Sari la conținut

gn77b

Super Membru
  • Număr conținut

    9.408
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.mamicata.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1913

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati Desmosedici RR, MV Agusta F4, Dodge Tomahawk, Dnepr
  • Interests
    Motocicleta, motocicleta
    E si utila, e si cocheta

Vizitatori Recenți Profil

3.945 citiri profil

gn77b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Under the Silver Lake https://www.imdb.com/title/tt5691670/ Nici nu stiu ce sa zic despre el... pe alocuri e misto, in alte locuri isi da cu stingu'n dreptu'. E filmat bine. Cred ca merita vazut.
  2. Episodul cu Miley Cyrus e detestabil. Primul chiar mi se pare simpatic. Problema pe care o am eu cu Black Mirror e mai mult filozofica: e facut de un gigant media care ne avertizeaza despre problemele pe care le creeaza tehnologia. E ca si cum Apple ne-ar povesti cit de nasol e sa exploatezi chinezii in fabrici. Ai cugetat mult la replica asta?
  3. Pai ai vazut 4 episoade din 5. "Isteria" e ca-i realist. Probabil l=au vazut multi mileniali care doar au auzit povesti de la parinti. Am zis ca mi s-a parut un film amuzant, atit. Dupa ultimele evenimente, cred ca ar trebui creat un comitet de motociclisti cinefili care sa dezbata opinia mea si daca e necesar sa ma padepseasca. Dar trebuie neaparat sa aiba motociclete BMW de minim 800cc, altfel opinia lor e irelevanta. Legat de filme, am vazut multe mizerii recent dar cit de cit OK a fost Before The Devil Knows You're Dead de Sidney Lumet (12 Angry Men, Dog Day Afternoon, Serpico, The Verdict etc). Cu mentiunea ca Marisa Tomei e o actrita de umplutura care are tite misto.
  4. Pai cam asta ziceam si eu. I-as da nota 7. Adaug ceva: mi se pare similar cu Mandy, cu Nicolas Cage. 1 ca intriga, 2 coloana sonora (incepe o moda?)
  5. Cold Pursuit merita vazut, e distractiv. Un fel de Pulp Fiction in mizerie.
  6. gn77b

    Motociclistu' Biciclist

    E posibil sa fie ceva de genul https://www.lezyne.com/product-led-sport-strippro.php Dar si eu is de parere ca daca sta ala pe telefon nu te vede nici daca ai girofar.
  7. gn77b

    Motociclistu' Biciclist

    In nici un caz sa nu iei Schwalbe Lugano, am facut atitea pene cu ele ca acuma stau in camara.
  8. Diferenta dintre mine si Ianachim: el face poize cu drona, eu cu telefonul. Asemanarea dintre mine si Ianachim: amindoi facem poize banale.
  9. Am vazut inca o ciudatenie regizata de tipa care a a facut si We Need To Talk About Kevin: You Were Never Really Here. Filmul asta e clar alegoric si dupa review-uri ma mir ca lumea nu prea s-a prins dar eu n-am reusit sa-l descifrez. Inca unul destul de ok: https://www.imdb.com/title/tt3395184/
  10. Continuam seria capodoperelor cu telefonul
  11. The Mule asa si asa, as zice ca merita nota de pe IMDB. Gran Torino clar nu e.
  12. Un nou record, am stat 53 de zile dupa un colet trimis din state, din care 42 i-a luat sa ajunga de la intrarea-n tara la mine.
  13. Vad ca o ardem artistic in ultima vreme, eu ma duc la filme pt. proletariat. Am vazut Bohemian Rhapsody. A fost cam ce m-am asteptat, bonus macar ca n-au incercat sa ia niste puncte emo cu boala lui Freddie. Apropo de acuratetea istorica, n-am stiut mare lucru despre formatie dar evident ca deviaza in citeva puncte mai mult sau mai putin esentiale. Am mai vazut The Ballad of Buster Scruggs. E un film placut, ca sa zic asa. Am mai vazut si altele dar nu prea-mi amintesc acuma.
×
×
  • Creează nouă...