Sari la conținut

ReReRe

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ReReRe

  1. Ia spune-mi si mie unde gasesc brățara ca a ta.
  2. Nu spune nimeni sa treci usor peste, unele chestii te marchează pentru toata viata, dar daca ai 2 copii clar nu poti sa te lasi dus în extrema in care sa fii ultimul depresiv din cauza asta si sa nu iti mai poti creste copiii. Sincer, cum mama ma-sii sa te urci băut pe mobra cand ai si copii? Imi pare rau, dar ai fost extrem de inconștient si iresponsabil.
  3. Bine ca nu a pățit ceva mai grav, macar atat. Bine spunea careva mai sus de stransul cheilor si tinute departe de iubitorii de Bere si tărie... O sa ai de așteptat si de tras mult cu dosarul, iti doresc sa se rezolve cat mai repede.
  4. La mine a inceput ploaia fix cand am intrat in mare. :)) ps: E careva cazat la pensiunea orient?
  5. Stai asa ca nu am spus că îi pasă de telefonul meu, doar ca am scris in mare, nu am stat sa intru in detalii, nu ma intelege gresit. :)) Ca e foarte important cum caut eu filme porno prin căutarea vocală...
  6. Dacă ai priză in baie sau un prelungitor... e si mai bine! Poti sa stai toata ziua pe tron! :))
  7. E diferenta mare intre p9lite si p20. Scandalul e din cauza ca uneori la Huawei, fără să faci nimic, se deschide căutarea vocală. A mai fost în trecut un scandal cu google si firma respectiva nu a reglementat nimic, ca urmare a dat faliment, însă, Huawei are vanzare mare, cred ca vand undeva la 8 telefoane Huawei pe saptamana, lumea cumpara, plus ca ei s-au ridicat mult in ultimul timp si nu cred ca isi permit sa nu rezolve situația. @marauder un p20lite te tine 2 zile daca nu stai prea mult pe youtube.
  8. Samsung A40. 64 memorie internă, 4 ram, camera duală, amprenta, recunoaștere facială... este si mai micuț, nu e cat o cărămidă mutant. 1100. Samsung A50, e cu mult peste A40, dar il găsesti cam la 1300. Asta are camera triplă, principala de 25mp, 128memorie internă și 4 ram, baterie de 4000 Si încărcare rapidă.
  9. Asta chiar mi-a facut ziua mai vesela! :))
×
×
  • Creează nouă...