange) Editat Februarie 10, 2007 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) poze Editat Februarie 10, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 de departe cea mai reusita poza... sau in fine cea mai expresiva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 am incercat sa pun si filmele dar mai bine maine ca nu stiu ce are azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Imi pare sincer rau ca am ratat-o pe asta ! Sper ca saptamana asta sa imi rezolv problema cu bateria! Pozele sunt super faine si atmosfera pare sa fi fost la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 nici eu nu am reusit sa pun filmele, nu atasaza fisierele "Mie imi pare rau ca n-am mai venit si in biker's club.. Mi-a sarit un caine in fata la iesirea din Ploiesti si dupa o frana cu scart cu fata (la propriu cu scart, nu credeam ca e posibil sa franezi cu fata si sa rupa aderenta fara sa cazi), un caine pocnit putin cu varful cizmei (noroc ca a avut minte sa se dea un pas inapoi) si o injratura urlata in casca de m-a durut gatul 5 minute dupa, nu mai voiam decat sa ajung acasa " ...chiar ne intrebam ce a fost cu tine, bine ca nu s-a intamplat nimic rau, o sa avem destule ocazii sa ne mai intalnim la o limonada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) primul filmuletz, sa vdm ce a iesit Editat Februarie 11, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Alex parca tu ai filmat de pe marginea drumului cand am plecat de la noroiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 No, ce sa zic? A fost foaarte tare tura, mai ales ca pentru mine a fost prima intr-un grup asa mare. Mai vreau! Pun si eu cateva poze.... si va salut intens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) da sunt de acord cu toata trupa a fost de vis tot traseul sa mers asa cum trebuie la dus ne-am cam rupt in doua dar tot acolo am ajuns la intoarcere sa mers grupat pozele si filmul sunt super si carnatii de plescoi senzationali mai ma alatur si eu cu cateva poze asa ca trebuie sa mai pregatim alta tura ceva mai senzational era prima data cand ii vedeam pe cei cu care am fost dar parca ma stiam cu de catva ani asa de bine m-am simtit asfaltt uscat la toata lumea si sa ne vedem cat mai curand Editat Februarie 13, 2007 de asfaltt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Frumoasa plimbare ati facut Pacat ca nu am putut veni si eu cu voi, vad ca am ratat ceva frumos Cum au fost "plescoii noroiosi"? @HAI-HUI, pe cand vedem si filmuletzul?? Editat Februarie 13, 2007 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Uf haideti unde sunt filmuletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 pai la-ti vazut pe cel de mai sus celelalte sa le puna baietii ca eu am incercat si nu am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Am dat caseta cuiva care se lauda ca se pricepe sa scoata calitate de pe minidv...sunt si eu curios ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate