Sari la conținut

mikonos

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Bucale
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha
  • Numar Moto
    Rabatabil

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Fz6

Vizitatori Recenți Profil

355 citiri profil

mikonos's Achievements

  1. După criza aia eu mi am revenit făcând și dimineața si seara exerciții de detensionare a spatelui din poziția culcat (pe spate). Dacă ai bani și timp de kineto, du te. Am schimbat și motocicleta din sport touring în adventure și țin suspensiile pe modul "barcă" + poziția care e mai dreaptă (dușmanul nr 1 sunt șocurile/ efortul cu colona incovoiata). E nasol la mers sportv dar nu mai iau atâtea șocuri în coloană. Acum sunt atent și când ma ridic din pat ca mișcarea să fie mai mult din genunchi și bazin. Furnicături nu am avut dar sfatul meu e să iei o pauză pana te pui pe picioare iar apoi concomitent cu exercițiile să te apuci ușurel din nou de enduro. Profită că acum e vreme urâtă și ia o pauză. În vară revii în forță.
  2. Avertisment pentru ce, nea' Nicule? Că n am aceeași părere cu tine? Caută mă la carne, și dacă nu mă găsești, știi unde să mă cauți.
  3. Digia putea să l depășească doar dacă risca. A fost inteligent și n a făcut o. Bagnaia putea să i întoarcă favoarea din Qatar lăsându-l să câștige. Probabil e frumos să ieși campion de pe podium, e de înțeles. Cursa asta chiar a arătat foarte bine. Poate dacă nu cădea Martin nu era la fel. Ma bucură că la anul sunt ceva piloți ducati care se vor lupta de la egal la egal pentru titlu, ceea ce ar trebui să se traducă în mai mult spectacol pentru noi. Lui MM93 nu văd să i traseze cineva ordine de echipă.
  4. Absolut. Trebuie să se mai maturizeze. La ambiție se apropie de MM93 dar parcă i lipsește încă ceva. Nu știu dacă inteligența sau răbdarea.
  5. No, pe pagina Yamaha Monster zice că a avut febră. Nu cred că va concura astăzi.
  6. Se obișnuiește cu coada plutonului pentru la anul. Să nu l ia cu leșin cand o fi pe honda și le miroase farturile ducatistilor
  7. Mâine mă aștept ca, la nevoie, toate motocicletele Stricati să termine în spatele lu' ăla micu' pe care l lasă toți să dea gol. Tocmai de aia, vă rog, scrieți aici dacă pică pentru că abia de atunci în colo merită văzută cursa. Nu zic că nu ar fi făcut așa orice constructor dar cred că de asta e moartea spectacolului ca un constructor să aiba supremația pe grilă. Dacă se mai nimerește și să fie ăl mai bun constructor, s a dus pe pluă spectacolul.
  8. Plătești cu un card virtual Revolut pe care l distrugi după ce ți au luat banii și ai rezolvat problema.
  9. E o discuție infinită și o să mă opresc aici cu argumentele dar cert e că nu pot împărtăși placerea unora de a vedea curse uneltite de la boxe de niște boșorogi. Cât despre yamaha si honda.... veșnica pomenire
  10. E normal să sugrumi talentul unui pilot ca Bastianini doar ca să ia domnu' Goe al motociclismului campionatul? Ca după să vrei să scapi de Bastianini (care, oricum, e mai talentat decât Pecco doar că a avut ghinion), că e mai bun Martin. Sunt oameni care lucrează ca Bestia să aibă rezultate iar ei nu se văd dacă Bagnaia ia campionatul pe ordine de echipe. Nu e fair pentru ei, nu e fair pentru Bastianini, nu e fair pentru noi, spectatorii. Ok, înțeleg să oferi un ajutor elegant, din încheietură, dar nu să ți bați joc de oamenii care vor să vadă spectacol. Că de aia mă trezesc la 5 sau merg pe circuit ca spectator, ca să văd spectacol, nu mizeria asta.
  11. Voiam să spun fix ce am spus. Moartea competiției sunt ordinele de echipă. Nu e normal să existe așa ceva pentru nimic în lume. Pentru bani s-a inventat videochat ul.
  12. Ducati duce în groapă moto gp. Dacă asta înseamnă competiție, te p.și pe ea.
  13. Bine că nu s a accidentat Pecco. Are ocazia să cadă și în Spania. Quartararo mai bine ia tramvaiul pe linia dreaptă. Restul au mers mega safe. Au fost mult mai interesante cursele moto 3 și moto 2.
  14. mikonos

    Accidente 2023

    e copy-paste cu începutul ultimelor 200 de sezoane moto. un motiv în plus să sporim atenția și suflatul în iaurt.
×
×
  • Creează nouă...