Sari la conținut

AlexPlus333

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    Malaguti f12

Vizitatori Recenți Profil

186 citiri profil

AlexPlus333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Salut, am rezlovat motorul, am schimbat ambielajul si rulmentii. Am auzit ca pompa de ulei la scutere este mai mult de forma si am decis sa nu o mai folosesc. Dar acum nu stiu ce raport de ulei sa pun.
  2. Daca incalzesc foarte bine carterul, rulmentul nu ar trebui sa intre usor, fie ca este pus in acelasi timp cu ambielajul ?
  3. Salut, am revenit cu o noua problema . Scuterul a mers o perioada buna de timp si chiar a mers perfect dar din pacate s-a spart un rulment la ambielaj . Am desfacut motorul si am dat jos ambielaj. Avand alt ambielaj, am zis sa nu mai cumparul unul nou, am vazut pe internet cum se face, am tot ce imi trebuie. Dar problema mea este ca am rulmenti deja pusi pe ambielaj, are ceva daca il bag in carter direct cu ambielaj ?
  4. Am sa incerc, sper sa dispara sunetul ala, daca nu schimb ambielajul
  5. In general eu nu ii pun ulei in benzina, are un rezervor separat pentru ulei si isi face amestecul in carburator dar daca il ajuta ii voi pune putin ulei si in benzina. Si pana la urma uleiu la transmisie il las pe acela ?
  6. Am sa cumpar un ulei de amestec de la ravenol full sintetic ,dau 50 lei dar macar stiu ca motorul merge perfect. Cat despre cel de la transmisie sa il las pe acela atf universal automatic transmission fluid ?
  7. Poate afecta performanta motorului ? Era singurul ulei ce il aveam la indemana, a cumparat tata mai multe bidoane pentru masina si mi-a dat si mie sa pun acolo fiind foarte nerabdator sa dau o tura cu scuterul.
  8. Full sintetic la amestec ? Intre timp eu am pus la transmisie un ulei de la hexol si scrie pe el atf universal automatic transmission fluid Stiu dar nu am cartea :))) pe mine m-a ajutat mereu si il respect pentru asta + e normal sa se auda un tacanit cand decelerez la o turatie mare ?
  9. Salut, am revenit cu o noua intrebare : ce ulei sa folosesc la transmisie si pentru amestec?
  10. Am revenit , am rezolvat probelma : am schimbat electromotorul si acum porneste (nu foarte repede dar porneste )
  11. Imi cer scuze ca nu am postat azi videoclipul dar a fost o vreme extrem de urata + am avut ultimele pregatiri de craciun de finalizat, revin peste 2 zile
  12. in ce consta efectul acesta de kill ? Maine pot atasa un videoclip in timp ce dau la automat, poate imi puteti explica mai bine.
  13. Am dat capacul de la variator jos iar cand dau la automat se invarte motorul (cel pe benzina) dar nu porneste + am schimbat bendixul cu unul nou Practic totul este ok dar nu porneste
  14. Salut, am un Malaguti f12 in 2 timpi, problema este ca nu porneste la buton. Daca ii dau la pedala porneste instant dar daca incerc la buton nimic. Motorul sa invarte dar nu da semne de pornire. Incercat doar cu baterie de masina.
  15. Am schimbat siguranta, merge perfect, va multumesc din suflet de ajutor
×
×
  • Creează nouă...