Sari la conținut

Marmotzell

Membru
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Marmotzell

  1. Salut Adrian. Am observat ca ai multe recomandari pentru UK shipping door to door. 

    A vorbit si tata cu tine azi/ieri despre trimis un Suzuki Bandit in Great Yarmouth. 

    Ma poti lamuri si pe mine te rog cu cateva aspecte? Am inteles ca e recomandabil sa ne grabim din cauza Brexit-ului dar nu vreau sa fac vreo tampenie.

    1. Lucrez mai tot timpul in general. Acasa nu sunt decat seara sau o anumita zi pe saptamana si in weekend. Putem "programa" livrarea pentru o anume zi/ora?

     

    2. In urma unei experiente extrem de neplacute cu livrarea unui televizor imediat dupa ce ne-am mutat aici as vrea sa te rog sa facem un fel de asigurare pentru transport, in caz de Doamne-fereste, dar daca am aruncat la gunoi un televizor nou nout nu pot sa fac la fel si cu moto. 

    3. Cunosti pe cineva (roman sau britanic) care m-ar putea ajuta sau macar sa-mi explice care sunt pasii de parcus pentru inmatricularea ei aici (si ce modificari sunt necesare ...etc) pentru ca de vreo 3 zile citest pe toate portalurile lor dar m-am impotmolit. 

     

    Inteleg ca esti solicitat si ocupat, inspecial acum ca vremea se face frumoasa asa ca voi astepta cuminte raspunsul tau. Spune-mi daca crezi ca e mai simplu sa ne auzim telefonic.

    O zi buna,

    Andrei. 

  2. salutare frati Banditi. Spre rusinea mea nu am mai intrat de mult pe forum si nici nu l-am mai urmarit. de... anul asta am facut doar vreo 300km... inevitabilul s-a produs si un taximetrist (B 70 KGE) a considerat ca imi sade mai bine intins pe carosabil decat perpendicular pe el. Morala... dauna totala econimica. Motocicleta nu e de abandonat, dar sunt o sumedenie de elemente avariate superficial, in special ghidonul si plasticele. RUGAMINTE: stiti unde as putea sa caut niste dezmembrari va rog eu frumos ?
  3. Salut bandiți. Știu ca e un pic Off topic dar am încredere in voi si va cer un sfat. Vreau sa îmi schimb cauciucurile. Cine îmi poate recomanda si mie in service in Bucuresti ?
  4. Mai stiti pe cineva (de incredere) care aduce anvelope SH de pe afara? M-ar interesa sa le schimb sezonul asta! Stiu ca erau vreo 2 pe forum.
  5. O frumusete. Asta e tot ce pot sa spun. SI faptul ca Bandit FTW, desi a suferit multa tehnologizare in ultimii ani, nu au facut rabat la fiabilitate. Am condus o singura data ceva similar, cred ca de prin 2007 sau 2008. Injectia este dementiala, acceleratia este extrem de fina si de prompta iar pozitia in sa e de ... bandit. 250-300 km fara pauza si fara basici. Dar Dumnezeule, cat de bine arata cu alb XD
  6. Nu sunt ironic si nici nu fac pe desteptul ca nu e cazul!!! Dar cand gasesti pompa aia de benzina, te rog sa-mi arati si mie unde e. Eu unul nu am cunostiita de asa ceva, cat despre cultura mea generala, orice pomba de carburant trebuie sa fie in interiorul rezervorului sau conectata la acesta printr-un SET de conducte de vacuum/supraplin/alimetare/ refulare/ etc. Daca o gasesti sa-mi arati si mie s-o pot studia. P.S.: Bandit 600 N 2000 (WVA8). Ca sa nu existe vorbe la proces.
  7. SPER SA FIE (INCA) O LECTIE PENTRU TOATA LUMEA!! Condoleante familiei si celor dragi lui, Dumnezeu sa te aiba in pace!
  8. Salutari! Am scos-o in sfarsit la soare si am pus-o sa alerge. Nu-mi place cum se simt cauciucurile. Cred k le paste schimbarea. Acum, am citit in in manual 120/60 ZR 17 si 160/60 ZR 17. Se pot pune si alte dimensiuni? Ajuta la ceva sa fie mai late?
  9. Daca este cineva interesat de un Suzuki Bandit 600 N WVA8 (am uitat sa intreb anul, oricum undeva in jur de 2000-2002) 21.000 km, albastru, in stare foarte buna optica si mai ales functionala, 1400E, contactati motofly.ro
  10. Aveti careva ulei 10W50? Se incinge mai mult decat cu W40? Eu folosesc motorul 80% urban. Intreb pentru ca e la oferta la Louis is mi se pare "a bargain".
  11. Presupun ca ai cautat anunturi "dezmembrez suzuki bandit". Spre ex aici >> /index.php?/topic/717381-dezmembrez-suzuki-bandit-600n-din-1996/page-2 << nu mai are decat jugurile, fara telescoape 200 RON. Deci FOARTE costisitor nu e. Probabil ca cu 500 ron iei cam tot ce-ti trebuie (daca le gasesti pe toate intr-un singur loc).
  12. Bun venit intre Banditi. Sper sa te simiti bine pe motocicleta si sa iti faci cati mai multi prieteni ("pick me, pick me"). Multi KM fara incidente. Arata foarte "bad a$$" rackurile alea laterale. Intr-o alta ordine de idei: are cineva niste OGLINZI de VANZARE (fie ele se 2nd/3rd/etc)? Sau vreo recomandare? Mi-as dori sa nu dau 50E pe bucata totusi . La Bucuresti avem +10*C. Cine are asigurare sa-i dea blana pe splaiul Independentei sa mai aud si eu cum suna. » Post actualizat in 31 Jan 2015 10:43 L-am urmarit p'asta. Si pe ala cu APRILIA si GSX-R cu disc flotant. 1. M-am speriat un pic. E prima oara cand vad asa ceva. Ala e flotant la modul "pluteste". 2. Chiar asa trebuie sa fie? Adica, IS IT SAFE? Ce se intampla la franarile in forta? Drq, nu sare ala de acolo, nu stiu :-??. 3. V-ati facut vreunu' intretinerea asta la disc. Simtiti vreo diferenta. Imi plac ca lucrurile sa fie cat mai aproape de proiectarea si functionarea originala. Dar asta mi se pare usor... extrem.
  13. Nu o spun ca sa te dau peste cap, ci pentru ca este experienta mea: CASTROL Grand Prix 10W-40 pe care il gasesti la oferte pe LOUIS la un pret foarte bun. Si merge foarte bine. Dar eu sunt mai traditionalist
  14. Salutari! Aceasta patanie face parte din seria "cine face ca mine, ca mine sa pateasca", a.k.a. Banditu nu-i facut pentru enduro Locatie: Basca Chiojdului Destinatie: Nehoiu Traseu: forestier Rezultat: abandon + infundatura toba - oglinda dreapta Senzatie: nu poate fi descris intr-un limbaj adecvat minorilor. As face-o o data pe zi (daca nu mi-as bate joc de motocicleta).
  15. Recunosc ca nu am rabadrea necesara acum sa caut, dar de ce nu te uiti si la becurile de pe Louis? (nu au osram )
  16. Eh... te-ai gasit tu "motz"... stai la rand!!! M-am hotarat sa le iau pe astea http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Rear-View-Side-Mirror-for-Yamaha-Honda-Suzuki-Kawasaki-431-IUK-/141174978303?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item20deaf36ff&vxp=mtr Trebuie aqm sa gasesc pe cineva care sa-mi plaseze comanda.
  17. Aratami-le si mie te rog pe alea de ~40 Ron Am gasiti tot felul de modele pe eBay. da' sunt sucite rau de tot. Ideea e ca imi trebuie oglinzi. Nu mai fac mofturi, sa se vada in el si sa nu mi le dea vantul pe spate...
  18. http://www.okazii.ro/oglinzi-moto/oglinzi-moto-universale-honda-yamaha-kawasaki-suzuki-aprillia-a127614089 Ce parere aveti despre astea. Cum as putea sa le montez pe prelungitoare?? http://www.louis.de/_3092ff5c93077dc3abd581ac3cdc3b0aee/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028474 Sau astea...? Cam scumpe totusi. Eu credeam ca sunt ambele la pretula asta, nu doar 1
  19. Viteza n-a omorat pe nimeni. Oprirea brusca e de vina!

  20. Multumesc de link! Nu e asta ce stiam eu dar.... FOARTE MISTO!! Sunt noi. Cel pe care il stiam eu aducea SH-uri. Nimeni, nimic, despre OGLINZI?
  21. Regret sa redeschid acest subiect,dar discutiile deja existente sunt foarte vechi (de prin 2009). Care aveti oglinzi cu semnalizare pe Bandit? Cum le-ati cuplat? Le mai aveti si pe cele originale? Merg toate 4? Unde gasesc si eu la un pret rezonabil? Merita investitia? Ideea e ca trebuie neaparat sa schimb onglinzile, la peste 50km/h mi le sulfa curentul ca pe plete si mi le rasuceste (...exact ca la prosti). Si nu sunt foarte decis ce sa caut. Recunosc ca cele originale... nu-mi plac:(. Accept si SH daca are cineva si vrea sa se descotoroseasca de ele .
  22. Se discutase mai de mult pe forumul nostru despre un baiat care aduce anvelope SH. Mai tineti minte care era? Ca nu mai reusesc sa-l gasesc. Ms.
  23. 1. Ne vedem sigur pe la SMAEB. 2. Mi-am luat inima in dinti si la indrumarea unei persoane cunosctoare (cel putin asa cred) am "completat" daca se poate spune asa, bateria (SAITO CTX9-BS care pare a fi tehnologie AGM) cu niste apa distilata, mai precis 6ml in fiecare din cele 6 compartimente. Asta in timp ce era pe redresor, iar acesta indica nivelul maxim de incarcare. Constatare imediata a fost ca acele tole sau despartitoarele dintre ele (niste dungute albe ca de plastic) s-au deformat ca si cum s-au topit. Apoi, acea cantiate de apa pe care am turnat-o a inceput sa bolboroseasca (chestie corecta pana la un punct). Dupa decuplarea redresorului a mai facut asa inca vreo 5 min (t=14.3V) dupa care a inceput sa scada treptat, stabilizandu-se la t=12.64V. Credeti ca am stricat-o? A mai facut cineva "experimente" electro-chimice? P.S: maine (re)verific tensiunile de la releu. Sper sa nu capat vesti (prea) proaste. Asta asa, ca sa va faceti o idee despre "the inside"
×
×
  • Creează nouă...