Sari la conținut

ony81

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ionut_ony81@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Versys 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI GSXR 600 '97

ony81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Asa cum scrie si in titlu, am gasit pe calea Mosilor o casca open face pe banda de langa linia de tramvai...In cazul in care plange cineva dupa ea.... Zi buna!
  2. Salutare ! - Durmitor (aproape de Tara) - Mausoleul de la Cetinje (aproape de Kotor, legi cu celebrele lor serpentine) - Fiordul de la Kotor (ai de urcat pe jos in cetate dar se vede frumos de sus) - Pe drumul dintre Durmitor si Kotor este manastirea Ostrog ( sapata in stanca...drumul este stramt si plin de serpentine) Drumuri faine si vreme buna !
  3. Salutare .Multumesc pentru raspunsuri, am luat tourance next (azi au ajuns) Drumuri bune...si frumoase !
  4. Hei ! Salutare Va dati si voi putin cu parerea pls? Michelin Anakee 2 vs Pirelli Scorpion Trail vs Metzeler Tourance Next . Sincer as alege Metzeler dar poate stiti voi ceva ce nu stiu eu. Multumesc!
  5. Eu am fost de 2 ori anul trecut, prima oara nu am avut foarte multe informatii dar intre timp am aflat ca am la servici o colega din Macedonia ) . De Rusalii am plecat sambata , duminica am vizitat capitala si ne-am intors luni.Skopje arata ca Bucurestiul prin anii '94-'96.Am fost cazati intr-o garsoniera iar motoreta am lasat-o la 15-20 minute de mers pe jos, in fata hotelului de care apartinea garsoniera. In centrul vechi, un fel de Lipscani, este o amestecatura de magazinase,terase,moschei si biserici.Va recomand cafelele si prajiturelele turcesti daca ajungeti pe acolo.Se mai joaca si alba neagra )...foarte multe statui fara noima, cladiri pompoase,si un arc mititel de triumf ... (o alta modalitate a guvernului de a spala bani=>am aflat si eu) Legat de hotelul de la canion am ajuns cand ne intorceam spre casa din concediu... Cu 4-5 km inainte de hotel sunt niste mini market-uri in caz ca vreti/va sfatuiesc sa va luati de acolo apa/bere,crontanele, etc.Cat despre mancarea de pranz sau seara nu va sfatuiesc sa mancati la hotel,mie mi s-a parut mancare putina si cam scumpa dar tot pe drum pana in hotel sunt niste terase (2 sau 3 la numar) cam comuniste ele dar a fost ok.... Gata nu mai poluez topicul Bafta, drum bun si vreme frumoasa!
  6. Salutare !Daca nu e cu suparare vin si eu cu un sfat Decat sa stati in Skopje mai bine va duceti la Canionul Matka si va puteti caza aici https://canyonmatka.mk/ . Anul trecut am platit 40 de euro camera dubla cu mic dejun inclus.Si puteti duce motoretele pana in curtea hotelului,masinile NU!....o sa intelegeti de ce spun asta, daca ajungeti pe acolo Seara faina!
  7. Multumesc...Cred ca astept salonul, poate gasesc ceva pe acolo
  8. Salutare. Are cineva handguard-uri , ceva recomandari ... ? Multumesc.
  9. Salutare Poti sa arunci o privire si la Versys de 650 .Nu e frumoasa (deloc) dar merge destul de bine iar consumul este intre 4.5 si 6 in functie de bagaje ,viteza....Eu sunt multumit de ea .Sa nu ma intelegi gresit, si eu mi-as fi dorit un ....800 GS,XC ...etc.
  10. Ideea este sa conduci ce-ti doresti....daca nu faci modeling, iti place motoreta actuala, o stapanesti....etc., nu vad de ce sa o schimbi?
  11. Pai nu! Eu nu am mers in oras Anul asta a vazut printre altele si Skopje .Prin Bucuresti nu stiu daca are 200 de km ))
  12. Inca nu s-a implinit un an de cand am pocitania si totusi s-au strans aproape 10.000 de km....Si nu sunt d'aia (km) de oraaas Deci ne dam, ne dam )))
  13. Salut ! Caut (cumpar) si eu o toba stoc si nu gasesc...Toate tobele stoc sa apeleze la mine cat mai urgent,ca se apropie concediul.... Multumesc.
  14. Salutare! Ceva pareri despre noul V-Strom XT ? Cu cat la suta este mai apt pentru off-road fata de modelele anterioare? (daca s-a mai discutat imi cer scuze...) https://www.youtube.com/watch?v=18S6hpPuf0c
  15. ony81

    Accident in Covasna

    Salutare Indiferent cat va certati rezultatul va fi acelasi : doi trei agresori o sa aiba parte de cazare gratuita cativa ani la "hostelurile" (vor beneficia de televizor,mancare,caldura si altele pe care in cocioabele alea poate nu le aveau) de la noi din tara,ocazie cu care isi vor mai revedea cateva rude cel mai probabil familiile agresorilor au sa beneficieze de un ajutor social mai consistent "ca e saraci" , "ca n-are bani cu care sa-si hraneasca copiii fara numar pe care ii are" nimeni si nimic nu o sa-l mai aduca inapoi pe acel baiat si nici durerea familiei sau a prietenilor nu o sa treaca mai usor printr-o actiune gen Hadareni nu o sa le faceti decat...un bine.A citit cineva care au fost urmarile?! Familiile de rromi au primit despagubiri de sute de mii de euro iar sotia celui injunghiat nu a primit NIMIC!! Lucreaza ca vanzatoare la magazinul din sat ... iar unii sateni s-au ales cu ani grei de puscarie (isi asuma cineva asa ceva ?) Din pacate razbunarile si acest gen de actiuni in care vinovatul plateste cu varf si indesat iar cel care se razbuna nu pateste nimic, nu exista decat in filme.ATAT! Stiti ce doare cel mai tare din punctul meu de vedere?Ca la Sanzieni a murit un om si doi au fost desfigurati,pe la Constanta a fost injunghiat un sportiv in timp ce un alt sportiv prin Olt a fost injunghiat mortal...si in toate atacatorii au o anumita etnie care beneficiaza de o gramada de drepturi si primesc ajutoare sociale din impozitul pe care il platim noi. Si asa ca off-topic Acum un an-doi a fost agresat un grup de motociclisti de niste cocalari,jmecherasi sau ce erau ei....Apoi a urmat un mic protest al motociclistilor prin acel sat....Mai stie cineva care au fost urmarile...?
×
×
  • Creează nouă...