Jump to content

George VTX

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

88 profile views

George VTX's Achievements

  1. NU MAI E VALABIL....încercat sa-l editez sau cancelez dar nu am reusit...nu pre stiu cum. Mulțumiri Motociclism.ro pentru suport.
  2. Nou Preț 3900-Euro, dar fara ambreajul automatic. Restul, adica toate accesoriile enumerate mai sus incluse (Perechea de roți DNA, blindajul si accesoriile noi montate deja)
  3. Prețusor negociabil. Tel. 0751551792 În primul rand pentru cei ce nu au habar cum functioneaza un ambreaj automatic Rekluse, dupa cum reiese din majoritatea comentariilor, am unul pe alta motocicleta si m-a ajutat(de aia mi-am pregatit unul si pentru motorul asta) in special la padure si hard off road cand trebuie sa tragi cu toate mana/degetele de ghidon. Maneta de ambreaj functioneaza normal ambreaza/debreaza...la modelul ce l-am frana de motor mergea foarte bine(ambreajul se decupleaza cand nu mai actionez acceleratia). Singurul adevarat dezavantaj ce l-am simtit este ca odata oprit motorul nu poate fi pornit decat la pedala/demaror...obisnuiam sa cobor penti lungi cu motorul oprit cand eram in criza de combustibil, si îl bagam in viteza si pornea din mers, cu automaticu nu se poate,legatura motor/transmisie ramane deschisa pana accelerezi (cu motoru pornit binenteles). Motocicleta e adusa din strainatate dar ne înmatriculata inca. Referitor la kilometri si uzura motorului, l-am cumparat de la un dealer autorizat care mi-a spus ca a avut un singur propietar cu circa 1500 km facuti....eu personal numai l-am incercat vreo 2km poate. Referitor la motivele de sanatate, la cei 62 de ani si operatiile ce le am erau motive suficiente sa ma las de off road acu 10 ani. În final as ruga moderatori forumuli sa ia masuri împotriva 3dfx pentru limbajul grosolan folost aici.
  4. 2005 Honda CRF450X , cu circa n numai 1500km facuti conform primului popietar, eu fiind al doilea si din motive de sanatate nu am facut decat vreo doi km sa o încerc. Ce are extra: -Componente noi neinstalate înca: Ambreaj automatic Rkluse (circa 1000€), Un Set(fata/spate)de DNA roti cu jenti negre si butuci rosi, un Baja aluminiu Skidplate (placa-protectie dedesubt)(circa200€). -Componente noi instalate recent: Cyrca aluminiu handguards (150€), Works Connection protecti pentru şasiu (50€), Works Connection protecti pentru radiaoare (100€), Works Connection protectie cilndru de frana (40€), Kickit picior de sprijin (150€). Lanțul si pinioanele as zice mai au 80%, cauciucurle sant cum se vad in poze.. Preț usor negociabil. Tel. 0751551792
×
×
  • Create New...