Sari la conținut

CarolAlexandru

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CarolAlexandru

  1. Salut, are cineva crash bars pentru TDM850?
  2. Salut, Fan Courier este la origine firma de curierat si nu este neaparat competitiva cand vorbim de greutati mari. Poti simula optiunea cargo de la ei, poate este mai avantajoasa. Incearca cu transportatorii de mai sus, poate gasesti ceva varianta in regim grupaj sau pe bursa de transport.
  3. Salut, in general majoritatea motocicletelor au un dog bone pentru asta. Vezi daca gasesti pe modelul tau pe internetul mare.
  4. Salut, incarcarea cum e? Verifica cu un multimetru.
  5. This! Am prieteni buni cu motociclete dar cu care prefer sa nu merg tocmai pentru ca nu rezonam si avem alt set de valori si viziuni despre motociclism si stil de mers. Prefer sa merg cu sotia chiar daca plec mereu mai tarziu decat mi-am propus, opresc mai des si sunt frecat la cap :)))
  6. Salut, asa face si la TDM-ul meu, asa am luat-o si merg asa cu ea, nu imi bat capul. Ma gandesc ca o fi ceva de la releu.
  7. LE: Inca curge :)))) Vazusem ca ar fi o problema cunoscuta carcasa termostatului (PN: 1UF-12413-00) care cu timpul isi modifica forma si nu mai etanseaza. O sa incerc sa caut piesa saaaaau vazusem ca au mai facut unii baietii la CNC, din metal. Sa vad daca fac rost de CAD file.
  8. @Cavaleruam rezolvat treaba cu o-ringul de la termostat + schimbat antigelul. Dupa 200 km in doua zile nu a curs nimic, pare-se ca acolo a fost buba. Multe multumiri de info, dau o cafea cu prima ocazie!
  9. Salut @Cavaleru, mersi de info si clarificare, am mai citit treaba asta pe net, o sa vorbesc cu mecanicul si o sa ii transmit. Am lasat motocicleta la service, poate, poate curge si vede si el de unde. Revin aici cu info si cu solutia cand o am.
  10. Salutare, Dupa zeci de cautari pe net si mers la mecanic, bag pastila aici poate-poate a mai patit cineva o chestie similara. Agregatul este o Yamaha TDM 850 4TX din 1999 care pierde antigel...pe undeva. Se intampla aleatoriu, cand si cand, undeva la 30-50 ml estimez eu. Ca idee, sambata dimineata am pornit-o, am facut 150 km, toate bune. Duminica dimineata, vad antigel scurs. Pornesc motorul si se intampla ce e in clip, curs rapid de picaturi. Mers 80 km de dimineata pana la pranz, iar totul ok. Seara dau sa o pornesc, iar curge. Luni dimineata, nicio picatura pe jos. Luni dupa amiaza, urme de antigel si picaturi pe motor. Dau sa plec la mecanic, totul ok. Ajung la mecanic, totul ok, ca la doctor, nimic nu doare. Pauza o ora, pornesc, facem tura, nimic. Din ce imi dau seama, pare a fi housingul de la termostat, desi comportamentul este foarte ciudat. Furtunul de supraplin este pe cealalta parte. Nivel lichid intre linii. Ceva sugestii? 20230910_104150.mp4
  11. https://motociclism.ro/topic/673450-nu-porneste-la-cald/
  12. Pantaloni moto marimea M-L cu protectii hard. Pantalonii sunt ca noi si au protectii hard la genunchi. Ofer si sub-pantalonii pentru iarna, se insereaza foarte usor. Stare: utilizat foarte putin. Pret: 280 RON Trimit in tara cu plata transportului in avans sau predare personala in Brasov. Telefon: 0755 549 545 (sau aici pe forum)
  13. Geaca moto marime M-L, Probiker cu protectii hard la umeri si coate, si protectie soft-medium la coloana. Este practic ca noua, dar mie mi-ar fi placut o marime mai mare. Stare: utilizat foarte putin. Are buzunare si aerisiri, fermoare interioare pentru prindere de pantaloni si elastice pentru prindere pe corp. Pret: 380 RON Trimit in tara cu plata transportului in avans sau predare personala in Brasov. Telefon: 0755 549 545 (sau aici pe forum)
  14. Salutare tuturor, Vand casca moto Nolan, model N84, marimea L. Are pinlock instalat pe ea, viziera este putin zgariata in partea de sus dar nu deranjeaza vizual. Stare: utilizat. Trimit in tara cu plata transportului in avans sau predare personala in Brasov. Telefon: 0755 549 545 (sau aici pe forum) Pret: 350 RON
  15. Aceleasi simptome le-am avut si eu, a fost releul de incarcare.
  16. Mai avea cineva in trecut o problema similara, s-a dovedit a fi problema cu bobinele de inductie, dupa ce se incingeau nu mai dadeau scanteie cum trebuie. Bujiile sunt noi? Oricum, noi ne dam cu presupusul, dar un raspuns profi ti-l poate da un mecanic doar. Dupa ce rezolvi, spune-ne si noua aici.
  17. Salutare baieti, Doresc sa schimb motocicleta mea actuala cu un cruiser de peste 500cc, daca cineva este interesat. Este vorba de un Suzuki GS500F din 2005, carburatie, 2 cilindri, racit pe aer, 48CP, 35.1 KW, detalii mai multe se gasesc pe net. Mi-am dat seama ca pentru ce am nevoie mi s-ar potrivi mai bine un cruiser. Consum mediu 3.8% cu pasager, mers normal, dar dupa maxim 250 km devine obositor pentru amandoi. Este motocicleta mea de zi cu zi, i-am facut mereu mentenanta la timp si am avut grija de ea fiind si prima motocicleta. Este o motocicleta excelenta pentru oras si naveta, foarte manevrabila, fiabila si bine construita. Ciclistica este foarte buna. Are aprox. 38.xxx km in crestere. Sunt deschis la oferte DOAR cu cruiser, pret de referinta ~2000€. Ideal ar fi in Brasov sau imprejurimi. Telefon: 0755 549 545 sau PM.
  18. Salutare! Cum suna, ce face cand incerci sa o pornesti, da-ne niste detalii in plus pls ca sa ne dam cu parerea pe subiect
×
×
  • Creează nouă...