Sari la conținut

moromete

Membru
  • Număr conținut

    332
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de moromete

  1. Gata, ajuns acasa. Varianta pe Gradinari. Este o portiune cu gropi de iti rupi motorul daca ai ghinion sau nu casti ochii. La intrare in Gradinari dinspre Resita->Oravita. La intoarcere am vazut o masina cu roata rupta si aruncata pe partea cealalta a drumului. La dus, am ratat la dreapta catre Zlatnita(Socol) si o luai catre Moldova Noua, rectificat traseu la Pojejena si virat dreapta catre Bazias. Pojejena->Bazias asfalt fara gropi dar clantane dintii in gura. Vazut pensiunea de la Divici, 150 lei pe noapte, cam mult pentru mine, vislit mai departe. Ajuns la Bazias, dat peste pensiunea lui Cosmin Barna, interesant 70 lei pe noapte. Dupa ce am vorbit cu Cosmin si spus ca are camere libere, am plecat sa vad locuri de pus cort si pescuit. Mi-a placut,in golf, dar apa mica, 1-1.8 m, dar locuri de cort girla. Intors la Cosmin, luat camera, fain, conditii faine de cazare, apa de izvor, tot ce trebuie. Seara mincat in trupa, cu Cosmin, familia, si prieteni de familie veniti in vizita. Mincarea excelenta. Povesti cu Cosmin despre pescuit, el mi-a spus ca in golf e fain, dar numai la caras, atit. Povestit mai multe, pina la ~22 seara, mi se lipeau ochii de somn, prin urmare m-am retras in camera si am dormit ca lemnul pina la 7:20 dimineata. Dimineata pe la 10 am plecat, la fel pina la Socol asfalt fara gropi dar clantanit dintii. Dupa Socol asfaltul mai bun cu exceptia unei portiuni de vreo 30m fara asfalt. Atentie mare, soseaua foarte ingusta, o masina era sa-mi ia oglinda stinga. La curbe ochii mari viteza mica, sa nu apara ceva pe contrasens. M-a uns pe suflet valea Nerei, asa locuri faine nu cred ca am mai vazut pe undeva. Posibile locuri de campare si pescuit pe valea Nerei, mi-am pus in cap o vacanta si pe acolo. Mai departe nu ar mai fi nimic de zis, a, doar vintul, al naibii de puternic, pe unele portiuni am fost nevoit sa merg inclinat sa tin contra vintului. Deci, concluzie, astept inceput de sezon de pescuit + 2-3 saptamini, sa nu mai fie inghesuiala, si drum intins la peste la Bazias. Oricum mi-a ramas in suflet valea Nerei. Pentru doriti, traseul merita strabatut.
  2. He, "lei146 per night", cu banii astia bat juma' de tara. motociclist amarit, car fasolea dupa mine, si fara probleme, de la tobe nu se mai aud si surplusurile. brisca, si furculita.
  3. Multumesc, Stiu ca-i inchis. Ma intereseaza locuri faine de pescuit, unde se poate pune si cortul, undeva la umbra sa nu ma bata soarele in cap. Asta pentru cind se va deschide pescuitul. De asta fac tura pina acolo. Am sunat la primarie la Socol, cazare la Bazias, sau Divici, o noapte, zau ca nu as dormi pe afara, e inca frig.
  4. Va multumesc la toti pentru raspunsuri ! Simbata dimineata plecarea Hunedoara-Bazias. Caut locuri de pescuit pe Dunare. Aici au cam disparut pestii(braconaj).
  5. De fapt vreau sa ajung la Bazias, dupa care sa ma intorc. Asa ca, pentru Resita-Oravita o sa merg pe varianta 1, iar inapoi Oravita-Resita pe varianta 2. Vreau sa le vad pe amindoua. Apropo, ceva sanse de cazare in Socol, sau Bazias ? Nu as vrea sa mai iau si cortul pentru o noapte. Si ceva nr. de tel. daca se poate. Multzam.
  6. Salut, Intre Resita si Oravita ca varianta este mai buna ? 1. Resita->Gradinari->Oravita 2. Resita->Steierdorf->Oravita Multumesc anticipat !
  7. Salutare, Stie cineva drumul de la Brad la Virfuri in ce stare e ? Ultima data cind am fost era praf dincolo de Tebea. Multzam fain !
  8. Salutare, Si totusi am coborit pe Jiet spre Petrosani. Intradevar este foarte rau drumul, eu l-am coborit cu Virago XV 353. Banuiesc ca pentru alte motoare e mai usor. La mine s-a cam lasat cu transpiratii. Gropi, bolovani cit cuprinde. Un singur motor am vazut pe acolo, in rest masini. Zi buna !
  9. Multam fain ! Ai dreptate, prin Sebes este mai bine
  10. Salut, Stie cineva cum se prezinta drumul de la Petrila la Obarsia Lotrului ? Multumesc !
  11. Multzam, Nu aveam de gind sa merg cit e inchis pescuitul. Ce spui tu, am mai gasit si in alte locuri pe internet. Ai reusit sa ma dezumfli definitiv, speram o raza de speranta de la voi cei din zona. Peste tot in Ro numai braconaj, plase, curent, si lipsa peste. In Hunedoara(judet) nu mai ai unde sa pescuiesti, pur si simplu nu mai e peste(braconajul). Iar la baltile cu plata nu calc. Speram ca in zona voastra sa nu stea asa rau lucrurile. Deci, numai o tura cu motorul pe acolo, fara bete. Inca odata multumesc.
  12. Salut, Am de gind sa fac o iesire din Hunedoara spre Orsova, si daca tot merg pe acolo vreau sa iau si sculele de pescuit. Sunt ceva locuri faine de cort si peste in zona ? Multzam fain !
  13. Multumesc de raspuns. Da, ar fi bine si asa. As vrea sa il vad, sau sa stiu prin ce zona este.
  14. Salutare, Caut garaj de inchiriat in Hunedoara. Multzam anticipat !
  15. Bine, Multumesc la toti cei care mi-au raspuns. In iulie vreau sa trec gutinul, sper sa se mai rezolve ceva pina atunci. Asfalt fara gropi !
  16. Bine, multzam fain ! Pina in iulie sper sa fie gata. Asfalt fara gropi !
  17. Salutare ! Din Hunedoara sunt. La vara vreau sa fac o tura mai mare prin tara. Traseul include si portiunea "Baia Mare->Pasul Gutinului->Sighetul Marmatiei" Dar aici am vazut ca e marcata cu rosu, deci drum foarte rau: http://ev.csc.kth.se/cristi/maps/full.html#map=11/47.822/23.918 Imi puteti spune daca se poate mere cu motorul pe acolo ? Multzam anticipat !
  18. moromete

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut ! Vind regulator Virago XV 535. Nou, testat doar, merge ok. Relanti: 13.6-13.9V Turat: 14.0-14.4V Vreau sa-mi recuperez banii. Am avut probleme cu regulatorul, si m-am trezit cu doua noi noute, unul l-am pus pe mobra. 260 lei, atit a costat, atit cer. Asfalt fara gropi !
  19. moromete

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut ! Am ramas fara o siguranta de la placutele de frina. De unde as putea face rost de asa ceva, sau are cineva ? Multzam fain ! Asfalt fara gropi.
  20. moromete

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare ! In sfirsit am rezolvat-o cu incarcarea. Am schimbat vechiul regulator cu unul nou care merge bine, tine tensiunea la 13.9....14.5V. Printr-un concurs de imprejurari m-am trezit cu doua regulatoare noi. Amindoua sunt bune, unul din ele e pus pe motor, probate au fost amindoua. Daca cineva doreste un regulator nou sa dea un strigat. Pretul este 260 lei, cit am dat si eu, sa-mi recuperez banii. O zi buna, Asfalt fara gropi.
  21. moromete

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am sa-ti zic o vorba a unui batrin mobrist: "is multi care iubesc motoarele, da' putini care iubesc drumurile"
  22. moromete

    Yamaha VIRAGO ZONE

    in ultimii trei ani am batut tara asta in lung si lat. sincer n-am prea vazut pe sosele viroage. macar una daramite trei patru. cam greu de facut intruniri, vorba cuiva de pe aici: se propune, se agita, toata lumea vrea, si la final vin 10% din cei ce se agita. asfalt fara gropi !
×
×
  • Creează nouă...