Sari la conținut

Sanchez600

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu mai e

Sanchez600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sanchez600

    Yamaha Dragstar

    Salut, caut un bloc de lumini pt o Yamaha Dragstar 650 din 1998.Sau daca imi puteti recomanda ceva sa adaptez de la alt motor. Nu doresc neaparat original. Multumesc
  2. Salut. Caut un bloc de lumini diametru 25mm pentru Yamaha Dragstar 650 din 1998. Multumesc
  3. Deci repet daca ea a mintit,mint si eu si nu am stat sa analizez ,am zis ca e cam ciudat din moment ce tu zici ca mergea pe picioare era relativ ok si ea mi-a zis ca are tija si operatie...cam greu de crezut. Pur si simplu am repetat ce am auzit singura mea greseala ca am dat cu parerea cam fara sa gandesc un pic infierbantat de discutie!
  4. Ok ai dreptate poate am sarit un pic(scuze),acum ca a trecut pe rosu nu conteaza eu ziceam ca daca mai astepta un pic trecea domnisoara si el isi vedea linistit de treaba(asta asa ca o ironie ca putea sa treaca si pe verde si putea sa dea de cineva care nu se asigura) si ceva viteza avea ,acum nici puntea aia fie si de matiz nu se rupe asa usor...ma rog numai conteaza era un post cu caracter strict informativ daca ea a mintit am mintit si eu,inca odata sanatate multa rider-ului (sper sa nu fie adevarata partea cu tija si operatia...) O zi buna!
  5. Am zis :varianta ei,cuvant cu cuvant(plus ca am cunoscut-o acum)!Ciudat ea a zis ca are tija in picior si cineva zicea ca era un pic julit la genunchi(cam greu sa mergi cu fractura de tija)...ce mai stiu de la ea ca are puntea spate rupta la Matiz!!!!! Mesaj completat Am zis :varianta ei,cuvant cu cuvant(plus ca am cunoscut-o acum)!Ciudat ea a zis ca are tija in picior si cineva zicea ca era un pic julit la genunchi(cam greu sa mergi cu fractura de tija)...ce mai stiu de la ea ca are puntea spate rupta la Matiz!!!!! PS:nu am nimic cu nimeni pur si simplu am aflat si am zis sa va pun la curent!!!!
  6. Intamplator tocmai am cunoscut-o pe domnisoara cu matizul...imi povestete ce sa intamplat si din curiozitate caut aici si ca de obicei se da fiecare isi da cu parerea! Varianta ei:iese din curte se asiguranu vede nimic se baga,aude tobe inchide ochii(de e domnisoara) da macar accelereaza,matizu se taraie,o loveste stanga spate o rasuceste 180 de grade! Bun ea ramane fara permis,el fara permis(de ce?)nu a facut nimic saracu...pai una a plecat pe rosu de la semafor doua daca avea macar 80km/h(se pare ca se era undeva pe la 120-140) poate se zgaria asa are tije in picior si se pare ca il opereaza iar deci mai sta doua saptamani in spital ... Una peste alta nu zic ca ea nu este de vina da nici cu el nu imi e rusine...rider-ului ii doresc multa sanatate iar ei multa bafta ca are nevoie!!!
×
×
  • Creează nouă...