Sari la conținut

DariGeo

EX+
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    cluj-napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Mitul Zburator 655
  • Numar Moto
    cj-10-RHL
  • Club
    Nu multumesc :(

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago XV s 250, Aprilia Pegaso 650
  • Interests
    sa fug liber...

DariGeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e vorba de nici un "spulberat din spate".Daca nu aveti informatii corecte (sau nu sunteti siguri ca le aveti) nu deschideti topicur de-a plua mai ales pe tema asta. Dumnezeu sa-l aiba in paza Lui! Condoleante familiei!
  2. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare! Sunt din Cluj si as avea nevoie de baia de ulei (mai exact capacul din partea stanga al bai de ulei cel cu surubul de golire) Daca vrei sa imi dai pesa respectiva anunta-ma te rog pe forum sau la 0742020275 si spune-mi si un pret. Mersi! Darius Salutare!!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html Asfalt uscat!!!
  3. Salutare!!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html Asfalt uscat!!!
  4. Salutare! Din pacate sunt nevoit sa scriu si eu pe acest topic. Sper ca am reusit sa las aici si CV-ul meu. Daca cineva are ceva post disponibil si crede ca sunt persoana potrivita , l-as ruga sa ma contacteze. Multumesc ! Darius. Asfalt uscat! CURRICULUM_VITAE.doc
  5. DariGeo

    Hai La O Plimbare !

    Yzule , imi pare sincer rau sa aud ca ai facut cunostinta cu asfaltul dar ma bucur ca nu ai patit nimic. "Fierul" se indreapta , noi sa fim sanatosi(ca boala vine )! Sanatate maxima si spor la reparat!
  6. DariGeo

    BURSA LOCALA

    asa e cum zici tu dar nu tot timpul te poti lua dupa marimi. Uneori mai merge si pe incercate(am vazut pe capul meu asta) PS: casca nr 13: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html
  7. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare! Vand casti: NOLAN 2 bucati( 350 RON bucata) pe rosu marimea xs, pe albastru marimea s; UVEX(400 RON) marimea xs; GREX(325 RON) marimea L; GERMOT(200 RON) marimea M. Castile sunt noi cu folia pe viziera (nu au fost folosite niciodata) Numere de contact 0742020275 sau 0766524330 sau aici pe forum. Scuze! M-am incurcat in stiinta. Casca(poza) numarul 13 e 1400 euroi . Detalii la primul nr de telefon
  8. M-as baga si eu daca imi permite timpul si sper sa imi permita. Doar sa anuntati din timp. Deci suntem 4 din Cj
  9. Salutare! Unde as putea gasi oare cateca piulite din acelea cu care se prind carenele in partea din fata sub far(din alea de cauciuc cu piulita incastrata in caucius) ca mi-am cam rupt vreo 3 Mersi Asfalt uscat si sa me vedem la Bikes on Ice
  10. Salutare! Acum am descoperit si eu acest topic si ma bucur ca exista. Sper ca oamenii pe aici sunt seriosi si nu se cearta ca si pe alte sectiuni. Asta e calutul meu si deocamdata nu am nici o problema. Tocmai i-am facut revizia totala pt sezonul 2009! Asfalt uscat tuturor!!!
  11. DariGeo

    Hai La O Plimbare !

    Voi fi si eu acolo daca imi rezolv problema cu rabinetul de la rezervor care imi cam picura bine . Nu am gasit inca o-ring care sa fie bun. Sper sa rezolv problema dimineatza.Daca nu distractie faina.
  12. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Mai "fratioare" !Daca inca nu ai inrteles termenii si limbajul de pe acest topic "stai acasa" .Eu oricum aveam de gand sa iti spun de multa vreme treaba asta si pt alte posturi de ale tale de pana acum. Daca ai nelamuriri cauta-ma pe PM.E mai bine sa nu mai dezvolt subiectul.Hai noroc. Asfalt uscat tuturor motociclistilor!
×
×
  • Creează nouă...