Sari la conținut

N.R.

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de N.R.

  1. Cu siguranta cu e cazul sa ne facem probleme de uzura din cauza incalzirii pe loc, e mai mult o treaba de economisit timp/deranj.
  2. Si-a facut pomana conul John sa scuteasca (pe niste unii) de citit ilustrate cu scris. Chiar ma gandeam zilele astea ca vaccin/anti-vaccin a impartit lumea in doua, defapt era mai simplu: aia care inteleg ca mecanica nu se invata pe forum(poate un pic daca stai bine cu filtrarea) si ceilalti. In rest citez pe un mare hot de curent (in mediu formuistic) - toti egali - cu zero.
  3. pantaloni cu puf: https://www.allmountain.ro/pantaloni-the-north-face-nse-lhotse-expedition.html?gclid=CjwKCAjw2P-KBhByEiwADBYWCiNIfqGqX4uWMBYgD40KcFqPRgdEEhSVaPOI5X4V4TgcmtDdHaqHOxoCF0wQAvD_BwE#R15 https://www.maramontsport.ro/imbracaminte/pantaloni-lungi-pajak-ghost-cu-puf-de-gasca.html Cam scump dar cred ca se gasesc si solutii mai de buget
  4. Asta e partea buna la un forum, multi oameni, fiecare isi da cu parerea. Dar daca mai puneti mana si pe carte o sa constatati ca motoarele (automotive, sa nu o dam iar in aviatie) se incalzesc cel mai "sanatos" in sarcina (moderata). Deci cheie si la drum (usor pana ajunge la regim).
  5. Salut, Recomand 400i-ul (ca fost posesor de Kymco Xciting 300s si actual de 400i). Daca esti din Buc ne putem intalni sa il vezi.
  6. Ma bate gandul sa vin si eu cu 400-le, sa vedem cum e vremea
  7. Salutare, Buronul/switch-ul ala e rosu pentru un motiv, e oprirea in caz de urgenta a motorului, nu operatiune normala. Scuze pt offtopic!
  8. Am facut un fel de protest importiva inchiderii unei benzi pe A2, nu a functionat..
  9. Vremea a tinut cu noi, compania a fost foarte placuta. Eu cu Paca am ajuns mai tarziu, am facut o vizita la sectia de politie. Totul e bine cand se termina fara permis suspendat.
  10. Ma abtin, desi in viata e bine sa nu, sa postez media (documentata) Bucuresti - Sofia cu oras si oprit pt alimentat (incetinit si accelerat). A iesit peste 120 km/h singur cu un tracer 900 cu side case-urile pline. Deci tind sa ii dau dreptate lui Niko..
  11. La tracer-ul meu (Gt din 2019) aia a fost cauza, la fel si in cazut unora din afara, am tot citit inainte sa le schimb.
  12. Pentru voblat solutia e simpla, schimbati mizeriile alea de anvelope OEM. A mea, iunie 2019, facea nasol peste 120 km/h, am schimbat gumele si s-a rezolvat.
×
×
  • Creează nouă...