Sari la conținut

motovip

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motovip.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gropanesti
  • Carnet moto din
    Da
  • Motocicleta
    Da
  • Numar Moto
    Da
  • Club
    Da

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Da

motovip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Alt marcaj făcut de specialistul Dorel în București (lucrare de termoficare, zona Baicului). Bulevardul are circulație în ambele sensuri.
  2. O fi fost probabil vreun pui de baron local
  3. Inchiriez garaj auto /moto (dimensiuni standard, circa 3x5 metri) in zona Mihai Bravu - Piata Muncii (Hurmuzachi) - Baba Novac. Zona linistita in capatul unei alei infundate cu iesire prin fata sectiei 12 Politie. Garajul se afla intr-un complex de mai multe garaje, nu are bransament la reteaua electrica si nu este incalzit. Este dotat cu groapa (rampa) pentru reparatii auto, acoperita cu scanduri. Se inchiriaza pe perioada determinata de sezonul rece, pentru adapostirea motocicletelor. Este de preferat sa fie inchiriat integral de un grup de prieteni pentru evitarea divergentelor intre chiriasi diferiti. Pret: - garaj integral: 250 lei/luna; - o singura motocicleta: 60 lei/luna. Au prioritate ofertele "en gros" (pentru intregul garaj). Discutam prin PM sau la telefon 0764.33.66.44
  4. Inchiriez garaj auto /moto (dimensiuni standard, circa 3x5 metri) in zona Mihai Bravu - Piata Muncii (Hurmuzachi) - Baba Novac. Zona linistita in capatul unei alei infundate cu iesire prin fata sectiei 12 Politie. Garajul se afla intr-un complex de mai multe garaje, nu are bransament la reteaua electrica si nu este incalzit. Este dotat cu groapa (rampa) pentru reparatii auto, acoperita cu scanduri. Se inchiriaza pe perioada determinata de sezonul rece, pentru adapostirea motocicletelor. Este de preferat sa fie inchiriat integral de un grup de prieteni pentru evitarea divergentelor intre chiriasi diferiti. Pret: - garaj integral: 250 lei/luna; - o singura motocicleta: 60 lei/luna. Au prioritate ofertele "en gros" (pentru intregul garaj). Discutam prin PM sau la telefon 0764.33.66.44
  5. Le poti comanda de aici(click). Termen de livrare 1-3 zile.
  6. Eh, uite ca nu ai inteles ideea. Multi au inteles insa ca un forum este util pentru informatie si nu se organizeaza vreun concurs de strans posturi cu nemiluita si umplut paginile cu polemici gratuite si devieri de la subiect. On topic: Dumnezeu sa-l odihneasca!
  7. Nu ai inteles ideea sugerata in doua pagini de posturi ... degeaba? Nu esti pe motociclism, nu existi. De aceea userii cu ani vechime au cateva zeci de posturi, iar cei logati in 2011 au trecut de 800. In stilul asta pot deveni moderatori mai devreme de 2013. Cat despre tema thread-ului, scuze de offtopic si sper si eu sa fie doar o neintelegere, exagerare sau vreo gluma macabra despre un accident moto.
  8. ?? 80 ULE O babuta cu Pejo(s)-ul purta numarul asta, cu spatii egale intre caractere: X X 8 0 U L E
  9. Multa sanatate, Cozmine! Sper sa te refaci repede.
  10. motovip

    Kawasaki EN500

    Masoara incarcarea inainte de a monta o noua baterie! Daca alternatorul si releul de incarcare sunt ok, iti fac eu un pret bun pentru Varta
  11. Salut! Narva, Hella, Philips sau Osram, preturi intre 10-13 lei/bucata, dar din pacate pot comanda cantitati divizibile cu 10. Daca se strang clienti pentru un set, PM si stabilim impartirea/livrarea.
  12. motovip

    Kawasaki EN500

    Multzam pentru bolduiri Produsele cu mentiunea "disponibil in 4-6 zile" sosesc in mod sigur in 4 zile lucratoare, daca le comand pana la orele pranzului. Intre timp am introdus pe site si oferte pentru kit de lant si geam semnalizator. In plus fata de solicitarea ta am postat si garniturile pentru supape, deoarece ar putea fi necesare la montaj (sunt disponibile a doua zi de la comandare, la fel ca supapele ). Preturile mentionate in mail sunt aproximative si se modifica in functie de cursul leu/euro; acest kit de reparatie pentru cilindrul de frana iese putin mai ieftin decat am estimat in mail.
  13. ... urmat de N.U.P. probabil Sanatate micutei!
×
×
  • Creează nouă...