Sari la conținut

_|ManiA|_

INACTIV
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _|ManiA|_

  1. Mama, de unde am inceput si unde sa ajuns... Topicul meu sa dus dracu... . In fine, multumesc tuturor pentru sfaturi, comentarii etc.
  2. "omu vrea sa zica ca si pe circuit e pericoios..de multe ori ai mai multe sanse sa cazi pe circuit decat pe strada..e mare tentatia de a fi un mic rossi" Aha. Da, foarte adevarat.
  3. Mersi de sfat. De countersteering am citit multe. Nu prea iti inteleg idea. Din greseli invatam...
  4. Super asa! Unde in UK esti? Ms mult. Daca m-as fi dus pe circuit mai devreme poate nu se mai intampla asa desi nu pot sa zic ca am avut ghinion... .
  5. Hm, interesant. Da sunt originale... Ale mele au vibrat foarte rau. Dupa 6 sau 7 mii de turatii nu mai vedeam nimica.
  6. Bine ca ai scapat! Noroc ca ai avut echipament si cum a mai zis lumea pe aicea, trebuia sa chemi salvarea.
  7. Oglinzile originale sunt rele rau. Mai rele decat astea care le am acuma. Vibreaza rau....
  8. Aveam Goretex pe mine dar foarte bun. Protectii pa toata mana, umeri spate coate, tot. Geaca nu prea a avut nimica sa fiu sincer dar protectiile de la picioare erau facute praf. Oricum de atuncea eu nu ma mai urc pe motor fara echipament... Au taiat costumul la spital ca sa scoata protectiile din el sa le dea mai multe indicii unde pot fi lovit rau. Aveam ghimpi de fier de la sarma ghimpata infipti in bocanci, in cotiere, peste tot. Genunchii sa nu mai zic. Ma bucur ca am scapat si mi-a fost invatare de minte. In dimineata aia pentru ca era cald chiar ma gandeam sa imi pun doar blugii sau... Pana la urma mi-am pus costumul. Dap Botez nu gluma.
  9. Deci Mos Craciun tre sa vina cu cauciucuri
  10. Mersi mult. Deci tu trebuie sa iesi pe ploaie nu gluma, ca sa iti recapeti increderea Serios??? Eu credeam ca sunt foarte bune . Au deja 5000 de mile cauciucurile deci cand le vine vremea sa le schimb o sa consider sfatul tau. Mersi
  11. Ai dreptate. Motorul 70% nu a avut nimica, doar pamant mult unde sa tavalit. Daca ar fi fost ciment il zgariam mult mai rau. Plus ca pantalonii, geaca etc nu cred ca ar fi tinut asa de bine...de bine de rau am alunecat ceva. Eu am o senzatia tare ciudata cand franez in curba. Simt cum motoru vrea sa se ridice iar ca sa franezi in curba trebuie sa ii tii rezistena...nu prea stiu cum sa descriu dar sunt sigur ca stii ce vreau sa zic. Si cum spui si tu asta nu o reusesti numai cu mult exercitiu si experienta. Oricum eu din ce am auzit, citit, vorbit cu altii am inteles ca nu prea e ok sa franezi in curba. Se poate dar nu e indicat. Slow In, Fast Out stiu eu ca e regula. Iar in moment ce ai inceput sa te inclini nu atingi franele, ori incepi sa accelerezi usor ca sa transferi greutatea mai mult pe spate ori mentii acceleratia care o ai. Rog lumea sa ma corecteze daca nu am inteles eu bine... Asta sper sa fac la vara daca ma duc la vreun circuit ceva. Ms mult. La fel! Da. Eu nu cred ca am reusit sa ma lovesc de el pentru ca a intrat motorul primul. A avut el grija sa imi faca loc Mesaj completat Am Brigestone BT012 pe ea. Am auzit ca BT23'urile sunt mult mai bune. Ce recomanzi? Perfect de accord cu tine Cristi. Ms la fel .
  12. Multumesc de comentarii. Da am avut foarte mare noroc, pana si aia de la salvare au ramas uitmiti si ei au vazut destule... Acuma am ramas cu ceva urme dupa accident, in curbe sunt foarte incordat si am devenit paranoic rau. Banuiesc ca era de asteptat. Incerc sa gasesc locuri unde pot face cercuri cu motoru sa incep incet incet sa il inclin mai mult. Daca aveam incredere in cauciucuri cu un milimetru cred ca nu se mai intampla nimica. Am zis ca la vara ma duc la un tackday ceva...cred ca este singurul mod sigur de a invata ce poate motocicleta fara pericole foarte mari. Chestia este ca am citit foarte multe in legatura cu mersul pe motor, despre toate greselile care le faci cand intri in panica, cauciucuri, cat de mult se pot inclina dar uite ca pana nu le practici poti citi romane intregi ca tot degeaba. Da, acuma ma pot numi motociclist desi daca stiam ma aruncam singur in spatele casii si postam aicea ... chiar nu trebuia sa zbor in halu asta. Onglinzile arata bine si ATAT. Sunt de rahat...vibreaza, plastic nefinisat bine. Deocamdata merg, pe viitor vreau sa le schimb cu oglinzile de pe cb1000r.
  13. Acuma cateva saptamani am reusit sa imi refac Hornetul dupa un accident si am zis sa pun cateva poze ca sunt tare mandru de munca mea . Am luat manualul de la Honda si usor usor am facut-o la loc. Si ca sa va zic asa in mare ce sa intamplat desi o sa vedeti din poze, am intrat intr-o curba cu peste 130 si fiind cat de cat nou pe Hornet (am avut un 125 inainte) am decis ca nu am cum sa o iau. Si uite asa au urmat urmatoarele greseli foarte standard de incepator: M-am ca**t pe mine de frica si am inceput sa strang franele, motorul sa indreptat si normal nu a mai luat virajul, am facut pe mine iar si am inceput sa ma uit fix spre masinile care veneau spre mine (noroc ca au fost baieti de treaba si m-au evitat ei), am mai mers putin si am ajuns intr-un sant plin cu copacei sarma ghimpata si pamant. Hornetul sa izbit in copac si eu m-am varsat pe acolo... Am zis sa impart peripetia mea cu voi aicea Si dupa ce am reparat-o: (inainte sa-mi sara lumea in cap, ecranul o sa il dau jos....dar dupa ce trece iarna ) Am invatat multe din intamplarea asta. Nu trebuia sa ma infig in curba asa de tare, nu trebuia sa ating franele si trebuia sa am incredere mai multa in cauciucuri si sa o inclin mai mult pentru ca se putea. Dar din greseli invatam si nu m-am ales decat cu o taietura mica in frunte. A si inca ceva, aveam tot echipamentul pe mine, cei de la politie si salvare mi-au scos una dintre protectiile de la genunchi rupta in 3. Mi sa spus ca daca eram fara echipament nu mai scapam si daca scapam trebuia sa imi refaca rotula etc daca s-ar mai fi putut...
  14. Eu as da jos sticker'ul cu motogp. Sau daca se poate l-as pune mai jos sa intre in triunghi... Oricum, misto arata motorul...
  15. Misto de tot modelul asta de Hornet. Safe riding!
  16. _|ManiA|_

    My Hornet

    Lol, mersi, nu esti primul care spune ca parbrizul = dar cum ai spus si tu este foarte folositor. Mie imi place sincer
×
×
  • Creează nouă...