Sari la conținut

Vidoqc

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vidoqc

  1. Dacă e cineva din Sibiu, poate face un bine și anunță printre prieteni. Dacă Poliția află, o ridică și nu o mai găsește nimeni, în veci. Eu nu sunt din Sibiu, iar post-ul e de la o cunoștință de pe FB, nu știu ce capacitate are cu adevărat, dar cine a făcut pozele are una de 250, probabil din exces de zel a scris că e de 250.
  2. Într-o parcare subterană de lângă Iulius Mall din Cluj s-a fotografiat azi o Yamaha Virago de 250 ccm, roșie burgund, cu număr de înmatriculare SB-07-CDH. Cine are vre-o idee despre proprietar este rugat să îl contacteze, după cum arată, mobra stă cam de multișor pe acolo. Eventual rapid, până nu vine vre-un idiot cu platforma și o duce frumos acasă .... (idei pentru idioți!!). https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10432947_804454449607180_4080355099176211825_n.jpg https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10580156_804454482940510_3245048931077965635_n.jpg?oh=90d850c5840083ec822328f1f2ceefd2&oe=5477DCD8
  3. Ofer asistenta juridica si consultanta in vederea inmatricularii autovehiculelor FARA PLATA TAXEI DE POLUARE! Durata 3-4 luni, succes 100% garantat prin experienta si seriozitate. Cei interesati va rog lasati pm.
  4. Vreti sa aduceti moto din Germania? Va pot ajuta cu informatii, negociere cu proprietarul in limba germana, stabilire de "rendez-vous", cazare in zona Landshut/Munchen, informatii inmatriculare pentru export si toate cele necesare. La cerere organizez si transport pe remorca. Info prin PM.
  5. Pentru Moto nu platesti taxa. Niciodata!!!! Actele poti sa le traduci pentru politie, NU TREBUIE LEGALIZATE. Doar TRADUSE. Costa cam 30 RON pagina de pe o zi pe alta.
  6. multumesc, si eu ma gandeam la fel. De fapt nu e deloc moale suspensia, e chiar foarte rigida. Modelul meu are si suspensie pneumatica inclusa in furci, si pot adauga aer sub presiune pentru a rigidiza sau sa il elimin pentru a "inmuia" suspensia.
  7. Am avut o surpriza cand am desfacut furca fata la Yamaha XV1000 Virago din 1986 (tip 2AE). In loc de 2 arcuri, asa cum scrie in manualele Haynes si Clymer, am gasit 3. Al treilea, cel de lungime de aprox 30cm, nu il gasessc in desenele explodate din cele 2 manuale, in schimb apare un manson metalic (un tub) de aceeasi lungime. Oare cine a avut moto inainte a inlocuit tubul, pentru a obtine rezistenta sporita? A J U T O R!
  8. Buna! Am o mare dilema: vreau sa stiu daca in Romania se plateste taxa de prima inmatriculare pentru motociclete (sau taxa vamala - cum se pronunta unii care vand moto). Din cate am aflat eu, nu se plateste. Multumesc.
  9. S-au dat si astea! Nu mai e nimic de vinzare.
  10. Pentru SIMSON 425 i din 1961! /index.php?...st&p=727847 Azi am vandut blocul motor, capac chiuloasa, roata spate completa cu transmisie, roata fata. A ramas un cadru sport, rezervor, furca fata, ghidon si diverse suruburi, mansoane, suporti, pedale, aripa fata si spate de AWO, un stop de IMS...etc. SE OFERA MOCA! Se ridica din Brasov. 0723644857 - Ionut
  11. Pentru SIMSON 425 i din 1961! Azi am vandut blocul motor, capac chiuloasa, roata spate completa cu transmisie, roata fata. A ramas un cadru, rezervor, furca fata, ghidon si diverse suruburi, mansoane, suporti, pedale, aripa fata si spate, un stop de IMS...etc. SE OFERA MOCA! Se ridica din Brasov. 0723644857 - Ionut
  12. Mixi_dixi, ai tot venit. Nu e frumos sa dai sperante omului. Nu vroiam sa fac ordine in garaj, asa ca il mai pastrez. Dar nu iti strica renumele. Ionut
  13. Vind Simson 425 din 1961. Pe furca scrie ca e 425 i din 1961, altii spun ca e un mixaj de touren (motrul) cu sport (aripile si farul). Toate la un loc se vind cu 50 EUR. Locatie: Brasov. tel. 0723644857 - Ionut /index.php?...st&p=726651
  14. Mave, si eu am patit la fel. Am demontat tot, era curata.. am ars bujiile si am curatat carburatoarele.. Surpriza a venit la carb.3 care avea capacul crapat. Tragea aer fals si nu facea aprinderea completa. Am izolat problema si acuma pleaca la "sfert de cheie".
  15. Respect! V-as ruga cu o informatie: Bandit GSF 400 VR, l-am lasat in ploaie vre-o 2 zile ca uite asa se mai intampla. Acuma nu mai vrea sa plece deloc, dau la automat si nu face decat sa invarta demarorul. Alte detalii: bujii neverificate, benzina de anul trecut, baterie reincarcata da se duce repede. Sfaturi, service si orice altceva in Brasov sunt binevenite! P.S. E si de vanzare la 1700 EURO.
  16. Asa... si in Brasov are idee cineva unde se pot sincroniza carbureterele? /index.php?...t&p=1142735
  17. Caline, eu imi sunt incepator in din astea, deci orice sfat prietenesc si avizat imi este de mare ajutor. Ramine deci sa determin chestia cu incarcarea....ca la masina? ... si sa ii sincronizez carburatoarele ... nici asta nu am mai facut-o vreodata. Multumesc de sfaturi!
  18. Am luat si eu un Bandit GSF 400 VC din 93. Problema: Nu prea sare din prima cheie, oricum trebuie tras socul si din cind in cind pusa bateria la incarcat. Dupa ce se incalzeste un pic (are si un mic joc la maneta de acceleratie), nu merge rotund. La turatii mari da rateuri ( ma astept sa scoata si flacari... ). Benzina a ramas cea din toamna in ea. Bujiile sunt schimbate in 2007 in octombrie, ulei noi, filtre noi. Ce sa fac? Reglaje la japoneze e riscant....ramin arcuri si surubele si mai faci un motor cu ele. Ajutor! Am luat si eu un Bandit GSF 400 VC din 93. Problema: Nu prea sare din prima cheie, oricum trebuie tras socul si din cind in cind pusa bateria la incarcat. Dupa ce se incalzeste un pic (are si un mic joc la maneta de acceleratie), nu merge rotund. La turatii mari da rateuri ( ma astept sa scoata si flacari... ). Benzina a ramas cea din toamna in ea. Bujiile sunt schimbate in 2007 in octombrie, ulei noi, filtre noi. Ce sa fac? Reglaje la japoneze e riscant....ramin arcuri si surubele si mai faci un motor cu ele. Ajutor! /index.php?...t&p=1169921
  19. Vidoqc

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Chestia este interesanta. Sa se intilneasca poporu' cu motoru' miercuri la orele 17-18 (nu conteaza ora). Si acolo ce sa faca? O discutie amestecata cu gaze de la conserve? Nu ar fi mai bine sa se adune lumea 1 data pe luna, sau 1 data la 2 saptamini undeva in afara orasului (in Poligon ar fi ideal) !! FLR !!? si de acolo sa se plece la plimbare? Asa procedeaza motoristii de pe dincolo in general. Iar mesele festive, cafelele si discutiile sunt purtate intr-un local "de bastina" dupa iesire sau in orice alta zi. Nu stiu de ce am senzatia ca iesirea de miercuri pare cumva "obligatorie", cel putin asa se poate interpreta dupa infocatele topicuri. Este sau nu este? E vorba de spiritul de echipa sau de turma? Iertati exprimarea "rece". La vreme buna si circulatie inteligenta!
  20. E bestiala casca aia de First Bike!!! Numai doar ca are rol de steluta din virf de brad de Craciun. E frumoasa, colorata si are rolul da nu faca nimic. Cum poate o casca de aprox. 50 EUR sa iti protejeze creierii? Evtl sa ai cu ce sa ii aduni de pe jos. Nu va luati materiale ieftine .... doar daca sunteti si voi ieftini!
  21. Sherky, am eu una SIMSON 425S din 1961 ... demontata toata, sunt si pozele pe undeva la Vinzari Moto. Daca vii dupa ea la Brasov si ai un portbagaj mare, poti sa vii sa o iei la Buk. Cu 150 de €.
  22. Vidoqc

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Semaca, eu am sesizat aceeasi problema ca la alte Virago, dar la mine a fost doar pentru ca a stat foare mult timp in caldura mare (erau aproape 40grade). Ulterior nu a mai facut fitze. La toamna o sa intre pentru hibernare si atunci ii fac si o revizie generala. Stie cineva prin Brasov un mecanic/electrician bun la choppere? Ca la vitezane e unul Dani din Sacele. Multumesc anticipat.
  23. Vidoqc

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Asta e Viraga mea, inainte de echiparea cu gume noi, sissybar si suporti de cob-uri. In rest merge bine. SEMACA, chestia cu becul verde si faptul ca face figuri la bagat/scos din viteze se aplica si in cazul meu. Eram la RAR pentru identificare si toate cele, am lasat-o la umbra dar a venit cineva si a luat copacul sub care statea . Cind am vrut sa o mut in garaje pentru poze etc. a facut aceleasi fitze. Becul verde stins, injuram copii din preajma ca s-au jucat la pedala de viteza....saracii erau nevinovati. Am pornit motorul, calcat pedeala in jos de cel putin 6 ori sa fiu sigur ca e in viteza 1, lasat usor ambreiaj si: STOP MOTOR!!! De ce?...cricul era inca infipt in asfaltul moale. E o chestie de electronica pentru a proteja impotriva plecarii accidentale cu cricul in fatza ... banuiesc. Iar de la caldura, senzorul face figuri si cam asta se intimpla. Din Brasov, chopperisti, cind se organizeaza o plimbare cu "fotoliile"?
  24. Vidoqc

    ACCESORII HOME MADE

    Kata, bestiale gentile! Sa calareasca multa vreme. De unde ai luat pielea, cine sau cu ce ai dat gaurile alea perfecte pentru snur si de unde ai gasit snur asa de lung si perfect taiat. Eu m-am apucat de 6 zile de niste cob-uri, am terminat unul dar am folosit piele de 2mm cu intaritoare PVC pe interior. Voi posta si o imagine, intai sa vad de unde cade lumina mai bine.. Bafta in continuare, frumos lucrat!
  25. Calu meu e ala negru .... acuma arata un pic mai bine da nu i-am mai facut poze ca e rusinos. Si ala cu 3 maini sunt eu. Cind aveam pletutza. Acuma e cald. Bonzo, repara-ti si tu mirtzoaga si hai sa iesim la un gratar. Pare rau de amenda de la moderatori, dar asa e cind ai gura mare.
×
×
  • Creează nouă...