Sari la conținut

ony81

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ony81

  1. Salutare, Asa cum scrie si in titlu, am gasit pe calea Mosilor o casca open face pe banda de langa linia de tramvai...In cazul in care plange cineva dupa ea.... Zi buna!
  2. Salutare ! - Durmitor (aproape de Tara) - Mausoleul de la Cetinje (aproape de Kotor, legi cu celebrele lor serpentine) - Fiordul de la Kotor (ai de urcat pe jos in cetate dar se vede frumos de sus) - Pe drumul dintre Durmitor si Kotor este manastirea Ostrog ( sapata in stanca...drumul este stramt si plin de serpentine) Drumuri faine si vreme buna !
  3. Salutare .Multumesc pentru raspunsuri, am luat tourance next (azi au ajuns) Drumuri bune...si frumoase !
  4. Hei ! Salutare Va dati si voi putin cu parerea pls? Michelin Anakee 2 vs Pirelli Scorpion Trail vs Metzeler Tourance Next . Sincer as alege Metzeler dar poate stiti voi ceva ce nu stiu eu. Multumesc!
  5. Eu am fost de 2 ori anul trecut, prima oara nu am avut foarte multe informatii dar intre timp am aflat ca am la servici o colega din Macedonia ) . De Rusalii am plecat sambata , duminica am vizitat capitala si ne-am intors luni.Skopje arata ca Bucurestiul prin anii '94-'96.Am fost cazati intr-o garsoniera iar motoreta am lasat-o la 15-20 minute de mers pe jos, in fata hotelului de care apartinea garsoniera. In centrul vechi, un fel de Lipscani, este o amestecatura de magazinase,terase,moschei si biserici.Va recomand cafelele si prajiturelele turcesti daca ajungeti pe acolo.Se mai joaca si alba neagra )...foarte multe statui fara noima, cladiri pompoase,si un arc mititel de triumf ... (o alta modalitate a guvernului de a spala bani=>am aflat si eu) Legat de hotelul de la canion am ajuns cand ne intorceam spre casa din concediu... Cu 4-5 km inainte de hotel sunt niste mini market-uri in caz ca vreti/va sfatuiesc sa va luati de acolo apa/bere,crontanele, etc.Cat despre mancarea de pranz sau seara nu va sfatuiesc sa mancati la hotel,mie mi s-a parut mancare putina si cam scumpa dar tot pe drum pana in hotel sunt niste terase (2 sau 3 la numar) cam comuniste ele dar a fost ok.... Gata nu mai poluez topicul Bafta, drum bun si vreme frumoasa!
  6. Salutare !Daca nu e cu suparare vin si eu cu un sfat Decat sa stati in Skopje mai bine va duceti la Canionul Matka si va puteti caza aici https://canyonmatka.mk/ . Anul trecut am platit 40 de euro camera dubla cu mic dejun inclus.Si puteti duce motoretele pana in curtea hotelului,masinile NU!....o sa intelegeti de ce spun asta, daca ajungeti pe acolo Seara faina!
  7. Multumesc...Cred ca astept salonul, poate gasesc ceva pe acolo
  8. Salutare. Are cineva handguard-uri , ceva recomandari ... ? Multumesc.
  9. Salutare Poti sa arunci o privire si la Versys de 650 .Nu e frumoasa (deloc) dar merge destul de bine iar consumul este intre 4.5 si 6 in functie de bagaje ,viteza....Eu sunt multumit de ea .Sa nu ma intelegi gresit, si eu mi-as fi dorit un ....800 GS,XC ...etc.
  10. Ideea este sa conduci ce-ti doresti....daca nu faci modeling, iti place motoreta actuala, o stapanesti....etc., nu vad de ce sa o schimbi?
  11. Pai nu! Eu nu am mers in oras Anul asta a vazut printre altele si Skopje .Prin Bucuresti nu stiu daca are 200 de km ))
  12. Inca nu s-a implinit un an de cand am pocitania si totusi s-au strans aproape 10.000 de km....Si nu sunt d'aia (km) de oraaas Deci ne dam, ne dam )))
  13. Salut ! Caut (cumpar) si eu o toba stoc si nu gasesc...Toate tobele stoc sa apeleze la mine cat mai urgent,ca se apropie concediul.... Multumesc.
  14. Salutare! Ceva pareri despre noul V-Strom XT ? Cu cat la suta este mai apt pentru off-road fata de modelele anterioare? (daca s-a mai discutat imi cer scuze...) https://www.youtube.com/watch?v=18S6hpPuf0c
  15. ony81

    Accident in Covasna

    Salutare Indiferent cat va certati rezultatul va fi acelasi : doi trei agresori o sa aiba parte de cazare gratuita cativa ani la "hostelurile" (vor beneficia de televizor,mancare,caldura si altele pe care in cocioabele alea poate nu le aveau) de la noi din tara,ocazie cu care isi vor mai revedea cateva rude cel mai probabil familiile agresorilor au sa beneficieze de un ajutor social mai consistent "ca e saraci" , "ca n-are bani cu care sa-si hraneasca copiii fara numar pe care ii are" nimeni si nimic nu o sa-l mai aduca inapoi pe acel baiat si nici durerea familiei sau a prietenilor nu o sa treaca mai usor printr-o actiune gen Hadareni nu o sa le faceti decat...un bine.A citit cineva care au fost urmarile?! Familiile de rromi au primit despagubiri de sute de mii de euro iar sotia celui injunghiat nu a primit NIMIC!! Lucreaza ca vanzatoare la magazinul din sat ... iar unii sateni s-au ales cu ani grei de puscarie (isi asuma cineva asa ceva ?) Din pacate razbunarile si acest gen de actiuni in care vinovatul plateste cu varf si indesat iar cel care se razbuna nu pateste nimic, nu exista decat in filme.ATAT! Stiti ce doare cel mai tare din punctul meu de vedere?Ca la Sanzieni a murit un om si doi au fost desfigurati,pe la Constanta a fost injunghiat un sportiv in timp ce un alt sportiv prin Olt a fost injunghiat mortal...si in toate atacatorii au o anumita etnie care beneficiaza de o gramada de drepturi si primesc ajutoare sociale din impozitul pe care il platim noi. Si asa ca off-topic Acum un an-doi a fost agresat un grup de motociclisti de niste cocalari,jmecherasi sau ce erau ei....Apoi a urmat un mic protest al motociclistilor prin acel sat....Mai stie cineva care au fost urmarile...?
  16. Salut Anul trecut am fost pe acolo.Iti recomand sa nu te opresti in Orsova ci in Eselnita (la 6 km de Orosva) .Acolo sunt Cazanele,pensiuni ai de unde alege si majoritatea au terasele chiar pe Dunare.Am vorbit cu cei de la pensiune pentru plimbare cu barca (au venit si ne-au luat direct de pe terasa ) ) .Daca te intereseaza mai multe detalii da-mi un pm.Iti recomand si Cheile Nerei daca nu ti-ai batut in cuie traseul. Bafta si concediu placut. Uite cateva poze (primele sunt din Eselnita celelalte din Cheile Nerei) http://www.consolegames.ro/forum/f38-auto-moto/72406-consolistul-motociclist/index2.html
  17. Elvissica iti multumesc pentru informatii cat si pentru invitatie.Din pacate datorita jobului nu-mi mai pot amana concediul...poate ramane pe altadata.
  18. Salutare Mi-as dori sa fac acest drum in concediu, asa ca va rog daca se poate sa-mi dati si mie cateva sfaturi legate de traseu,locuri de cazare,preturi,obiective turistice ...alte sfaturi sunt binevenite.Anul trecut am fost la Belgrad asa ca anul asta nu tin neaparat sa mai trec pe acolo decat daca e musai. 1.Prima zi cred ca va fi Bucuresti-Orsova (Eselnita) unde ne cazam o noapte...in rest daca ne place ceea ce vedem putem sta mai mult 2.Orsova - Raska 3.Raska - Kotor 4.Kotor - Dubrovnik 5.Drumul de intoarcere ....atept sfaturi In afara de prima zi, traseul nu este batut in cuie (am incercat doar sa fac si sa impart traseul astfel incat sa nu conduc mai mult de 350-400 km/zi) <=> ma intereseaza mai mult sa am parte de peisaje frumoase decat de autostrazi. Cam atat Multumesc! Iar daca am postat unde nu trebuie ...scuze!
  19. Salutare.Anul trecut (2011) am trecut si eu prin Maramures si am vizitat manastirea Barsana - Memorialul durerii din Sighet - m-am dat cu Mocanita la Viseul de Sus (cam scump biletul dar merita ) - cimitirul vesel la Sapanta .Drumurile sunt extrem de proaste dar pentru motoreta ta nu cred ca va fi o problema asa mare.Acum depinde si de tine cat timp ai la dispozitie...Daca treci pe langa Cluj-Turda pacat sa nu vizitezi salina,daca treci de Oradea si nu vizitezi Pestera Ursilor sau nu te balacesti in apa termala din Baile Felix ai trecut degeaba .Daca mai ai intrebari ....
  20. Salutare.Eu tocmai am terminat concediul Am facut 2850 de km tot in doua saptamani 12 zile mai exact si a fost super-tare.Traseul meu a fost: 1 Bucuresti - Targu Neamt am stat 3 nopti (am vizitat manastirile , cetatea Neamtului care este renovata si arata super ,Cheile Bicazului-Lacul Rosu ) 2 Targu Neamt - Putna am stat 2 nopti (am vizitat toate manastirile intr-o singura zi mai putin Moldovita-putin peste 300 km intr-o singura zi dar a meritat efortul si sincer nu m-am resimtit) 3 Putna - Sangeorz Bai 1 noapte (am vazut Moldovita si am trecut prin pasul Tihuta spre Bistrita) 4 Sangeorz Bai - Viseul de Sus 1 noapte (ne-am dat cu mocanita ) 5 Viseul de Sus - Sighetul Marmatiei - Sapanta 1 noapte (am oprit la manastirea Barsana si in Sighet la Memorialul Durerii, a doua zi inainte sa plecam am vazut Cimitirul Vesel) 6 Sapanta - Cluj 1 noapte (am innoptat la Tureni) 7 Cluj - Sebes - Sibiu - Sebes ( ) am aflat prima oara ca nu putem merge pe acolo apoi,la Sibiu surpriza!!! drumul era ok asa ca am facut drum intors) - Sugag - Obarsia Lotrului 2 nopti (in prima zi am mers pana in Brezoi sa alimentez si restul zilei am lenevit) 8 Obarsia Lotrului - Transalpina - Novaci - Rm.Valcea - Pitesti - Bucuresti Asa ca daca ai intrebari despre una din locatiile de mai sus...
  21. Salut. O propunere de traseu daca imi permiti :Sibiu - Sebes(drumul arata mai mult ca o autostrada)- Sugag - Obarsia Lotrului - Transalpina.Intre Sugag si Obarsie se lucreaza pe cateva portiuni , unele cam uratele in schimb este foarte , foarte frumos ca peisaj dar daca am reusit eu sa trec cu SRAD-ul meu cu ditamai tanckbag-ul reuseti si tu :)Drumul de la Voineasa pana aproape de Obarsie este urat...denivelari,gropi cam obositor si plicticos zic eu.Eu pe acolo mi-am incheiat concediul saptamana trecuta (deh ce e frumos trece repde)
  22. Salutare...intrebare... De unde cumpar si eu oglinda originala pentru gsxr 600 srad din '97 si suportul pentru baterie (nu intrebati unde este suportul ci doar daca stiti de unde sa-mi cumpar unul)?
  23. Salut. Stau pe Sincai... am un gsxr 600 '97 rosu cu negru si un job care nu prea imi permite sa ma bucur prea mult de EA , dar si cand imi permite.... cea mai frumoasa tura de o zi - anul acesta :DN1 -valeni - cheia - sacele - brasov - intorsura buzaului - siriu - buzau - acasa (prima data cand nu am fost singur(...atat de singuuuur)) adica au mai fost inca 4 motorete cea mai frumoasa tura in regim prelungit - anul acesta : plecat 8 zile in care am facut cam 1600 km......din pacate doar eu cu brelocul(prietena mea) , oricum a fost foaartee tare
×
×
  • Creează nouă...