Sari la conținut

Jean_Taxi

Super Membru
  • Număr conținut

    1.970
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    Morgana & Thor
  • Numar Moto
    B 141 JAN
  • Club
    CAMC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ; kawasaki 550 (Dream); honda cbr 1.0F (Fulga) Honda Africa Twin, Kawasaki Gpz( Turbosaki),Yamaha TDM(Visinica), Suzuki Intruder 1.5, Honda CB 750 C(Frumusica) , Sportster 1.2( Fata Verde), HD Softail (Ghidoane), HD Dyna(Fata Morgana),YamahaV Max (MadMax)
  • Interests
    ...Bmw E36 Coupe 1.8 is (Noisy)

Vizitatori Recenți Profil

6.446 citiri profil

Jean_Taxi's Achievements

  1. Multumesc...sa stii ca asta si fac! Nici macar n am bagat o la iernat..cum e o zi cu peste 10 grade..o tulesc la plimbare! In rest, liniste si pace pe aici..pasionatii de calsice japoneze sunt foarte ocupati, bag seama!
  2. Multumesc, Doamne Ajuta! Cu cat mer mai mult cu ea, cu atat imi olace mai tare! Sa stii ca am incercat da dau de urma lui dar nu gasesc nici macar contractul de vanzare cumparare, desi le pastrez pe toate,...stiu doar ca omul era din Bacau. Multumesc, Ivane...sanatate multa si tie Te imbratisez cu drag!
  3. Salutare, dragii mei, epopeea pare ca s a incheiat. Am deja 500 km parcursi cu Thor, asa l am botezat, dupa multi nervi, timp, bani..doi ani impliniti luna asta petrecuti in service. VID-20230908-WA0019.mp4
  4. Te imbratisez, Ivane! Esti neobosit! Tine o tot asa! Cand au trecut aproape 15 ani de adunarea de la Tismana?!!!! Sa ramanem sanatosi!
  5. Te imbratisez cu drag! Multumesc, cu intarziere.
  6. pai, cum ar putea fi asa din moment ce compresia era varza total pe trei pistoane?!!!.. iar supapa aceea nu cred ca a cedat ca sa mi sparga pistonul din cauza reglajului defectuos la carburatoare!:))))))) aa..si distributia defazata de la punct!!!! am pus si poza doveditoare cu acest lucru! km nu sunt realo, chiar prop mi a spis ca a luat piese de pe alta moto adusa de Tomina..probabil ssigur a schimbat si bordul
  7. Salutare..pai, nu e gata. Dupa ce fusese gata si mi-a cedat in probe o supapa de mi-a crapat pistonul si mi-a bulit chiulasa, am luat-o de la inceput. Adica am cumparat piston, segmenti, oringuri supape, alta chiulasa, plus alte garnituri de chiulasa. Azi i-am dus garniturile mecanicului, practic de maine se poate apuca de montaj. Dar o va face fara graba, va verifica si masura si uzura la cuzineti, preventiv. Poate a treia oara va fi cu noroc.
  8. salut..inca n am rezolvqt cu V Max ul. A fost de doua ori aproape gata si mereu a intervenit iarasi o problema. Dar ii rog de sanatate si il pomenesc pe vechiul proprietar la fiecare liturghie de la biserica! daca a stiut si nu mi a spus..sa i de Al de Sus dupa sufletul lui. daca nu a atiut atunci ma rog pt sanatatea lui..ca avea multa nevoie. Am cheltuit, cu totul, cam 240 milioane si n am facut un metru cu ea. Cine face ca mine, ca mine sa pateasca! frate de club are mi a garantat pt om si motocicleta ...si degeaba! prost eu! oricum, o bag direct la vanzare in ziua cand va fi gata. m am lecuit pe veci de motoare V4.
  9. salut, azi mi a sosit ultima piesisoara necesara incheierii lucrarii, ce tine de 9 luni!:)))curand naste un Baby Max!:))) Daca totul decurge fara vreo surpriza negativa neprevazuta, in max o saptamana doua ar fi gata pt Itp si..drum! Simcer, am si uitat de ea, n am mai trecut din martie pe la service, nici macar sa o vad! Apropo, maine dimi imi vin ldoua Kawa Gt550 la schimb pe o yamaha xj 900, pe care o daua la troc ca n am gasit musteriu la ea de doi ani de cand o am la vanzare!:(((((( un Vt pt mine si al.doilea il bag la vanzare. Ambele sunt identice. tre nitel aranjate dar..asta e. Place!:)) pai, compresia era pilaf, dupa cum se obv pe ceasuri. si distributia defazata, sarita de la punct!
  10. salut..nup..o face fara scula. dar acu are probleme cu micrometru!:))) mecanicul s a angajat la Metrorex de 2 luni, da prin puterea Celui Preainalt poate va fi candva gata. asteptam micrometrul sa vina de la metrologie acum. oricum, nu mi prea mai sta gandul la ea acum...o am pe Morgana si deja a inceput sezonul.
  11. ms ms..mai am astept ceva vreme ca s au impotmolit cu o unealta pe care am comandat o deja tocmai in State. Unealta care ajuta sa masoare pastilele, deoarece le pun si p alea noi noute toate saispe. apoi le comand dupa dimemsiuni, si vreo doua sapt astept sa vina si apoi sa incheie lucrarea. distributia a fost deja montata, cilindrii..ar fi fost gata daca nu intampinam problemuta asta. da nu i bai, am scos o pe Morgana de la iernat asa ca nu sunt pedestru!:)) suberba ..bijuterie!
  12. Salutare, domnilor! S a apucat, finally, de Mad Max! Intr adevar, distributia era devansata de la punct, iar unele supape nu inchideau. se obv si in poze Doamne Ajuta sa o vad inchegata la loc si functionala! Vad ca Senor Pink s a miscat cu talent si fac treaba calumea oamenii lui!
  13. Nimic nou, ambii mecanici au facut Covid, abia ieri au revenit la munca dupa doua saptamani de pauza! E vorba sa se apuce de ea saptamana care vine, cam asta e! astept, n am ce face.
×
×
  • Creează nouă...