Jump to content

ReReRe

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About ReReRe

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

649 profile views
 1. Da, ma intereseaza si recomandările. Sunt un om indecis... M-am uitat la un hornet, chiar e foarte ok, cel puțin la asta stiu ca ajung jos daca e lăsată. De fz6 s2 nu stiu nimic, poate gasesc unul sa ma urc pe el si sa vad care e treaba. Multumesc!
 2. Nu sunt experimentată, incerc sa ma hotărăsc la primul motor. Asta e ideea, daca nu pot sa pun tot piciorul jos clar nu e ok de mine...
 3. Salutări! Are careva de pe aici kawasaki z750 s si este dornic sa lase un om amărât sa se urce pe ea sa vada daca ajunge jos? (Asta daca este o distanță relativ rezonabilă intre noi) Sau aveti idee daca e ok pentru cineva cu înălțimea de 1,65cm? Dacă aveți păreri despre motor, chiar va rog sa le împărtășiti cu mine. Mulțam!
 4. Salutări, Caut ghete/cizme mărimea 37 si mănuși mărimea S. Mulțumiri!
 5. Ia spune-mi si mie unde gasesc brățara ca a ta.
 6. Salutări! Imi puteti recomanda, va rog frumos, un motor naked sau chopper peste 600, dar micuț, pentru un om cu grandioasa înăltime de 1.64cm? Buget: 3.000-4.000. Multumesc!
 7. Nu spune nimeni sa treci usor peste, unele chestii te marchează pentru toata viata, dar daca ai 2 copii clar nu poti sa te lasi dus în extrema in care sa fii ultimul depresiv din cauza asta si sa nu iti mai poti creste copiii. Sincer, cum mama ma-sii sa te urci băut pe mobra cand ai si copii? Imi pare rau, dar ai fost extrem de inconștient si iresponsabil.
×
×
 • Create New...