Sari la conținut

Microbec

Super Membru
  • Număr conținut

    601
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Microbec

  1. Cu placere. Daca vrei neaparat MP3, se poate cauta si in alte tari. Specializat in acest domeniu este @Motologistic, care ti-o cumpara si ti-o aduce la poarta sau scara blocului. Inteleg ca aduce in general din Germania si Austria. Cauta-l pe topicul asta https://motociclism.ro/topic/746005-testez-cumpar-si-transport-moto-din-ungaria-austria-germania-catre-ro/ unde are numar de telefon si celelalte. Succes!
  2. Salut! Poti sa ai noroc sau ghinion. Noroc, daca motocicleta a mai fost inmatriculata in Romania si are CI cu puterea de 25kW. In situatia asta cei de la RAR fac in mod obisnuit doar identificarea, adica confrunta seriile fizice de pe motoreta cu cele din carte. Ghinion, daca nu e asa, iar cei de la RAR vor dori sa vada documentele care arata ca a fost limitata (facturi etc.) si eventualele dovezi fizice ca a fost limitata. Nu ma mai leg de aspectele legale privind limitarea potrivit Codului Rutier, daca este o motocicleta de peste/sub 70kW si despre raportul putere/greutate, care sunt altele.
  3. Pana la urma, functioneaza foarte bine, sau nu? Ca eu nu prea stiu ce sa inteleg din postarile astea doua.
  4. Nu. Un singur transportator se ocupă de cumpărări și nu merge în Franța pe motiv de rentabilitate scăzută și necunoaștere limbă.
  5. Lăsați-mă să ghicesc. Ăsta a fost primul lui post după ce și-a creat contul. On toic: benzină, bujie, pentru mersul în trei. Vizită la mecanic pentru curățare și sincronizare carburatoare care, mai mult ca sigur, au fost întreținute maniacal.
  6. Bună dimineața! Și somn ușor!
  7. Buna dimineata! Munca taie greața!
  8. Anvelope proaste. Roti neechilibrate. Probleme la suspensie. Etc. La viteze de peste 50km/h se merge fara maini. În combinatie cu un burlan si o paraitoare lesinata de 125 constituie reteta perfecta pentru agatat pitipoance.
  9. Adevărat a înviat! Buna dimineata!
  10. Buna dimineata! @ENEOS o fi bine?
  11. Buna dimineata! Vacanta taie greata!
  12. Buna dimineata! Grija mare, e marti.
  13. Buna dimineata! La munca! Ne asteapta marete impliniri!
×
×
  • Creează nouă...