Sari la conținut

mihalceai

Membru
  • Număr conținut

    413
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    BV-96-URS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

mihalceai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A schimbat cineva la 1100 ambreiajul ? Ce componente ati mai schimbat in afara de disc si suruburi ...... vreau sa-mi fac un chit sa-l am in garaj in cazul in care va fi nevoie http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0413&mospid=51679&btnr=21_0076&hg=21&fg=21&hl=2 Multam.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=ZJrEYeztAsY&feature=youtube_gdata_player
  3. Prezent anul acesta. Ar fi fain Avrigul desi mi-a placut si la Zetea. Deci Avrig
  4. Aceea este, sti cumva vreun cod aftermarket ? Oricum o dau jos si ma duc cu ea la un magazin care vinde numai Oring-uri, sper sa gasesc
  5. Sa aveti un Craciun Fain, sa fiti sanatosi si voiosi si spor in garaj la reviziile la care lucrati. Stie cineva un cod sau marime la garnitura de de la pompa de benzina din rezervor la 1100RT/GS ?
  6. 1. Gasesti mai multe variante de achizitie (4-5) din aceeasi zona preferabil nord; 2. Iei legatura cu adimotori din Codlea care merge des in It 3. Platesti un mic avans, omul mere si vede jucariile, o alege pe cea mai buna si o aduce in Ro 4. Daca vrei iti face si RAR-ul suplimentari celor 500EUR comision si iti da motorul direct in mina cu toate actele pe numele tau. Asa am procedat eu si a fost ok.
  7. Va salut pe toti la sfirsit de sezon, sper ca a fost cit de cit bun. A incercat careva sa monteze filtrul de benzina in exteriorul rezervorului ? am gasit ceva material aici: http://www.ibmwr.org...el_filter.shtml
  8. Insertia = noul filet; surubul il scoti normal si il pui la lor cu cheia ca si cind nu ar fi fost facuta nici o modificare; ii foarte faina metoda.
  9. Multumesc inca o data pentru sfat si scule, a mers brici din prima si metoda ii super; recomand si altora
  10. Stie careva la 1100 un cod pentru sonda presiune ulei sau vreun echivalent cu sonda auto? Multam.
  11. Un prieten si-a luat un 1100 RT si m-am apucat sa-i fac revizia generala si am descoperit "mici surprize" cum ar fi: 1) Dupa ce se incalzeste motorul se aude o bataie de joasa frecventa -exact ca turatia la ralanti -in zona ambreiajului - care tocmai a fost schimbat - dar nu stiu de cine ce si cum ... si am dubii mari aici; 2) Am verificat tachetii si cind am vrut sa pun la loc capacul de la chiuloasa dreapta cele doua suruburi de sus mergeau in gol - am dat jos iar si filetul din motor este "macinat" la propriu; se mai poate face ceva la chestia asta ? ... el sta in restul suruburilor, nu pierde ulei, dar sincer nu mi se pare in regula Multam.
  12. Exact cum a spus si Dan dar cu poza (folosesti doar partea din stanga cu rosu):
  13. Salutare. Am terminat montatul proiectoarelor pe submarin cu toata instalatia electrica aferenta, am folosit becuri spot cu socul MR16 de 50W cu unghi foarte mic de 10 grade care bat numai inainte; cind pun faza lunga lumineaza mai tare decit becul cu xenon din far. Week-end fain.
  14. Florinache da' tu ai iesit cu baietii ? ........ ori iesim ori ......
×
×
  • Creează nouă...