Sari la conținut

FEAR

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FEAR

  1. Sfatul meu e sa schimbi ulei/filtru imediat.......apoi motorul pune-l intr-un loc safe sa nu ai parte de vreun vecin ofticat pe mobra ta.
  2. Da,pielea se vopseste prin anumite tratamente si vopsele speciale.Sfatul meu este sa cauti un producator de haine de piele,sigur trebuie sa te poata ajuta.
  3. Ma tot bate gandul sa modific raportul de transmisie.Cum fac sa inlocuiesc foaia cu alta dar cu 2 dinti in plus? In cataloage nu gasesc decat standard,nimeni nu aduce asa ceva....stie cineva unde as putea sa gasesc?Multumesc
  4. FEAR

    Accidente Sibiu

    Probabil pe "planeta ta" frustrati sunt cei care poarta casca,sau poate esti tare de cap.....oricum bafta sa nu dai o freza fara casca.......atunci sa vezi "complex de inferioritate" dupa o bucata de scalp.......asfalt uscat.
  5. Sa speram ca NU,daca idiotii astia mai scumpesc benzina........macar vremea se indreapta si va tine cu noi Apropo,presupun ca acum la inceput de sezon enduro se rezuma mai mult la ses(adik din Sibiu spre nord),.....este cineva care a iesit mai spre munte,sa-mi spuna daca pot ajunge la Fantanele(fara zapada)???Thanks.
  6. Natura si orasul in care traim au fost prea generoase cu noi.Merita explorat...........peisajele sunt dementiale! Fara radare/politie,conserve.........este ceea ce ne dorim......FREE.(pui degetu' pe google earh si te duci acolo) Ceva recomandari: 1. SOFT.........SB-CRINT, SB-SANTA, SB-SADU-GATUL BERBECULUI, SB-BLAJ, SB-AGNITA, SB-MARGINIME.......etc. 2. MEDIUM.........SB-CINDREL, SB-PREJBA, SB-MAGURA, SB-FRAGA,.......etc. 3. HARD.........SB-FAGARAS.........daca nu e de ajuns SB-CRAZY-BIKE/ROMANIACS.
  7. Ziua de Joi,adik seara/noaptea s-a dus...............cred ca ati fost mai multi de zece. Se iese Duminik?
  8. Opiniile conservelor de moldova: "de neculai (24 martie) Rusine pentru pro tv la tratarea subiectului, motociclist=infractor. Si asta o stiu toti cei ce locuiesc in orasul harlau." Acestora,dealtfel nici noua nu ne-ar strica o tura prin Moldova.........prin Harlau..............vreo 200 de bikeri,asa cand ar fi mai cald..................ceva decibeli,le-ar face chiar bine. Sa vezi atunci ce fatza face o conserva de "pitesti"............cand ai "desfacatorul" la tine. Atentie pe ce banda circulati............poate ar fi mai bine pe stanga........pe dreapta circula "pateurile" din sens invers http://www.protv.ro/stiri/eveniment/o-masi...a-oprit-la.html
  9. Capul................pe tava!.................cu chipiu.........................lasa ca se v-a afla cine-i(au grija bikerii din moldova.....sper)...............nu stiu,cat de bine o sa mai doarma pe salariul platit de noi...................time is ticking and judgement day is coming for him....................................
  10. A fost bine in Italy,.........nu?......................place MIG-ul tau. Oricum e mai bun decat F16 Ghici?
  11. FEAR

    Sibiu 2007

    Intalnirea CRAZY BIKE Sibiu,se tine pe 27-29 Iulie in Camping Dumbrava. Cazare in Sibiu: http://www.sibiu.ro/directory/listing.php?cat=12 Pe langa asta mai sunt ceva pensiuni mici la pret,care au camere libere: EX: Pensiunea Bella in Strand(aproape de intalnire)-double150lei;trei locuri=180lei;cu 4 locuri=200lei(inclus si mic dejun)........tel:0728-830822. Sau pt.grupuri: pensiune Jolyplace cu 17locuri,doua terase,parcare,2 bai,internet,in Sibiu str.Aleea Filozofilor,nr.12,se inchiriaza toata cu 550lei.Pers.contact:0748-252363Gabi. .....................va descurcati voi,doar sunteti bikeri.
  12. HEY..cel din Arad!........Admir entuziasmul tau,dar cand unul te contrazice ai putea spune ca-i nebun,cand se gaseste al doilea,ar trebuii sa-ti dea de gandit.......................Ai frecat scaritele pe viraje,....bravo!!!!!!..........poate reusesti si carenele...........inca o data bravo!!!!!!..................dar ai grija.....totul se rezuma la 3 lucruri:talent,experienta si LIMITA LA CARE CEDEZI PSIHIC...............hmmmm .......................................nu uita"Dance of death"---Iron Maiden ........Toata stima si pt. 12,dar nu cred ca-i in masura sa muste! Aveti grija,.......fara evenimente neplacute! ar fi pacat sa ne irosim energia pe orgolii,intre noi...........suntem o "minoritate"in RO.........bafta tuturor
  13. FEAR

    Sibiu 2007

    27-29Iulie....Camping Dumbrava
×
×
  • Creează nouă...