Sari la conținut

Danmaddog

Membru
  • Număr conținut

    216
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Danmaddog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sambata vreau sa merg la Bucuresti la T-Festival. Daca mergi si tu, ma poti contacta pentru o proba. Nr. de tel il gasesti in topicul meu.
  2. Salut, Eu am un Virago 750. Problema "cam inghesuit" eu am rezolvat-o cu un ghidon drag bar care e extraordinar de comfortabil, plus comenzi avansate. Daca vrei, trage o privire pe anuntul meu /index.php?/topic/721652-yamaha-virago-750/&do=findComment&comment=3896314. Este echipat cu tot ce trebuie. Am mers cu el la mare cu bagajele pline, cort pus pe topase, rucsac pe rezervor si cu pasager. La 100 km/h merge excelent, nu se simte nici o lipsa de putere, consum undeva intre 4,5 si 5 l/100km (rezervorul e de 17 litrii). Se poate merge si la 110-140 dar mie nu-mi place din cauza ca nu am parbrizul montat. Avantaju la el e ca nu are pompa de benzina si nici bobina pentru trecut pe rezerva. Are robinet si alimentarea e prin cadere. Eu am schimbat cauciucul spate cu unul mai lat si putin mai mare ca circumferinta, astfel la 100km/h turometrul sta in 3500 rpm. Daca vrei sa faci o proba esti bine venit. Eu sunt din Sibiu. Mai am la el un parbriz homemade cu prindere de inox, comenzile originale, tobele originale (cu seria pe ele) si o roata spate complete cu cauciucul original ca dimensiuni. Daca te intereseaza sa-l si cumperi, acum pretul e de 2800 euro cu tot ce am la el.
  3. Danmaddog

    Accidente Sibiu

    Era de asteptat. Tot asa umbla si are si toba data jos. Bine ca e el ok si poate trage si o invatatura din asta. Macar o perioada va fi mai liniste pe Mihai Viteazu.
  4. Danmaddog

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Faza cu decibelii o scrie in cartea de identitate si e stas pentru fiecare omologare pe tip de motor. Daca vrei mai multi decibeli decat in carte trebuie sa faci omologare individuala.
  5. Danmaddog

    "free Talk"

    Pasager era instructoru. Politistu era cu o masina de scoala in spate si examina un alt candidat. Am fost nevoit sa fiu foarte atent la ce frane pun ca doar in spate era SCOALA.
  6. Danmaddog

    "free Talk"

    Finala concurs cel mai "tare" sunet. Mi-a placut reactia celor din spate. Nu se asteptau. http://www.youtube.com/watch?v=ByzbY4BkfdY
  7. Finala concurs cel mai "tare" sunet. Mi-a placut reactia celor din spate. Nu se asteptau. http://www.youtube.com/watch?v=ByzbY4BkfdY A fost o intrunire foarte reusita. La mai multe, tot asa.
  8. Danmaddog

    Accidente Sibiu

    Astazi in jurul orei 12.30 s-a petrecut un accident pe Mihai Viteazu chia in statia de autobuz din fata Casei de Sanatate. Au fost implicate un autoturism, o motocicleta si probabil si un autobuz tursib. Dupa binoclul meu se pare ca este vorba de o motocicleta de viteza de culoare albastra.Sa speram ca riderul nu este ranit foarte grav.
  9. Danmaddog

    Bancuri

    Intr-un oras din Transilvania, pe o straduta dosnica, un ungur zace intr-o balta de sange, ciuruit de 40 de gloante, plus doua cutzite'nfipte'n spate si un tarnacop in gat. Dupa identificarea actelor defunctului si dupa ce studiaza atent si indelung cadavrul, criminalistul [roman] trage concluzia: - O asemenea sinucidere cumplita nu mi-a mai fost dat sa vad pana acuma! Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba: - Ce s-a intamplat? Te-a refuzat? - Da ... Mi-a tras si o palma ! - Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" - Vai! Asta era! Am gresit formula ... I-am spus: "Ai o fatza de-mi sta ceasul!" Porcusorul isteric statea in livada, agatat intr-un visin. La un moment dat vine paznicul si-l intreaba: - Ce faci porcusorule, aici? - Hmmm! Ce intrebare! Nu vezi ca mananc!? - Si ce mananci? - Cirese! - Pai, cum cirese, ca asta e visin? - Mi-am adus de-acasa!
  10. Danmaddog

    Bancuri

    Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: -Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine... Jocul de poker s-a intins pana dimineata. - Terminati odata jocurile acestea in casa noastra! - striga sotia. - Scumpo, o linisteste sotul, care casa !?! - Dragul meu, eu seman cu o femeie perfecta? - Nu, iubire! Tu esti cu mult mai mult! - Cu cât mai mult? - Cu vreo 50 kilograme... De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Dom' director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie!!! - Baa, (cuvant urat)! Ai innebunit? Pai de 8 martie se dau flori la femei si ... ce, am fata de femeie? - Nu, dom' director, ... da' sunteti totusi cea mai mare curva din institutie!
  11. Din pacate anul acesta nu o sa vin deoarece mai nou am un ficior de toata frumusetea si in 10 ii facem botezul. Dar lasa ca la anu' nu mai ratez nimic. Sa aveti parte de vreme buna si de multa bere.
×
×
  • Creează nouă...