Sari la conținut

KIM

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KIM

  1. omul e interesat de "poltergeist" si ''fucking police'' logica nu cred ca e punctul lui forte, e trollul de serviciu..
  2. eu deja l-am pus pe olx gata, acum intrebarea e ce fac cu abtipildul cu "atentie la motociclisti" lipit pe portbagaj ? il dau jos sau il las acolo ?
  3. pentru ca al nostru e mai bun si pentru ca noi nu taiem linia continua niciodata, nu ne bagam printre masini si n-avem toba gaurita cu bormasina pentru ca saves lives ..pff )si pentru ca motorete
  4. Te rog argumenteaza obiectiv punctele tale de vedere altfel o sa credem doar ca ai o frustrare cu bmw-urile si faci trolling. Eu am cont si pe bmwclub.ro si comunitatea de acolo mi se pare civilizata.
  5. voi sunteti pe bune cu marca masinii ? inteleg ca bmw-urile sunt masini care se conduc singure si vireaza stanga brusc cand vad motociclisti
  6. poate avea nevoie sa-si faca un pic de curaj inainte sa intre in trafic cu motoreta... pot sa inteleg )
  7. ...si 10 lovituri de bici.. de unde veniti cu traznaile astea ? ))
  8. Daca te uiti la comentariul meu este defapt un raspuns la un post anterior a lui Catalin Mihai unde s-a adus in discutie culcatul motoretei. Nu pot sa spun daca functioneaza sau nu, n-am incercat niciodata sa evit un accident asa. M-am referit la faptul ca in eventualitatea unei situatii neprevazute putini sunt cei care isi pastreaza calmul si incearca sa mai evite accidentul in vreun fel. De acord cu tine referitor la viteza.
  9. adevarul e ca motoreta in stadiu asta de distrugere mai rar...
  10. s-ar putea chiar sa ai dreptate, 250 ar fi fost safe zic eu se presupune ca e mai placut daca iti alegi modul in care te duci..
  11. Nu condamna nimeni motociclistii la moarte. Atunci cand te hotarasti sa-ti iei motoreta iti asumi faptul ca esti lipsit de orice forma de protectie (exceptand echipamentul) si nu te mai lamentezi. Depinde doar de tine sa-ti asiguri integritatea si sa nu-ti pui siguranta in mainile soferilor de la noi. Nu lua prioritatea ca un drept garantat cand esti pe motoreta pentru ca daca te inseli s-ar putea sa fie pentru ultima oara.. Sunt putini motociclisti care au linistea interioara in cazul unui accident "s-o culce", majoritatea se blocheaza. Hai sa nu facem si noi estimari de viteza, cat avea avea, nu mai are nicio relevanta acum.
  12. e lipsa de experienta, cand ai motoreta de 1-2 ani mai faci prostii de genul asta si daca ai noroc scapi. Nu e vorba de sustinerea confratilor pana la moarte dar ma straduiesc sa fiu empatic si nu cinic. PS si eu merg tot de 10 ani, moto e aia din imagine, satul ca si tine de RIP-uri si de moralistii de pe forum.
  13. inteleg ca tu nu depasesti o coloana de masini niciodata vreodata si daca o faci meriti un head-on cu un tir...
  14. la asta se si rezuma traficul de la noi, te feresti de oameni care n-ar trebui sa mearga cu masina pe strada si in conditiile astea iti dai seama ca motoretismul devine inutil si ridicol de periculos.
  15. )) fara curbe )) de ce ti-ai mai luat motoreta ?
  16. poate ai dreptate si n-am inteles eu cum trebuie modul in care s-a intamplat accidentul...
  17. Nu pot sa cred ca ti se pare normal sa nu te asiguri inainte sa tragi de volan indiferent de marcajul drumului...
  18. damn, a turtit un pic loganu ala... bine ca a scapat.
  19. Asta faceam, subliniam invataturi/concluzii ex: asuma-ti responsabilitatea pt actiunile tale, nu-ti pune pasagerul in pericol... lucruri de genul asta. Nu pentru tine in special cat pentru restul forumului sau pentru posteritate. Din moment ce ai ales sa deschizi un topic e o discutie publica si e normal sa te astepti ca nu toata lumea sa fie de acord cu tine. Altercatia a inceput cand i-a aratat degetul, pana in momentul ala era vorba doar de o depasire agresiva in trafic. Daca si tu esti genul care scuipa si fuge asta nu inseamna ca toti suntem.
  20. Pesonal cred ca ai gestionat prost situatia. In primul rand nu e politicos sa fluturi degete prin trafic, iar daca o faci fi pregatit sa tragi pe dreapta daca este cazul (cum a fost in situatia ta) si sa-ti sustii punctul de vedere nu sa fugi. Daca te gandesti sa fugi, sa nu o faci niciodata cu pasager ca ala n-are nicio vina ca esti tu zmeu. Daca n-ai pasager si vrei sa fugi fi sigur ca tu ai skillul necesar si experienta sa-i pierzi prin trafic fara sa-ti rupi gatul. Astea fiind spuse, daca te comporti ca un smardoi (nu c-ar fi ceva rau in asta) pai fii pana la capat, nu insulta alti oameni in trafic dupa care sa fugi de ei si sa-i faci citez "cacati" pe forum. Just my two cents..
  21. KIM

    Accident Progresul

    as putea sa te contrazic, eu nu am impresia asta... in schimb sunt mult mai multe masini cu soferi nepregatiti.
×
×
  • Creează nouă...