Sari la conținut

Khael

INACTIV
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Khael

  1. Cei de la www.cauciucurimoto.ro ofera setul de 2CT la aprox. 1400 RON, transport inclus. ROMI de pe forum am vazut ca are front-ul 2CT la 117 Euro. Cele normale sunt mai ieftine, pe la 10-11 mil setul.
  2. BBL, multam de opinie. strumfuadi, excelent link. Multumesc. Mi-a confirmat inclinatia mea catre PP-uri.
  3. Pentru mers mai mult stradal (mult mai putin "sportiv"), la un F4, ce parere v-au facut: - Michelin Pilot Power, eventual 2CT-ul - Bridgestone BT016 Diferenta de pret la set nu e semnificativa, cam 1,2 mil in plus pt Bridgestone. Pe forumuri pe afara citesc mai mult de bine despre Michelin. Voi, calatori pe sosele de Romania ce parere aveti? Le-ati testat?
  4. Pornit cu chiu cu vai, urcat, plimbat. Aproape uitasem cat de frumos e! Ce zi bestiala a fost azi.
  5. Shinule, ma stii, subtirel subtirel. Am incercat impins solo. Mi-am scuipat plamanii. Vecin sa ma impinga? Asta e tare. Astia simpatici sunt la serviciu, iar restul fie se uita dubios la motociclisti, fie au probleme chiar si cu tobele stock. Angra, multumesc frumos de informatie. Daca o pornesc ma invart cu ea o perioada in zona. Am si niste portiuni unde pot sa o turez putin fara sa deranjez oameni si diseara sau maine... redresor.
  6. Shinule, pot face rost de un redresor in seara asta, dar tu vezi ce soare e afara. De ce crezi ca n-am stare pana la redresor?
  7. Guys, am o intrebare. Ati tras vreodata curent de la auto (in speta un Ford Ka) la bateria de la motor (in speta CBR-ul nostru drag)? E lesinata total bateria. Da scanteie zic. Se aud click-uri prin motor, dar nu mai are putere sa invarta deloc. Am cabluri. Stiu povestea, auto pornit, intai plusul la aia moarta, apoi plusul la cea buna, la fel si cu minusul. Intrebarea, e safe? O supun la vreun risc serios sau mai bine imi bag picioarele si ma duc si cumpar o baterie? Daca are vreo importanta, stiu ca bateria de pe Ka este o VARTA de 12 V, 45 amperi, Ag-Ca.
  8. adi.p, mea culpa, ai dreptate. Am vazut eu aiurea intre cele 20 de mii de "quote-uri" de felicitari. so, adidas, sa o calaresti sanatos si fericit cand iti vine noua bijuterie. Este dementiala! Asta nu inseamna ca urarea pentru strumfu' nu mai e valabila, asa, in general.
  9. Salutare Cerberilor! Vad ca se imbogatesti comunitatea cu oameni noi. Frumos! Si deja va arde de intalniri in Consitutiei. Ma faceti gelos. Bateria mea (Varta YB9L) isi scuipa plamanii. A cedat dupa cateva zile de stat. Dezamagitor... Ii trebuie si ghetute noi ca alea de anul trecut sunt tocite rau, pregatiri de sezon si tot tacamnul. Asa ma mananca palmele, dar avand in vedere ca peste 2 saptamani o tai pana in Viena am zis ca nu o scot la plimbare pana nu ma intorc cu echipament pentru fata ca a prins si ea in sfarsit gustul. strumfule, sa o calaresti sanatos si fericit cand iti vine noua bijuterie. Este dementiala!
  10. Azi ajung si eu sa mai strang o mana, sa mai vad o fata. 7PM @ Constitutiei.
  11. Salutare cerberilor! Hmm, 2 intalniri consecutive ratate, 2 saptamani agitate in draci, dar macar productive. Sper sa va revad la intalnire joi si sa fie vreme frumoasa. Ce mai e nou? Ce s-a mai intamplat? Pe unde a mai fost gasca? @Aileea, bine ai revenit printre "calareti".
  12. Rahat, tre sa-mi caut o oglinda stock stanga. 'mi-as in ele de sine. Ba f*tu-i mama ei de treaba. Mereu le iau OK, si o data sunt fortat sa intru pe un jeg de strada doar cu sina de tramvai si balti cat cuprinde si bye bye spate. Noroc ca eram suuuuuuuper incet. Parca am avut un feeling. Fata a urcat, spatele oha. Am reusit sa o tin si in afara de oglinda n-are nimic. Nici n-a ajuns jos cu carenele ori semnalele, dar bratul de l-a oglinda s-a taiat instant. La mine sunt mai tepene oglinzile si nenorocita n-a baleiat ca nu s-a r fi rupt. Nici macar nu e zgariat plasticul de la oglinda. Anyway, ideas anyone? Aileea, baiatul de la care ai luat tu dreapta, o mai avea pe stanga? E stock? Update: Hai ca am gasit la 88 RON noua. Am vazut ca Geo n-are oricum oglinzi.
  13. Azi a fost ceva pe Barbu Vacarescu. A mai intrat un baiat cu un SV 650 S albastru (cred) intr-un conservar care nu i-a dat prioritate cand a facut stanga spre strandul Studentesc. Nu sunt sigur ce motor era, n-am dat mare atentie. Am vazut ca era de BZ. Am vorbit cu baiatul, era ok, fara dureri. Foarte tampita zona aia si o sosea mizerabila. Apa, pamant, nisip. Parca am fi in sate nu in capitala. Bine ca in cazul tau nu s-a sfarsit mai urat si n-ai luat-o pe idioata pe parbriz. Nu ca era ea prea legal, dar macar pentru constiinta ta. Pacat de motor totusi. Bun si echipamentul asta la ceva...
  14. Din pacate eu sunt prins cu niste proiecte azi si mi-e imposibil sa ajung. In plus, cam sta sa ploua si la ce guma am eu pe spate, m-am dat dracu. Pacat cu vremea asta. De o saptamana n-am apucat sa mai merg decat o data cu ea.
  15. Khael

    Accident Cu Pumni

    N-am fost niciodata violent pe motor. M-am enervat o data si imediat dupa era sa fac o greseala ft. mare, asa ca am ales in general sa-mi pastrez calmul. Cu toate astea, acum o saptamana m-a scos atat de tare unul din sarite incat am vrut sa-l strang de gat pe geam. Norocul lui a fost ca era o patrula de jandarmi fix pe trecere... habar n-are ce noroc a avut. De ce am vrut sa-l ard, ca raspunsul la reprosul calm (autocitat: "macar o mana sa-ti ceri scuze puteai sa ridici si tu mah") am fost "da ce ti-am facut mah", urmat de o manevra de intimidare catre mine. Sa-i dea Dumnezeu sansa sa nu ne mai intalnim. Si era tot la 60 de ani. Ce (cuvant urat) o tinea ala ca "eu am 60, el 20 si ma bate". Dar ce gatu' ma-sii, el tine cont ca il omoara la 20 de ani, cand are toata viata in fata? Nu stiu cat de vinovati au fost amandoi aici, cata viteza avea motorul, dar treaba e ca in unele momente te lasa nervi. Mai ales daca intr-o plimbare dai de vreo 2-3 d-astia, iar ultimul te ia. El plateste pt toti nervii.
  16. Un lucru imi place mult, oricum te-ai uita la ea, se vede ca e Diversion. Au stiut sa pastreze cam toate semnalmentele dar sa le modernizeze, dupa ce n-au miscat nimic 15 ani. Era cazul si chiar si asa tarziu, au facut treaba buna.
  17. Incearca aici sau aici. Poti sa-i si suni, ca nu-mi pare sa updateze site-ul prea des.
  18. Ce distractie ai stricat mai fata? Nu ti-e bine? Oricum mai erau doar cativa km. In plus, momente de genul asta ne unesc mai tare decat o simpla plimbare. A nu se intelege, Doamne fereste, ca e bine ca s-a intamplat. Ci doar ca e bine sa stii ca ai in jurul tau oameni cu prezenta de spirit si saritori la nevoie.
  19. Amice, uite, il cunosc pe omul asta de ani de zile. Mi-a fost coleg pana luna trecuta si zi de zi am vorbit despre motoare. Viseaza la ZX6R-ul asta de cand il stiu si nimic altceva. N-a visat la Busa sau MV Agusta sau la vreun miar. E un ZX6R si atat. Caii aia in plus fata de un motor de incepator se stapanesc din echilibrul pe care i l-a dat varsta si dorinta sa ajunga la propria nunta. Fabulele astea cu nu poti stapani 600 sunt tampenii. A cazut. La fel de urat putea sa cada si cu un 125, daca aborda curba prea tare ca nu o vedea. Si un 80 la ora e tare cand nu o vezi. Si un 50. Problema a venit datorita lipsei ochelarilor, pe timp de noapte, o prostie din partea lui pe care a recunoscut-o. Daca-ti respecti herghelia de sub c*r, fi sigur ca o sa te asculte la fel ca un 125. Daca nu, n-are sens sa te urci pe nimic cu 2 roti si motor, oricum mori. Punct. Bine macar ca ai avut prestanta si ti-ai cerut scuze, e de apreciat.
  20. Khael

    R.i.p. Cutzi :(

    Vechiul motor are si acum carena sparta de un bou cu Q7 intrat pe rosu in intersectie. Ieri o vaca cu un SUV Mazda alb era sa arda 3 oameni dintr-un grup cu care am iesit. Exemple gasesc zilnic in propria experienta asa ca lasa harneala asta cu "complexele" si "invidia". Mi se rupe basca de ce masina are Gigel. Am crescut pe banii mei si-i respect mai mult decat isi respecta astia hergheliile din tancuri. Ai inteles gresit, nu e ura, e o indiferenta agresiva, pe masura ruperii de maciuca pe care o afiseaza foarte multi. Si pentru cine spunea de "banii ei" la 24 de ani... cat e Q7? 60 de mii? Daca muncea cinstit de la 18 ani, cu un salariu de 10.000 euro pe an in medie si daca facea foamea, si-l lua. Altfel, 4 posibilitati: 1. Bani de la parinti 2. Bani de la sponsori 3. Leasing sau imprumut. Adeverintele si veniturile se manaresc usor si se poate recurge la varianta de backup de la pct. 2. 4. Varianta deziderabila, dar greu de crezut - Femeie de afaceri de succes Acum, ca era motociclista sau nu, iar mi se rupe. De unde avea banii, iar mi se rupe. Bine ca n-a omorat pe nimeni din autocar, bine ca nu eram eu prin preajma ei sau cineva drag mie. In fine, Dumnezeu sa o odihneasca! Si pe amicii ei. Hai sa n-o mai "atacam" atat, totusi a murit. Poate dracu se mai aude pe ici pe colo si se mai trezesc macar de teama cateva muieri posesoare de Cayenne S si alte tancuri ca degeaba e tanc, ca tot ca-n Tico mori. Daca ma doare sufletul pentru cineva necunoscut, ma doare pentru copii astia nevinovati.
  21. N-ai de dat nicio bere, vezi-ti de treaba. Hai sa ne vedem la mai multe plimbari si mai frumoase!
  22. Mah hombre bine ca esti sanatos. Motorul vad ca n-are mari belele, echipamentul la fel. Nu mi-ai dat si mie un telefon ceva... Si pe mine erau sa ma surprinda de-a lungul timpului cateva viraje si "culmea", toate in grup. Pana mi-am bagat picioarele si m-am dus mai in spatele plutonului, sa nu-mi fac griji ca X sta prea pe mine sau ca ma urc eu pe Y etc. Si asa merg in ce ritm ma simt eu bine si tot cu grupul sunt, dar scapi de cateva tensiuni.
  23. Te asteptam, cat despre CBR-ul ala, am impresia ca de fapt e alb cu bleumarin, un F4i Sport (cred) si daca nu ma insel (daca da, sa ma corecteze proprietarul) cred ca e al lui Casper care e mai tinerel pe forum, e din gasca din Titan.
×
×
  • Creează nouă...