Sari la conținut

bubuu

INACTIV
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bubuu

  1. bubuu

    Sibiu

    Doris, vad ca in "grija" ta de a informa cat mai multi cetateni veritabili ai acestui forum, ai postat si pe sectiunea accidente acelasi lucru pe care l-ai postat si la sectiunea Sibiu. Sa fie oare din lipsa de ocupatie, din dorinta de a posta, sau din grija campaniei de informare asupra accidentelor care ii implica pe motociclisti ???
  2. bubuu

    R.i.p. Cutzi :(

    Eu propun moderatorilor sa stearga postul pt ca e plin de offtopicuri aberante si oricum nu avea ce cauta in sectiunea dedicata accidentelor de motociclete. Exista forum pt toata gama VAG.
  3. Bogdan, nu-ti mai bate capul cu caii. In general sunt cam 109, 110, oricum sunt multi si trage bine. Peste 7000 de ture o sa simti o explozie imensa, si apoi la 9000 iar. Insa grija mare cu ea. Cu consumul, la fel, nu te stesa, o sa iti ia intre 6 si 9 %, daca citeai de la inceput topicul vedeai ce au scris altii si despre consum si despre cai. Bucura-te cat mai ai vreme de ea, ca e cam finalul sezonului, insa nu in oras ci afara. Succes si bine-ai venit in randul gixeristilor, si pune si tu o poza cu ea sa te recunoasca lumea pe strada.
  4. interesant traseul tau. s-ar putea sa ma bag si eu sa vad cum fac cu serviciul. Si sa tina vremea cu noi.
  5. cu cea mai mare placere. sper doar sa nu ploua, ca asa au anuntat azi astia de la meteo. hai ca am chef de o plimbarica, ca si eu sunt cu motorul. ai PM
  6. Nue vorba ca am vrut sa fiu rautacios, insa exprimarea mea "merita" = poate alta data se invata minte, sau fiecare e pe poola lui la viteza aia, sau si-a facut-o cu mana lui. Normal ca m-am speriat cand am vazut motocicleta intins ape jos, normal ca m-am agitat cand am auzit ca erau 2 persoane pe cbr, insa cand am auzit cu ce viteza mergea............... si a mai si completat crazy mobra spunand ca l-a vazut pe calea dumbravii tot cu viteza mare.............. atunci ce pot sa spun??? . bravo, ai innebunit-o pe pasagera, i-ai aratat ce misto e honda ta!!! Nu.
  7. Personal nu tin cu cei care fac greseli de circulatie, pt ca si eu si cand sunt in masina si pe moto la fel ii injur, ca si voi, ca toata lumea, ca doar asa se poarta la romani. Dar nu pot sa tin nici cu motoristii care merg cu viteza mare in oras, pt ca ma gandesc la accidentul de aseara si imi dau seama ca si daca era cu masina si mergea cu viteza asa mare, tot se busea. Asta e. Iar lui chopper savage ii transmit ca din moment ce posesorul Hondei avea viteza mare, si pe calea dumbravii si in momentul accidentului,mai ales cu pasagera care probabil se umezea toata ce tare e baiatul ei, adica peste limita legala, asta deja e o greseala grava de conducere.
  8. De vreo 30 de min motoristul cu o Honda CBRF 600 97-98 alb cu rosu, a intrat lateral intr-un Ford Scorpio model 90, condus de o roma. In fata primariei vechi din Sb, se pare ca Honda venea cu viteza , femeia , din spusele ei a zis ca a ocolit un pieton care trecea printr-o zona nepermisa strada si a virat stanga , moment in care cel cu Honda a intrat in usa stanga fata. Motocicleta era cu nr. rosu de Sj, erau 2 oameni pe ea, e praf toata partea dreapta, si din cate mi-a spus soferita ford-ului amandoi erau bine raniti. Eu am ajuns chiar cand salvarea pleca deci doar ce a zis femeia stiu, pt ca cei 2 politisti habar nu aveau de nimic. Soferita a zis ca motorul avea viteza f mare, undeva in jur de 100, ceea ce pt zona aia e enorm de mult. Daca chiar asa e, cu parere de rau, chiar daca nu motoristul e vinovat, ii transmit ca asa merita, pt ca portiunea ca sa prinzi viteza e scurta, deci inseamna ca a tras bine de maneta. Asta e, sper sa se vindece si mai mult de ceva membre rupte sa nu aiba. Se pare ca de accidentele din oras, cu viteze prea mari ale motocicletelor nu scapam nici cum.
  9. Vorba lui cata e sfanta, nu cauta raspunsuri pe forum, ca multi isi vor da cu parerea neintemeiat. Mai bine suie-te pe motor si baga km multi, f multi, si o sa inveti sa schimbi vitezele corect fara sa citesti un manual. La masina, daca ai B-ul, ti-a spus careva cum sa schimba corect???? Tot tu ai prins singur. Bafta.
  10. Pacat ca nu ai luat-o mai rau ca sa inveti pe viitor ca exista si o distanta fata de cel din fata ta pe care trebuie sa o pastrezi. Sper ca macar te-ai pricopsit cu o amenda buna si cu niste puncte pe permis. P.S. Toti desteptii astia ca tine ar face bine sa nu mai deschida topicuri unde sa se poata lauda cu prostia lor, doar asa ca sa aiba si ei ce scrie pe forum.
  11. sinner, eu te sustin intru-totul, doar ca initiativa ta nu va avea succes. 1. pt ca sunt multi pe forum care in loc sa iasa sa se dea cu moto la drum mai lungf fac cate o plimbare in forja seara prin oras si se simt bine si apoi din lipsa de alte activitati stau o zi intreaga si posteaza pe toate paginile. Asta e natura lor nu ai ce face, singura chestie e sa nu ii bagam in seama si sa citim doar ce ne intereseaza. 2. sectiunea accidente e o adevarata buimaceala, pt ca in afara de RIP-uri si sa aiba cel de sus grija de decedat nu avem ce sa invatam- cine vrea sa invete ceva sau sa ia aminte e constient(poarta casca, echipament, merge cu viteza normala sau pe care o poate controla...etc.) 3. oricum fiecare si-o face cu mana lui si pana la urma vorba unui coechipier de pe forum- motociclist bun nu e cel care are 4-5 ani experienta si se da bine ci acela care nu moare, ca sa nu zic acela care nu are nici un incident. 4. sfatul meu , chiar daca sunt incepator(unul lipsit de orice incident ) este sa circulati cat mai mult si mai ales in afara orasului, pt ca daca va uitati la posturi majoritatea accidentelor sunt in orase unde motociclistul avea viteza prea mare, viteza pe care sunt convins ca nu o atinge cand e la volan. Drum bun.
  12. Pacat mare ca vara se ingroasa numarul mortilor pe 2 roti in Ro in asa hal. Si se pare ca tot mai multi o fac din vina lor... viteza , fara echipament... niste combinatii fatale. Insanatosire grabnica celuilalt. PS. Poate ca vara viitoare cand va fi in stare sa mearga iar pe moto se va gandi de 10x inainte sa se urce ca nu are echipamentul la el.
  13. asta e primul meu sezon si de la finalul lui aprilie am 4200. cred ca pana la finalul lui oct. mai fac vreo 3000.
  14. Superb, super, super. DE apropae o ora am citit textele voastre si am vizonat pozele. Ne faceti sa visam baieti! Sunteti geniali.
  15. Cred ca foarte multi dintre noi ne-am luat ca prim motor unul de 600 ( ca si mine de altfel), desi multi ne spun fie nu-ti lua ca e prea mare si tare fie ai mareee grija cu el ca te tranteste in cea mai mica secunda de neatentie. Asta e, am riscat, acum incercam sa nu le busim. La fel am facut si eu la inceput, am mers cat mai mult, in fiecare zi, afara din oras, si de unul singur, cu toate ca Sibiul nu e la fel de aglomerat de Buc. dar imi era frica. Cu toate astea de abia sambata asta am prins o ploaie de nu mai stiam ce sa fac si eram si afara din oras, insa mi-am promis ca mai bine ma opresc si stau sa se termine ploaia decat s amerg pe ud, pt ca a fost tare nasol. Mi-a fost destul de teama sa nu alunec pt ca o simteam cum i-ar fi placut ei sa-i fuga fundul ) , asa ca... asfalt cat mai uscat va doresc si km multi. Apropos, cracky, cum ai reusit in 4 luni sa faci 16.000 km? ca eu am in 3 luni 4.000 si mi se par destul de multi.
  16. Salut la toti gixeristii. Am ajuns la 4000 km cu suzuki-ul meu fara incidente neplacute, spre bucuria mea si a altora de la finalul lui apr. si imi place tot mai mult motocicleta pe zi ce trece. Am reusit sa imi stapanesc si nervii cand i-am dat viteze mai mari( nu mai mult de 180 ca mi-a fost teama pt mine) dar descopar si o placere enorma cand ies cu ea la drumuri mai lungi la rulaj de 110-120. Mi se pare f stabila, desi am avut cateva derapaje in anumite curbe, care reprezinta o problema pt mine in sensul ca inca nu pot intra cu viteze mai mari de 130 in curbe cu deschidere mai larga . Ca sa fiu mai explicit mai am pana ajung cat de cat cu genunchiul apropiat de pamant. Oricum, nu ma ingrijorez pt ca am vazut motociclisti care se dau de 2 ani si care iau curbele destul de prost, dar asta e.. cu totii mai avem de invatat. In rest asfapt uscat si cat mai multi bani de benzina --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 17:19 ------------- Revin cu o intrebare : manual de gsxr 600 in limba romana are cineva?? eu am in engleza insa nu ma ajuta f mult pt ca sunt termeni de spcialitate pe care nu ii stiu si nu ii gasesc nici in dictionare. Mersi
  17. Si eu am patit odata de mi s-a prins partea de jos a pantalonului de scarita si de atunci nu mai merg decat cu blugi pe motor . In afara echipamentului special ii consider cea mai buna alternativa.
  18. Poate mai degraba o explozie, in orice caz curat ghinion daca asa s-a intamplat. R.I.P.
  19. o scarita de pasager nu aveti careva??? sau nu stiti de und epot cumpara una??
  20. serios?? f tare. ai luat-o cam in aceeasi perioada dupa mine, cred. ca eu le-am testat pe amadoua si nu stiam pe care sa o iau. cea neagra, sau a ta . e misto si moto tau. sa ai grija de ea . intrebare: cine stie de unde pot comanda o scarita de pasager din partea dreapta???
  21. salut. de la finalul lui aprilie am si eu un gsx-r 600 de care sunt tare bucuros, pt ca mi-am o motocicleta de vreo 10 ani. deocamdata am 3000 km cu ea, sunt incepator, si incet-incet incep sa ma obisnuiesc . spre bucuria mea am scapat si nu am trantit-o , sper ca fac cat mai multi km fara incidente. am cumparat-o de la baietii din medias, pt ca mi-a convenit ca am garantie si ca as avea cui sa scot ochii daca pateste ceva . si cateva poze cu ea
×
×
  • Creează nouă...