Sari la conținut

mehicano

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    l_croitoru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti & Rosiorii de Vede
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    n-am

Informații profil

  • Interests
    Modificari - choppere, cafe racers, etc.

mehicano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iti dai seama k dintr-un carburator veki de 40 de ani nu prea ai ce sa mai scoti. unii isi pun carb. de ij , altii de minsk. sincer eu iti recomand de CZde 250.. se potriveste la fix si merge foarte bine...
  2. fostul meu hoinar.......a fost fun.....dar nu e pt. oameni de 1,87 m
  3. singura Planeta pe care am vazut-o cu carburator mikuni era o planeta sport...sau ceva mai nou.. destul de ciudat motoru... dar e planeta..clar...se invarte invers , are cursa mai mica si alezaju mai mare..deci e mai turata...suna ca o jawa. oricum m-am plimbat cu ea si trage si fuge de rupe..dar nush dak e doar de la carburator...e si motoru mai bun... uite k gasesti eu m-am plimbat cu una fuge de rupe..
  4. mah....ce-am spus n-am spus din auzite...am vz la prietenii mei care au si jupiter , si planeta , si jawa. nu ma dau mare cunoscator, dar stiu cate ceva..... astea sunt impresiile pe care mi le-am facut eu pana acum din ce am vazut.... Peace!!!
  5. nush cum e cu ambreiaju...dar o jawa iti bate un jupiter fara drept de apel.....o jawa ts bine reglata ia 150 fara probleme plus k e fiabila...si consuma putin
  6. iju l-ai luat din rosiorii de vede , nu? :cheers:
  7. mehicano

    Cromare Decorativa

    si cat te-a costat sa cromezi toate piesele??? ok...am vz ...700 000 pt un simson...sincer nu e mult...dar cum trebuie sa le pregatesti? dak toba sau cotu mai are ceva crom pe ea , dar e varza , trebue sa-l dai jos? sau de asta se ocupa mosu ala?
  8. si imi spui si mie unde pot sa maduc sa vopsesc cu pulbere? cadrul ar merge vopsit asa k vopseaua cu pulbere e foarte rezistenta , nu? cam cat costa sa vopsesc un cadru cu pulbere? e mai naspa sa le fac de la 0.....totusi vreau sa stiu un pretz aproximativ pentru o cromare
  9. vreau sa stiu si eu unde gases aeliere de cromat p-aici prin bucuresti..sau kiar prin craiova daca stie cineva... Cam cat costa sa iti cromezi o motocicleta? vbaici de tobe , coturi , pedale avansate , coarne , chiar si rotie , plus celelalte maruntzishuri.....intreb pentru cromare de calitate medie.....adik as cam vrea sa cromez un ij sau un simson.....dar oricum..dak stiti adrese si preturi aproximative...puneti-le aici : puneti adresa , preturi , nivelul calitatii....cat dureaza o cromare...etc , ....pt k eu nu stiu nimik la capitolu asta SI inca o kestie....ca sa cromez ceva trebuie sa o pregatesc eu pt cromat , nu? adik de exemplu pe coturi , tobe, etc...trebuie sa le curat cu flexu cu peria de sarma , nu? astia de la ateliere le mai fac ceva????
  10. nu-i deloc asa....iju intr-un piston e mai bun..planeta , 56 , festival.....sunt mai bune decat jupiter. dak se intampla sa te lase in drum , la astea mai stii ce sa le faci , dar dak e lasa jupiteru..cauti doua lemne , ii faci o cruce si acolo il ingropi. mai intreaba-ma pe messenger ce vrei sa mai stii.....
  11. nu imi arati si mie o poza cu iju tau?...uite fostu meu hoinarash: cand l-am luat arata de park era scos din pamant.... gandeste-te k am dat 1 800 000 pe el...cu nr noi!!
  12. da..caut si simson....dar e mai greu sa-i fac la simson ce freau sa-i fac la ij nu-i asa frate....am vz multe tentative d a face ceva misto dintr-un ij...si de fiecare data era ceva care ii strica tot farmecu.....ba n-avea avansate.....ba avea aprindere de mobra....ba curgea uleiu din el in ultimu hal...cea mai tare solutie de amortizare a zgomotului p care am vazut-o o reprezenta un cocean bagat in spatele ultimei site. plus sei facute pe genunki...varza....deci am o idee foarte clara cu ce trebuie sa fac si ce NU trebuie.
  13. asa e , iti ia doar 15 minute...IN FIECARE ZI
  14. vreau sa cumpar un 56 sau un festival in stare de functionare...sa aiba acte in regula , kiar si nr veki. sa fie relativ complet si sa porneasca cat de cat. restul nu ma prea intereseaza , pt k am planuri mari cu el. vreau sa il chopperesc la modu rau de tot. are cineva asa ceva?
  15. errrrr.......on offence...da 1 000 000 un rzervor? ru out of ur mind??
×
×
  • Creează nouă...