Sari la conținut

dod0

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dod0

  1. dod0

    Atentie Scuteristi

    Cu permis B se pot conduce moped-urile, nu mai fiti imbecili. Permis B > Curs de legislatie. Ai dat examen, stii PE BUNE legile.. legislatia este aceeasi pentru TOTI participantii la trafic.
  2. Same here. Nu pateste nimic. Bateria nu trebuie sa se consume total, deci ca metoda preventiva ati putea sa il porniti o data la vreo 2 saptamani.
  3. Din pacate nu ai ce sa faci. Daca nu exista urme pe masina lui, tehnic nu s-a intamplat nimic.
  4. dod0

    S-a Mai Dus Unul...

    Du-te pustiule si impusca-te cu generalizarile tale.
  5. dod0

    Fete Scuteriste

    Nu credeti ca ati cam luat-o pe aratura? Capjuna mi-ai promis o poza.
  6. dod0

    Fete Scuteriste

    Cu voi.. fetele scuteriste bineinteles.
  7. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1056397...odul-rutier.htm Citeste al 7-lea punct. Asta e poveste veche de un an. Daca nu stiati ca trebuie sa va asigurati scuterele inseamna ca habar nu aveti legislatie. PS : amenda e 10 milioane.
  8. Asigurarea obligatorie [aka RCA] este OBLIGATORIE si pentru mopede. Casco nu are treaba cu RCA. Ce iti faci tu peste RCA e treaba ta. Pentru cei care cer citate din lege samd : google is your friend. Bagati repede un search si cautati singuri.. nu mai asteptati totu` mura in gura.
  9. Nu inteleg. Pentru ce te-a oprit? Ai avut toate actele necesare? Legislatie, asigurare si talon? Poti merge cu mopedu` pe unde vrea p*** ta, mai putin pe autostrazi. Amenda pentru ce? Cand te opreste si e acolo cu tine, trebuie neaparat sa iti faca proces verbal si sa te puna sa il semnezi. Trebuia sa nu ii dai nimic si sa pleci.
  10. bahahahahhahahahahah. Unde verifica el ca am permis.. in stele? E robocop si are laptop in loc de cap si are datele mele acolo? Mai documenteaza-te amice. Cand te opreste pe scuter si iti cere actele ii dai : buletin , asigurare , talon si curs de legislatie. El scrie amenda [daca e cazul] si ii dai drumu`. Inca nu suntem ca la americani sa aiba calculator in masina si sa verifice acolo. Cum am spus si la inceput.. mai documenteaza-te. Vorbeste cu oameni care se pricep daca nu ma crezi ca asa sta treaba. PS : moped-ul nu are nici o treaba cu masina.
  11. L-am dat.. bineinteles. Dar am spus mai sus ca am si carnetu` de B.. deci nu imi trebuia neaparat si cursu` asta.
  12. E acelasi test ca la un examen auto sau moto. Cele care le gasesti de cumparat sau pe net. Chestionare.
  13. Atestatul il iei cel mai ieftin si mai rapid de aici : http://www.scoalasoferi.ro/ Costa 1 milion si ti-l dau pe loc cu conditia sa iei minim 22 de puncte la un test de legislatie. Cu toate ca am carnetu` de conserva, umblu mereu cu cursu` dupa mine ca sa nu imi ia puncte de pe permis in caz ca se intampla ceva.
  14. ¤ 3. Depasirea Art. 149. - (1) Depasirea vehiculelor se face numai pe partea stânga, în sensul de mers, cu exceptia celor ai caror conducatori au semnalizat si s-au încadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stânga si a tramvaielor, care se depasesc pe partea dreapta. Mai cititi si pe aici : http://forum.computergames.ro/130-moto/314...ini/page-4.html
  15. Tu esti mai "special"? Normal ca e legal sa TRECI de el cand ESTI PE ALTA BANDA [adica nu esti pe aceeasi banda cu el]. Daca TU esti pe motocicleta si ai o masina in fata PE BANDA PE CARE TE DEPLASEZI [nici in stanga si nici in dreapta.. IN FATA], nu ai voie sa o depasesti/treci de ea prin partea dreapta, DECAT daca e STATIONATA. Daca nici acum nu intelegi esti degeaba si ar trebui sa fie rusine in cazul in care ai carnet. Nu te priveste pe tine daca am eu carnet sau nu. Hai enerveaza-te si arunca-ti pc-ul pe geam.
  16. Repet pentru a3a oara. Nu ai voie sa depasesti prin dreapta DECAT DACA MASINA PE CARE O DEPASESTI STATIONEAZA. Intrebati orice politist, instructor auto etc. carpanosule.. Art.45 (4) specifica faptul ca nu constituie depasire atunci cand mergi mai repede ca un alt vehicul PE ALTA BANDA.. nu pe ACEEASI banda cu el. Mai era o lege care spunea ca doua vehicule nu au voie sa mearga in paralel pe aceeasi banda.. de ce oare?
  17. Daca masina aia cu care imparti tu banda e in miscare, nu ai voie sa o depasesti DECAT prin stanga.
  18. Depasirea prin dreapta este legala numai in cazul in care coloana de masini STATIONEAZA. Daca sunt in mers masinile, depasirea este ilegala. Simplu. Deci acum depinde in ce conditii a depasit el pe acolo.
×
×
  • Creează nouă...