Sari la conținut

mikonos

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mikonos

  1. După criza aia eu mi am revenit făcând și dimineața si seara exerciții de detensionare a spatelui din poziția culcat (pe spate). Dacă ai bani și timp de kineto, du te. Am schimbat și motocicleta din sport touring în adventure și țin suspensiile pe modul "barcă" + poziția care e mai dreaptă (dușmanul nr 1 sunt șocurile/ efortul cu colona incovoiata). E nasol la mers sportv dar nu mai iau atâtea șocuri în coloană. Acum sunt atent și când ma ridic din pat ca mișcarea să fie mai mult din genunchi și bazin. Furnicături nu am avut dar sfatul meu e să iei o pauză pana te pui pe picioare iar apoi concomitent cu exercițiile să te apuci ușurel din nou de enduro. Profită că acum e vreme urâtă și ia o pauză. În vară revii în forță.
  2. Avertisment pentru ce, nea' Nicule? Că n am aceeași părere cu tine? Caută mă la carne, și dacă nu mă găsești, știi unde să mă cauți.
  3. Digia putea să l depășească doar dacă risca. A fost inteligent și n a făcut o. Bagnaia putea să i întoarcă favoarea din Qatar lăsându-l să câștige. Probabil e frumos să ieși campion de pe podium, e de înțeles. Cursa asta chiar a arătat foarte bine. Poate dacă nu cădea Martin nu era la fel. Ma bucură că la anul sunt ceva piloți ducati care se vor lupta de la egal la egal pentru titlu, ceea ce ar trebui să se traducă în mai mult spectacol pentru noi. Lui MM93 nu văd să i traseze cineva ordine de echipă.
  4. Absolut. Trebuie să se mai maturizeze. La ambiție se apropie de MM93 dar parcă i lipsește încă ceva. Nu știu dacă inteligența sau răbdarea.
  5. No, pe pagina Yamaha Monster zice că a avut febră. Nu cred că va concura astăzi.
  6. Se obișnuiește cu coada plutonului pentru la anul. Să nu l ia cu leșin cand o fi pe honda și le miroase farturile ducatistilor
  7. Mâine mă aștept ca, la nevoie, toate motocicletele Stricati să termine în spatele lu' ăla micu' pe care l lasă toți să dea gol. Tocmai de aia, vă rog, scrieți aici dacă pică pentru că abia de atunci în colo merită văzută cursa. Nu zic că nu ar fi făcut așa orice constructor dar cred că de asta e moartea spectacolului ca un constructor să aiba supremația pe grilă. Dacă se mai nimerește și să fie ăl mai bun constructor, s a dus pe pluă spectacolul.
  8. Plătești cu un card virtual Revolut pe care l distrugi după ce ți au luat banii și ai rezolvat problema.
  9. E o discuție infinită și o să mă opresc aici cu argumentele dar cert e că nu pot împărtăși placerea unora de a vedea curse uneltite de la boxe de niște boșorogi. Cât despre yamaha si honda.... veșnica pomenire
  10. E normal să sugrumi talentul unui pilot ca Bastianini doar ca să ia domnu' Goe al motociclismului campionatul? Ca după să vrei să scapi de Bastianini (care, oricum, e mai talentat decât Pecco doar că a avut ghinion), că e mai bun Martin. Sunt oameni care lucrează ca Bestia să aibă rezultate iar ei nu se văd dacă Bagnaia ia campionatul pe ordine de echipe. Nu e fair pentru ei, nu e fair pentru Bastianini, nu e fair pentru noi, spectatorii. Ok, înțeleg să oferi un ajutor elegant, din încheietură, dar nu să ți bați joc de oamenii care vor să vadă spectacol. Că de aia mă trezesc la 5 sau merg pe circuit ca spectator, ca să văd spectacol, nu mizeria asta.
  11. Voiam să spun fix ce am spus. Moartea competiției sunt ordinele de echipă. Nu e normal să existe așa ceva pentru nimic în lume. Pentru bani s-a inventat videochat ul.
  12. Ducati duce în groapă moto gp. Dacă asta înseamnă competiție, te p.și pe ea.
  13. Bine că nu s a accidentat Pecco. Are ocazia să cadă și în Spania. Quartararo mai bine ia tramvaiul pe linia dreaptă. Restul au mers mega safe. Au fost mult mai interesante cursele moto 3 și moto 2.
  14. mikonos

    Accidente 2023

    e copy-paste cu începutul ultimelor 200 de sezoane moto. un motiv în plus să sporim atenția și suflatul în iaurt.
  15. Sunt atât de mulți care au șanse să câștige cursa, încât orice pronostic e loterie. Cu puțin noroc la start, vom vedea pe podium și altceva decât roșu
  16. Eu sper la un DNF tehnic la Pecco iar bătălia să se dea între Bestie care să fie la conducerea cursei și Q20 în spatele lui. Așa ar arăta o cursă istorică.
  17. Peco e slăbuț psihic, genetic. Cum ai spus tu, "slăbuț psihic încă" presupune că ar avea vreo șansă sa apară îmbunătățiri. Cred că atitudinea de campion o ai tot timpul, de cand intri in gp, pana ieși (vezi Rossi, Marquez, Lorenzo, Stoner... Etc care au fost staruri de la debut și până la retragere). Deși îmi place de Peco, nu cred că are vreo șansă să devină un star. Poate o sa ia campionatul, dar condițiile în care îl ia nu se încadrează la "momente istorice". Ori, după parerea mea, fix momentele astea te fac star moto gp.
  18. Am citit cu drag toate comentariile (cu drag pentru că am găsit oameni care doresc să ajute, oameni optimiști, altfel....nu e niciun drag în subiectul ăsta) și chiar am reușit să culeg de la fiecare câte o învățătură. O să le încerc pe toate și o să păstrez ce mi face mie bine. Diclofenac am încercat doar unguent. Cu următoarea ocazie o să bag si o pastilă, să vad dacă funcționează. Brâu mi am luat ceva de urgență din lidl si pare că ma ajută. Îmi oferă mai multa stabilitate si încredere. Pe viitor, după ce vin rezultatele și diagnosticul, o să iau în calcul un brâu mai profi, ortopedic. Sala am făcut până acum o săptămână, dar nimic orientat către zona lombară. Făceam antrenament pentru toate grupele de mușchi și cred că exercițiile care presupuneau presiune pe coloană (cele pt umeri, biceps) au contribuit într o măsură la episodul dureros. Tocmai de aia o să înlocuiesc sala cu înotul, poate va fi mai bine. În rest o să fac acasă exerciții pentru decompresie/relaxare. Legat de motocicletă, am un Tracer 900 la care iau în calcul schimbarea suspensiilor, însă până acum nu m am lamurit dacă modificarea asta aduce confort sau stabilitate/sportivitate (adică ceva mai multă rigiditate, care pentru mine ar fi un plus pe curbe/denivelări dar un minus pentru spate).Mai trebuie sa ma documentez, eventual să și probez.
  19. Vă salut, dragi colegi de suferință! E destul de veche postarea. Voi cum mai sunteți? Am rămas și eu înțepenit (ceva probleme în zona lombară, pentru că de acolo vine durerea). Problema e veche, din liceu mai exact, dar de vreo 2 ani e din ce in ce mai rău. Cumva, găsesc o legătură între sezonul rece si problema asta, pentru ca astă vară durerile erau aproape inexistente. Am făcut RMN și aștept rezultatul. Între timp m-am tratat o săptămână cu alindor, meloxicam, cloroxazona și zaldiar care mi au calmat durerile dar pare ca nu definitiv, pentru că daca fac efort, chiar și mers pe jos, mă resimt. Să renunț la motocicletă n-aș vrea decât când oi avea flori pe piept, așa că mă roade curiozitatea, cum rezolvăm problema? Înot, kineto, fitness? Aveți ceva recomandari pentru București? Alte recomandari sau sfaturi? Am văzut că scria un coleg despre lombostat. V ati cumpărat, e ok? Va doresc multa sănătate!
  20. Apucăturile ambilor trebuie corectate. Puștiul are scuză ca e mic si n are minte (am văzut și adulți cu atitudinea asta). Cum zicea cineva mai sus, de aici și pana la cum a murit trotinetistul pălit cu casca, e o graniță foarte fina. Eu susțin pușcărie pentru gibon și suspendarea permisului pentru puști.
  21. În afară de măsurarea distanței dintre articulația basculei și axul roții spate, mai e vreuna?
  22. A reușit cineva din 2017 pana acum să și confecționeze scula asta laser?
  23. Nu înțelegeam de ce pe digi sport 3 e aerobic. Eram convins ca au fumat ceva cei din redacție
×
×
  • Creează nouă...