Sari la conținut

1n$4n3

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 1n$4n3

  1. “O femeie și un bărbat au fost răniți, iar acestuia din urmă i se efectuează manevre de resuscitare la fața locului. Ambii pasageri pe moto” http://www.bihon.ro/motociclist-resuscitat-in-urma-unui-accident-la-urvind/2051481
  2. “Azi colegul nostru Ciceu Mircea Bogdan, din cadrul Secției 6 Poliție, a fost implicat intr-un tragic accident de circulație, care i-a produs grave leziuni interne. Acesta se zbate acum între viață și moarte și are nevoie urgentă de sânge. Începând de mâine dimineață, colegii care doresc să îl ajute si nu numai pot dona sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (str. Nicolae Bălcescu nr.18) cu precizarea că sângele este destinat pacientului Ciceu Mircea Bogdan. Va multumim! Este internat la Chirurgie 1 - ATI” 10.05.2017 17:36 fb info trafic jud. clu Eu inca nu am o luna de cand am donat dar poate altii au posibilitatea.
  3. Cumul de greșeli = Tragedie. Ca în Final Destination. Suntem oameni și greșim. Se poate întâmpla când și când. Dar daca este să ne uităm cât de dese sunt tragediile, tindem să credem că o forțăm aiurea mereu.
  4. “Accident rutier mortal, zona Balta Doamnei. O motocicleta a intrat in coliziune cu un utilaj agricol parcat. Doua persoane care se aflau pe motocicleta au decedat. 01.05.2018 23:40” Facebook Info Trafic Prahova
  5. Am primit o poza cu soferul, cu ambele picioare amputate imediat sub bazin, cu o branula in vena, tinut de o mana probabil de un cunoscut cred ca fix inainte sa isi dea duhul.. Eu nu inteleg cum astfel de poze nu respozabilizeaza, indiferent ca esti din vreo comisie de doctorat sau doar ce te-ai intors din franta de la furat de langa arcul de triumf.. Instinctul de autoconservare ma gandesc ca este imposibil sa ti-l pierzi, indiferent in ce conditii iti traiesti viata..
  6. “Tragedie pe DN3, la ieşirea din localitatea Lehliu. Un tânăr în vârstă de 37 de ani a sfârşit cumplit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a înfipt într-un autoturism. La faţa locului a fost mobilizată o armată de salvatori, însă tânărul nu a putut fi readus la viaţă.“ http://m.adevarul.ro/locale/calarasi/tragedie-dn3-iesirea-lehliu-tanar-37-ani-murit-s-a-izbit-motocicleta-autoturism-1_5ad1f7c7df52022f75d2e8b9/index.html Pare ca baiatul venea dinspre Lehliu si ii dadea inainte spre Razvani.. ..
  7. Motociclist - GCS 15, Suspect fractura brat drept, dureri toracale si abdominale. Transportat stabil la spital.
  8. Da, am gresit eu. Banda II. Pe acea portiune tinzi sa mergi mai tare daca nu cunosti ca sunt stradute si ca altii au pierit pe doua roti iar un prieten a ajuns olog.. Ignoranta passat-istului + lipsa de prudenta a motormanului (trebuie sa fi prudent ca nu stii de unde sare cate un prost)..
  9. Caz Clasic - Bd. N. Grigorescu - La Policlinica Titan - un priceput de DB cred că a ieșit din parcare fără să se asigure și a acroșat un moto care circula pe banda I - NO MORE DETAILS..
  10. Dinamica: - moto venea dinspre Titan către Grigorescu și urma să vireze la stânga spre Th. Pallady, când un auto, cu aceleași intenții l-a acroșat din lateral rezultând dezechilibrarea pilotului Alte Aspecte: - moto cu nr roșii - posibil începător (varsta aprox 25 ani) - auto cu lămâia în geam a părăsit scena (intenționat de frică sau fără să realizeze ce a făcut) Rezultate: - zgâretură minoră gambă stângă pilot și un stop spart la mobră. - moto a fost preluat pentru anamneză de către un echipaj SMURD - șoferul a fost dat prin stație în urmărire de către miliție Concluzia: - paște fericit, călare sau pe jos!
  11. Accident Grav Valea Oltului jud Sibiu motociclist intins pe asfalt inconstient (daca nu mai rau..) in curs de actualizare (preluat Trafictube - Facebook) » Post actualizat in 31 Mar 2018 07:57 ...pare ca erau doi, intr-o plimbare mai lunga » Post actualizat in 31 Mar 2018 08:37 Din pacate, RIP..
  12. Derapaj in curba datorita pierderii aderentei pe suprafata marcata dintre sensuri. Totusi, sa lovesti din spate un alt autovehicul care se deplaseaza in acelasi sens cu tine, cred ca implica ceva viteza... R.I.P. http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/1903178
  13. Pana cand nu se incepe cu amenzi si taxe speciale pentru cei care confunda Ambulanta/SMURD cu taxi, nu o sa se schimbe nimic. Ca voluntar, majoritatea cazurilor la care am fost, se rezolvau cu trimitere de la medicul de familie/urcat frumos in masina/mijloc de transport in comun si prezentat pe picioare la medic. Se iroseste multa resursa aiurea. Care resursa e si ea cum e.. Multa sanatate! Asteptam vesti bune.
  14. Alerta am primit-o pe aplicatia de voluntariat. Noi dam share la cazuri intre colegi ca poate este altul in zona si poate ajunge in timp util. Deasemenea am considerat ca poate sunt membrii din comunitate in zona care pot ajunge rapid sa ajute, sau care au cunostiinte pe care le stiau ca avand drum, la momentul respectiv, in acea zona.. Astfel de alerte le primim in acelasi timp cu echipajele de interventie. Daca nu e ok doar sa anunt astfel de evenimente, nu mai postez decat cazurile la care am si ajuns si de la care pot fotografia un ochi iesit din orbita, ceva sa placa povestea cu totul la audienta.. » Post actualizat in 11 Aug 2017 13:17 Nu peste tot e lumea la fel de frumoasa ca la Cluj. La Bucuresti mai sunt si pocitanii d'astea de nume.. "Dar bine ca esti tu frumos!"
  15. "0-45M,A. AUTO POLITRAUMA,Sos. Bucuresti-Ploiesti,?,LA IKEA,PE POD,DINSPRE BUCURESTI,''A ZBURAT DE PE POD''???,MOTOCICLIST A CAZUT DE PE POD" Posibil accident grav pe pod la Ikea! Nu sunt in zona cazului!
  16. Știrea era în curs de actualizare. Daț vina pe pixul redactorului.
  17. "Vineri, 7 iulie a.c., la ora 21.00, pe drumul comunal 72, în localitatea bihoreană Cheresig, o tânără de 21 de ani, din comuna Mădăraş, judeţul Mureș, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat dinspre drumul judeţean 797 înspre centrul localității Cheresig, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcție şi s-a lovit de un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătoarea motociclului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, iar o femeie de 33 de ani, din Cheresig, judeţul Bihor, pasageră a sa, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului." R.I.P.
  18. 40, M, A. AUTO POLITRAUMA, Bucuresti, Calea Crangasi, VIS-A-VIS DE EMAG Motociclist constient, cu dispnee si durere la respiratie. Nu se cunoaste dinamica. Asta este tot ce a transmis un coleg voluntar. Sanatate!
  19. Da. Programul de voluntariat se numeste Exista Un Erou In Fiecare Dintre Voi. Cursurile sunt gratuite si sustinute de ASSB la sediul Ambulantei SABIF. O coincidenta urata face ca victima sa fie fratele unei colege din program. Din informatiile oferite de aceasta se pare ca urmeaza si o operatie dupa un diagnostic care suna: fractura de tibie si peroneu. Din pacate nu am detalii despre dinamica evenimentelor. Sanatate maxima colegului si atentie sporita dragi colegi!
  20. Moto venea dinspre Lizeanu spre intersectia de la obor. Am primit cazul pe aplicatia de voluntariat si am reusit sa ajung prin traficul bara la bara abia cand motociclistul era deja urcat pe targa. Nu am avut cum ce sa ajut. Din spusele baiatului de pe motocicleta SMURD prezenta la accident vorbim despre o factura la nivelul tibiei. Victima era deci constienta si deja o urcau in ambulanta. Moto pe jos cu ceva ulei curs..
  21. 1n$4n3

    B 125 WLD

    Pare o neacordare de prioritate.. Urat sfarsit de saptamana..
  22. Presupunem ca de vina ar fi neadaptarea vitezei pana nu aflam mai multe detalii. R.I.P.
  23. "Un motociclist în vârstă de 22 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut viaţa pe Drumul European 60, între Corunca şi Acăţari, după ce s-a dezechilibrat şi s-a rostogolit pe şosea pe o distanţă de circa 150 de metri." R. I. P. http://ardealnews.ro/2017/05/04/accident-groaznic-la-corunca-un-tanar-motociclist-si-a-pierdut-viata/
  24. 1n$4n3

    Accident Popesti

    Inca o dovada despre cat de expus si vulnerabil esti ca si motociclist.. R. I. P. P. S.: Pe mine unul ma sperie cat de neatent am devenit la volan de cand cu telefoanele mobile.. Nu pleci la drum scriind pe whatsapp, dar inevitabil apare o situatie in timpul calatoriei in care cineva iti cerseste atentia la telefon.. Desi eu unul de cativa ani buni atunci cand schimb banda sau atunci cand am de dat prioritate, primul gand este sa iau in calcul ca poate veni un coleg pe doua roti.. Nu mai zic ca de cand am pierdut un prieten bun care a trecut pe verde, ma asigur si cand intru in orice intersectie! Insa nush.. Simt insa ca fara voia mea sunt mai distras de telefon decat in trecut.. Asadar cred ca trebuie luat in calcul tot mai serios de catre motociclisti faptul ca pe langa neindemanarea specifica majoritatii soferilor, pe langa nerespectarea legilor de circulatie pe drumurile publice de catre acestia, pe langa importanta scazuta acordata existentei si a altor categorii de participanti la trafic, a mai aparut si acest diavol care isi baga uneori pe nesimtite coada, numit telefon mobil, ce poate induce la fel de discret un posibil factor declansator de tragedie...
×
×
  • Creează nouă...