Sari la conținut

George VTX

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

335 citiri profil

George VTX's Achievements

  1. Locatie: Sighetu Marmatiei, Maramures. Tel: 0751551792 Reducere de pret: 600-€
  2. Da detin factura de la Honda dealer din USA si plata vamei ca piese de schimb,la introducerea in UE . (Ulei-Moto)- Motocicleta se afla in Sighetu Maratiei Maramures.
  3. Vand usor negociabil Honda Crf450X 2005, cu putine ore de functionare ,vreo 1500 km, sant al doilea propietar . Cumparata direct de la Honda dealer cu multi ani in urma dar folosita foarte putin . Accesori noi ce le-am instalat eu: - Kikit Side Stand (se numeste asa ca poti sa dai la pedala din stand in piciore pe scarite). - WorkConection Radiator protecror. - WorkConection Sasiu (Frame) protection. - WorkConection protector pentru cilindru de frana spate. - Cyrca Handguards , cu prindere pe furca , mult mai solida ca cea pe ghidon.. De asemenea daca primesc suma ceruta mai ofer un Baja Skidplate (blindaj de aluminiu) in valoare de 200-Euro., in acelasi pret. de 3200-Euro. Motocicleta e adusa din strainatate si nu e inmatriculata. Vand separat la pachet pentru 1000-Euro, un kit de ambreaj automatic nou Rekluse in valoare de 800-Euro. si un set nou de roti negre cu butuci si bucse rosi de la DNA (firma ce face roti costumizate si pentru Harley Davidson) in valoare de 1000-Eur. Atat rotile cat si ambreaju automatic merg la motocicleta aceasta dar se potrivesc si la alte modele. PS. Setul de roti si Reklusul sant puse si pe alte websituri si daca se vand acolo sar putea sa nu mai fie disponibile, va rog contactatima referitor la asta. In concluzie: Motocicleta fara Setul extra de roti si Rekluse este 3200-Euro. iar cu aceste extra accesori incluse va fi 4200- Euro. Mai multe informatii la tel. 0751551792
  4. Pereche de genunchiere prostetice profesionale marca CTI model OTS , marimea M pentru genunchi cu circumferința între 34-38cm, se masoara genunchiul chiar sub patela din poziția stînd în picioare. Se folosesc în mai toate sporturile extreme ca motocross,freestilung,ski watersports, etc. Sînt noi nefolosite, brațara stînga are cîteva crapaturi de suprafața în vopseaua exterioara care nu afecteaza cu nimic structura scheletica si funcționalitatea si rezistența brațari. am contact producatoru rferitor la asta. Pentru mai multe informații privind marimea, folosirea, prețul puteți vizita www.shop-orthopedics.com Deşi în linkul de mai sus scrie ca cica cînd le cumperi vin cu set de extension stops, eu cînd le-am cumparat au venit doar cu cele instalate de fabrica standard care sînt marimea 1 ,am cumparat eu cîteva perechi. pentru ca e nevoie de o perche pentru o genunchiera, dar în mod normal daca nu ați avut recent un ligament rupt ,ACL,PCL, cele preinstalate ar trbui sa fie suficiente. Oricum eu includ si stopurile de extensie ce le am care va da o versatilitate mai mare la reglarea extensiei pe cel puțin o brațara , depinde la care genunchi v-ați accidentat ma recent. Eu practic motciclusm off road de peste 20 de ani si nu aş pute fara genul acesta de brațari genunchiere prostetice profesionale. Firma Ossur est cunoscuta ca una din cele mai bune firme de brațari ortopedice prostetice profesiinale din lume, mai toți mari campioni în sporturi extreme folosesc genul acesta de protecție si suport. Prețul unei genunchiere noi e circa 400-€-$...eu le vînd perechea la 700 usur negociabil. Pentru achiziționarea de orice componente care sar uza în timp cît si stopuri pentru extensie si cupe pentru patela, puteți sa o faceți pe websitul de mai sus, eu personal am folosot niste genunchiere de ciclism ieftine care le-am pus peste.
×
×
  • Creează nouă...