Sari la conținut

Andrei13

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei13

  1. bravo vene vad ca ai pus ijul si atasul pe picioare arata tare fain da tot te bat la cap si iti spun ca daca vrei vre-o data sa il vinzi suna-ma dabea astept sa-mi termin si eu ijul si poate ne vedem numai bine
  2. Lupu.D felicitari pentru munca depusa si rezultatul obtinut. Cand il termin si eu pe al meu am sa creez un topic pe aceasta tema. Avand in vedere ca etapele merg incet astept sa finalizez totul. Am vazut pe aici o gramada de proiecte de restaurare / reconditionare incepute dar neterminate. Vreau sa sa fie before and after Dr_krl sunt total de acord cu ceea ce ai scris. Sunt anumite piese pe care chiar nu le gasesti in stare buna. Eu personal m-am lovit si de gasirea cate unui meserias care sa faca diverse operatii gen sudare, incarcare cu alama, argintare oglinda far, lustruire aluminiu, strungarie..etc. Sper sa finalizez pana la 12 septembrie - 2 roti istorice. Si ma gandesc cu groaza la circul ce poate urma cu inmatricularea descris de Lupu.D.
  3. Vand geaca de piele maneca 65 cm (de la umar) umeri 50 cm circumferinta 114 cm inaltime 60 cm Pret 90 RON.
  4. Asa cum zice Lolo_ID seria cadrului era pe o placuta din aluminiu prinsa pe cadru in fata unde vine axul de la furca. UIte de ex gasesti placute blank pe ebay : http://www.ebay.com/itm/Typenschild-ID-plate-IZH-49-ISZH-49-49-targa-plaque-moto-targhetta-/251876787721?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3aa506c609 Urmeaza cat de curand sa incep si eu procedura de inmatriculare pentru ijul meu reconditionat si dupa ce am citit de problemele pe care le-ai avut cred ca o sa mi iau si eu o placuta dasta noua. Cea care a fost pe cadru este deteriorata si dabea se mai distinge seria pe ea.
  5. Rama cu oglinda cum am vorbit la telefon. Ramne sa stabilim mai tarziu cum intru in posesia ei. Multumesc.
  6. Multumesc Lolo. Mai am o roata. Nu stiu de la ce provine. Are 16" cred. E si de vanzare in caz ca ii trebuie cuiva. Am si spitele.
  7. Salut De la ce motocicleta sunt cele 2 piulite ?
  8. Salut Pe mine ma intereseaza comutatorul cu brida de prindere.(de langa cel pe care l-a ales i_alex) si un contact de frana. Boltul de la ce este ?
  9. Salut Vezi ca nu poti sa primesti MP. Ma intereseaza farul. Coturi ai 2 ?
  10. Salut Ma intereseaza atasul daca este de vanzare. Astept sa discutam pe privat sau la telefon. Vene daca esti domnul din Sibiu inseamna ca ne-am mai auzit la telefon. Multumesc. » Post actualizat in 03 Jan 2015 07:46 Vene si twingoo aveti mesaj pe privat. Si numarul meu 0724.386.321
  11. Andrei13

    ij 56

    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie eventual poze ? Ce vine montat la un ij 56 pe axul fata intre butucul rotii si capacul lateral de aluminiu si pe axul spate intre butucul rotii si foaie ? Ma gandesc ca trebuie sa fie niste distantieri ca altfel nu vad cum se pot strange piulitele. Nu am reusit sa mai gasesc nimic asemanator prin piesele ramase. Multumesc.
  12. Salut Mai ai drum in viitorul apropiat spre Timisoara ? Vreau sa aduc ceva de acolo la Bucuresti. Multumesc.
  13. Andrei13

    Ij (izh)

    Salut Vreau eu sasiul pentru atas, Si coturile de evacuare. Locatie ?
  14. Salut Caut urmatoarele : - coturi evacuare ij 56 (in stare cat mai buna) - 2 tobe ij 56 (sau macar una in stare cat mai buna) - sasiu de atas (si o aripa tot de atas) - o pereche de gripuri / mansoane de ghidon (lungime 120 mm, diametru interior stanga 22, acceleratia sa intre pe 28 de mm) - daca stie cineva de pe la ce magazin as putea achizitiona - pedala de pornire ij56 (in stare buna) - pedala schimbator ij56 (in stare buna) - oglinda far mare ij56 (in stare buna) Multumesc.
  15. Eu am luat de la Gaspar 19x3.25 cu 2 mil cu transport inclus. Fabricatie Indonezia; si camera cu ~40 de lei.
  16. Vand 2 cilndrii de ij56. Amandoi cred ca sunt la cota 3. Filetele la evacuari sunt duse complet la unul dintre ei.
  17. am eu releu de ij 56 in stare buna
  18. caut aripa ca cea din poza si sasiu de atas
  19. Caut un clindru de ij 56 in stare buna (filetele la evacuari sa fie intregi) impreuna cu piston si segmenti de aceeasi cota cu cilindrul si bolt de piston. Caut sa gasesc un cilindru de o cota cat mai mica.
  20. Era pe pagina 1 linkul de pe olx. Uite aici telefonul 0733.899.623
  21. Si eu am apelat la userul machirea. Sunt super multumit de cum au iesit.
×
×
  • Creează nouă...