Sari la conținut

kunak

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kunak

  1. Se gaseste vreun prieten de-al lui Remus sa posteze o fotografie cu acesta? Dumnezeu sa-l ierte!
  2. Incredibil ceea ce tocmai am vazut la Prima si ulterior pe net! Am ramas fara cuvinte... Incotro ne indreptam oameni buni? ...RIP... motociclistului
  3. kunak

    Incident La Stop

    Ma doare la basca. Eu mi-am tras gun (Walther P22). Usor si comod de folosit. Foarte repede se calmeaza lucrurile. Am constatat cand s-a luat unu de mine ca i-am lasat oprit motorul pe trotuar in fata carciumii lui.
  4. Of Of Of RIP Of Of Of Sunt gol de durere cand citesc aceste mesaje. Nu-mi vine sa cred cata nepasare. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Daca zaharul, sarea si grasimile au omorat atat de mult si au devenit o problema de campanie nationala de ce nu am initia si noi motociclistii una, pe toate posturile de televiziune, pentru a le atrage atentia tuturor soferilor ca si noi suntem participanti la trafic? Presedintilor de cluburi sau asociatii credeti ca e posibil?
  5. "gigliano" as vrea sa te vad dand aceste raspunsuri uitandu-te in ochii parintilor si a surorii lui Filip cu acelasi "cinism de prieten". Ce urmeaza, sa ceri indurare pentru "poponeata" tau? Cum te-ai simti daca fratele tau ar fi in locul lui Filip? Omule scoate-ti capul din poponeata aluia si judeca la rece si nu te mai baga ca musca...
  6. Inmormantarea va avea loc marti ora 12. Sunt doua puncte de intalnire: 1. ora 11 la elice pe Faleza de unde se va pleca gramada catre Casa Mortuara 2. cine nu poate decat in ultimul moment poate veni direct la Casa Mortuara pana in 12 Acolo ne vom organiza si vom mai vedea cum procedam. MEN stie restul detaliilor dar oricum nu e foarte mult de zis. Cred ca e un moment in care trebuie sa fim in numar cat mai mare alaturi de Filip pe utimul drum!
  7. Trupul lui Filip este depus la Capela Mortuara de pe b-dul George Cosbuc.
  8. Filip a murit in urma unei hemoragii interne puternice. In urma impactului unul din manerele ghidonului i-a provocat o fractura de coasta care i-a perforat un plaman si ruptura de ficat.
  9. Tocmai am primit confirmarea de la tatal lui Filip, care ne roaga chiar, ca marti cand va fi inmormantarea sa-l insotim pe ultimul drum asa cum merita un motociclist.
  10. Doamne! Vad ca in ultima vreme majoritatea accidentelor sunt fatale. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  11. Aveti imaginea soferului BMW-ului in una din fotografiile postate de Toni. Este fotografia in care apar doi militieni iar soferul este cel cu mana la gat.
  12. Ce este cel mai tragic ca in acea zona aceea pe faleza superioara din Galati s-au intamplat 3 accidente intr-un cerc de maxim 100m: 1. fotbalistul care a intrat intr-un Megane care intorcea peste linia continua; 2. tragicul accident pe durata desfasurarii festivalului MotoRock cand o fetita dintre spectatori a fost atinsa de o componenta a motocicletei care s-a izbit de un copac; 3. accidentul de ieri cand un idiot cu un BMW i-a inchis unghiul colegului nostru si sfarsitul il cunoasteti deja. Din cate am aflat de la alti motociclisti din Galati conducatorul BMW-ului a mai speriat cativa motociclisti cu manevre de intimidare atunci cand mergeau in paralel sau din sens invers. Ce parere aveti despre asta? Ce ar trebui sa intreprindem? Concret nu utopic!
  13. Abia facuse 18 ani acum doua luni. Familia este terminata. Lume multa pe la spital in morga. Daca se organizeaza ceva, faceti public ca sa participe cati mai multi. Nu pot sa-mi scot din minte ochii cu pupilele dilatate. RIP inca o data!
  14. Chestia cu casca nici eu nu o inteleg prea bine. Motociclistul era mai subtirel si cica nu ar fi inchis foarte bine cureaua de la casca dar cei care il cunosc stiu ca era un bun motociclist, cu experienta si drumuri lungi facute in tara impreuna cu camarazi pe motoare in jur de 1000cmc. Vina este a conservarului. Oricum dupa cateva discutii cu el mi s-a parut foarte pueril in gandire. Conservar de bani gata. Era un BMW proaspat achizitionat cu numere de leasing. BOMBA oameni. Eram cu MEN si l-am intrebat daca a baut si care credeti ca a fost raspunsul lui senin? Citez: "Am baut o bere cu ceva vreme in urma..."
  15. Din pacate motociclistul, pe numele lui Filip, a decedat. Cu toate ca au venit greu (app. 20 minute), cei de la salvare l-au intubat si stabilizat. A fost dus la UPU (serviciul de urgenta) in coma apoi la tomograf si a murit cand facea acest examen. Motociclistii galateni sunt alaturi de familia lui in aceste momente grele. Nu am avut puterea de a face fotografii. Toti cei care au fost de fata sunt marcati de acest accident. In schimb conservarul cu un BMW i-a inchis unghiul pe banda intai, motociclistul a atins bordura, s-a dezechilibrat, i-a sarit casca din cap, apoi a fost proiectat in stalpul de iluminare (beton) dupa care a ajuns pe carosabil pe banda a doua. Coma instaurata din primul moment, hemoragie interna, sangerare pe nas si gura. O priveliste de cosmar. Of, inca mai sunt in stare de soc si parca nu-mi vine sa cred! R.I.P.
  16. Cutiile alea de tensiometre sunt bestiale.
  17. Un MZ Black Panther costa 5551E fara taxe si 6601E cu taxe cu tot. Mi se pare acum exagerat de scumpa la 4500 si busita pe deasupra. Multumesc inca o data pentru ca mi-ati deschis larg ochii. Dau berea cand ne-om cunoaste.
  18. Multam fain de sfaturi. Mi-ati luat o piatra de pe inima. Cred ca am sa ma reorientez catre primul meu vis F650 si GS daca oi putea.
  19. Si eu stau foarte mult pe ganduri cu lovitura aia, cu toate ca omu zice ca numai amortizoarele au avut de suferit. Oricum puteti sa faceti un pret la ea? Sa stiu si eu daca mai am ceva de negociat sau ramane asa. Eu ma orientasem catre un BMW F650. Acum nu cunosc ce model ar fi mai indicat pentru ca nu stiu ce inseamna initialele alea dupa F650.
  20. Am ocazia sa-mi cumpar un MZ Baghira din 2001, pret 4.500euro, 2.500Km. A fost avariata (telescoape fata indoite si inlocuite, cateva mici zgarieturi). Am mers cu ea si mi s-a parut ca merge foarte bine. Eu sunt incepator totusi si am nevoie de cateva sfaturi. Cunoaste cineva detalii despre aceasta motocicleta, e buna, e fiabila... Doamne cate intrebari am in cap si tare nu as vrea sa va plictisesc! Multumesc pentru sprijin!
  21. kunak

    Busa Turbo

    Da clic dreapta pe link, apoi apasa "save target as..." si ii indici unde sa-l descarci. Enjoy... Filmul e super - la fel si "mobra"
  22. Chiar asa! Si eu as fi interesat de un astfel de BMW. Tot incepator. Ce-ar insemna toate initialele alea? Adica ce au in plus sau in minus unele fata de celelate? Nu vreau sa dati cu pietre dar ne-ar fi de ajutor niste sfaturi mai explicite!
  23. kunak

    Accident Fotbalist

    Pe scurt soferul meganului zice-asa: "Imi pare rau pentru intreg incidentul. Incetinisem, am intrat pe banda intai ca sa intorc. M-am asigurat dar nu s-a vazut si nu s-a auzit nimic. Am bagat in viteza sa intorc si abia ma pusesem in miscare (nu aveam mai mult de 10Km/ora) cand am auzit sunetul de motor. N-am apucat sa fac nimic. Totul a fost super rapid" Ce sa zic! Omu a auzit cum a schimbat motociclistul o viteza si apoi impactul. Totul foarte rapid. Cine cunoaste faleza din Galati stie ca la "Fructul Soarelui" sunt puse pe sosea speed bumperele pentru reducerea vitezei si nici un motociclist de viteza nu trece peste ele decat foarte incet. Apoi urmeaza o curba larga spre stanga (cum vii dinspre bac catre elice) dar fara vizibilitate spre locul accidentului si apoi se intra in linie dreapta pana la elice. Oricum, asocierea dintre japoneza, 19ani, 150Km/ora nu e cam mult? Ii doresc motociclistului sa se insanatoseasca cat mai repede.
  24. Pe scurt soferul meganului zice-asa: "Imi pare rau pentru intreg incidentul. Incetinisem, am intrat pe banda intai ca sa intorc. M-am asigurat dar nu s-a vazut si nu s-a auzit nimic. Am bagat in viteza sa intorc si abia ma pusesem in miscare (nu aveam mai mult de 10Km/ora) cand am auzit sunetul de motor. N-am apucat sa fac nimic. Totul a fost super rapid" Ce sa zic! Omu a auzit cum a schimbat motociclistul o viteza si apoi impactul. Totul foarte rapid. Cine cunoaste faleza din Galati stie ca la "Fructul Soarelui" sunt puse pe sosea speed bumperele pentru reducerea vitezei si nici un motociclist de viteza nu trece peste ele decat foarte incet. Apoi urmeaza o curba larga spre stanga (cum vii dinspre bac catre elice) dar fara vizibilitate spre locul accidentului si apoi se intra in linie dreapta pana la elice. Oricum asocierea dintre japoneza, 19ani, 150Km/ora nu e cam mult? Ii doresc motociclistului sa se insanatoseasca cat mai repede.
×
×
  • Creează nouă...