Sari la conținut

mehicano

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mehicano

  1. iti dai seama k dintr-un carburator veki de 40 de ani nu prea ai ce sa mai scoti. unii isi pun carb. de ij , altii de minsk. sincer eu iti recomand de CZde 250.. se potriveste la fix si merge foarte bine...
  2. fostul meu hoinar.......a fost fun.....dar nu e pt. oameni de 1,87 m
  3. singura Planeta pe care am vazut-o cu carburator mikuni era o planeta sport...sau ceva mai nou.. destul de ciudat motoru... dar e planeta..clar...se invarte invers , are cursa mai mica si alezaju mai mare..deci e mai turata...suna ca o jawa. oricum m-am plimbat cu ea si trage si fuge de rupe..dar nush dak e doar de la carburator...e si motoru mai bun... uite k gasesti eu m-am plimbat cu una fuge de rupe..
  4. mah....ce-am spus n-am spus din auzite...am vz la prietenii mei care au si jupiter , si planeta , si jawa. nu ma dau mare cunoscator, dar stiu cate ceva..... astea sunt impresiile pe care mi le-am facut eu pana acum din ce am vazut.... Peace!!!
  5. nush cum e cu ambreiaju...dar o jawa iti bate un jupiter fara drept de apel.....o jawa ts bine reglata ia 150 fara probleme plus k e fiabila...si consuma putin
  6. iju l-ai luat din rosiorii de vede , nu? :cheers:
  7. mehicano

    Cromare Decorativa

    si cat te-a costat sa cromezi toate piesele??? ok...am vz ...700 000 pt un simson...sincer nu e mult...dar cum trebuie sa le pregatesti? dak toba sau cotu mai are ceva crom pe ea , dar e varza , trebue sa-l dai jos? sau de asta se ocupa mosu ala?
  8. si imi spui si mie unde pot sa maduc sa vopsesc cu pulbere? cadrul ar merge vopsit asa k vopseaua cu pulbere e foarte rezistenta , nu? cam cat costa sa vopsesc un cadru cu pulbere? e mai naspa sa le fac de la 0.....totusi vreau sa stiu un pretz aproximativ pentru o cromare
  9. vreau sa stiu si eu unde gases aeliere de cromat p-aici prin bucuresti..sau kiar prin craiova daca stie cineva... Cam cat costa sa iti cromezi o motocicleta? vbaici de tobe , coturi , pedale avansate , coarne , chiar si rotie , plus celelalte maruntzishuri.....intreb pentru cromare de calitate medie.....adik as cam vrea sa cromez un ij sau un simson.....dar oricum..dak stiti adrese si preturi aproximative...puneti-le aici : puneti adresa , preturi , nivelul calitatii....cat dureaza o cromare...etc , ....pt k eu nu stiu nimik la capitolu asta SI inca o kestie....ca sa cromez ceva trebuie sa o pregatesc eu pt cromat , nu? adik de exemplu pe coturi , tobe, etc...trebuie sa le curat cu flexu cu peria de sarma , nu? astia de la ateliere le mai fac ceva????
  10. nu-i deloc asa....iju intr-un piston e mai bun..planeta , 56 , festival.....sunt mai bune decat jupiter. dak se intampla sa te lase in drum , la astea mai stii ce sa le faci , dar dak e lasa jupiteru..cauti doua lemne , ii faci o cruce si acolo il ingropi. mai intreaba-ma pe messenger ce vrei sa mai stii.....
  11. nu imi arati si mie o poza cu iju tau?...uite fostu meu hoinarash: cand l-am luat arata de park era scos din pamant.... gandeste-te k am dat 1 800 000 pe el...cu nr noi!!
  12. da..caut si simson....dar e mai greu sa-i fac la simson ce freau sa-i fac la ij nu-i asa frate....am vz multe tentative d a face ceva misto dintr-un ij...si de fiecare data era ceva care ii strica tot farmecu.....ba n-avea avansate.....ba avea aprindere de mobra....ba curgea uleiu din el in ultimu hal...cea mai tare solutie de amortizare a zgomotului p care am vazut-o o reprezenta un cocean bagat in spatele ultimei site. plus sei facute pe genunki...varza....deci am o idee foarte clara cu ce trebuie sa fac si ce NU trebuie.
  13. asa e , iti ia doar 15 minute...IN FIECARE ZI
  14. vreau sa cumpar un 56 sau un festival in stare de functionare...sa aiba acte in regula , kiar si nr veki. sa fie relativ complet si sa porneasca cat de cat. restul nu ma prea intereseaza , pt k am planuri mari cu el. vreau sa il chopperesc la modu rau de tot. are cineva asa ceva?
  15. errrrr.......on offence...da 1 000 000 un rzervor? ru out of ur mind??
  16. NU ITI LUA JUPITER!! se deregleaza aprinerea foarte repede...consuma mai mult...in orice caz e naspa. Planeta e buna..kiar se merita. Amestecul de obicei e cam 30 ml ulei la 1l benzina. intai pui uleiu calculat la cata benzina vrei sa ii pui , si dupa aia pui benzina , k asa se amesteca singur uleiu. si k sa fi sigur...dai in 2 gropi mai klumea si atunci sigur se amesteca bine PEACE!!
  17. hoinaru e super...fiabil....SE GASESC PIESE....la Alexandria are aproape tot ce vrei de hoinar si mobra..NOI....si nu-s kiar asa d scumpe....50 000 segmenti...250 000 pistonu..150 000 setu de discuri de ambreiaj...etc..eu mai un ax d-ala cu gauri din cutie si pinioanele ce vin pe el....nu e uzat... asta e fostu meu jaf.... va place?
  18. majoritatea folosesec aprinderea de ij pe 12V , dar nu am vz pe nimeni sa zica de asta pana acum: eu nu ma prea pricep la partea electrica...dar stiu k una lume folosea p vremuri aprinderea de mobra d-aia veke de tip ducati. aia are 5 bobine...nu mai sunt 100% sigur , dar stiu k mai faceau o bobina , k sa aiba 6.. si inseriau cate 2 (dar aveti grija cum le inseriati k ele ausensu invresat sau cam asa ceva...nush sigur) si asa aveau 12V. pastrau magnetou opriginal doar pt cama.....si trageau fir de la aprinderea d mobra la platina. din cate am auzit luminile mergeau SUPER....nu erau probleme. solutia asta e mai buna k nu aveti nevoie d baterie , releu d incarcare....nu complicati instalatia. mai stie cineva de kestia asta? va rog veniti cu detalii si lamuriri
  19. eu puneam 30 ml la un lutru....puneam Carrier......mergea STAS...scotea foarte putin fum
  20. am intalnit si eu problema asta la cineva.....la mine nu , hoinarashul meu mergea perfect . eu cred k nu ai compresie , poate o rezolvi cu o pereke de segmenti.....dar sa reglezi si carburatoru bine
  21. pune de CZ de 250....se potriveste la fix.....si merge bine
×
×
  • Creează nouă...