Sari la conținut

ika

Membra
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    honda xrv africa twin
  • Numar Moto
    cj 17 GZO
  • Club
    WTF riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha dt 125, ktm lc4 620, nonda africa twin

Vizitatori Recenți Profil

686 citiri profil

ika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc frumos! Mie doar janta mi baiu. Cred ca din defect de fabricatie so desfacut de la ventil (parca s-ar fi decojit). Motoru ii din 2001 si presupun ca jumatate de spite le desfac cu flexu, asa ca mai usor gasesc o roata intreaga de transalp. Multumesc frumos din nou!
  2. Hmm..nu m-am gandit la asta. In afara de dimensiunea rotii, care presupun ca ii tot 17, ce ar trebui sa mai intreb?
  3. Buna! Stie cineva sa mi spuna daca roata spate de transalp este identica cu cea de dominator? Si daca da, vinde cineva vreuna? multumesc anticipat
  4. Buna!caut roata roata spate pt domi al meu.ma poate ajuta cineva?
  5. ika

    Sa mai si radem.

    sa moara cocosu cat am ras la asta
  6. ika

    Poze

    am ramas fara cuvinte
  7. ika

    Poze

    am ramas fara cuvinte
  8. ika

    Dau Spre Donatie!

    multumesc nea` fairplaybiker pt cauciucuri!
  9. merci de ajutor baieti. sunteti tari. chiar aveam nevoie de informatii sau pareri. p.s. nus membra si MEMBRU ....ika e o porecla veche si faza cu membra o fost o gluma deplasata a lu macicasan.
  10. am un rd04 si carburatoarele is dessincronizate si filtru de aer ii praf. scoate benzina pe toba de numa.cu toate astea in oras ia undeva la 7 jumate catre 8 fara pasager si 8 juma cu pasager da in ``blana``.ajunge sa ii fac carburatoarele si filtru de aer sa consume normal sau mai trebe ceva? si inca o chestie: am bagat in suspensia fata 3 atmosfere in loc de 1.5 cat trebe.( ca merg pe teren mai mult), oare ar putea avea ceva repercusiuni sau nu are nici o treaba? a da...inca o ontrebare. de la mersu pe teren mai tare...adica f tare si no...so desprins ceva in toba( care nu ii originala). cum sa fac sa o repar? vreau sa mi fac crashbar uri.are cineva o matrita? multumesc anticipat si dau beri rasplata p.s. io mi am facut tricou cu every nice man has a honda!! nu ar fi misto sa ne facem toti
  11. cumpara ma at u sa fim fratii twin
  12. mi am tras un tricou foarte dragut cu every nice man has a honda. ii suuuuper!!! ( scuze ca am postat asta da cand ma dau cu twinu ii asa misto senzatia )
×
×
  • Creează nouă...