Sari la conținut

Tridan

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tripondaniel

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR 600FS
  • Numar Moto
    B 38 RBC

Vizitatori Recenți Profil

557 citiri profil

Tridan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum o sa trebuiasca sa fug de la birou Daca nu o sa pot lua mobra, macar cu masina si tot trebuie sa ajung sa vad gheroii!
  2. Cred ca Mihai nu prea isi da seama de impactul pe care il are asupra noastra tot ce face el...de aceea nu i se pare mare lucru. Daca ar sti ca povestea lui este trimisa in regim de mass prin companii si pe messenger, ca il citesc oameni care nu au nicio legatura cu motociclismul, ca ne intalnim dupa aceea si comentam aventurile lui si ca stam ca disperatii asteptand un update... poate ar intelege de ce vrem toti sa il cunoastem si sa-i strangem mana. Te rugam, Mihai, lasa-ne sa te intampinam la Giurgiu dupa vama, macar 50 de km sa-ti fim fizic aproape. Oricum, tu decizi daca ne anunti cand ajungi sau vrei sa termini calatoria singurel. Hai drum bun si asfalt uscat pana acasa.
  3. Salut baieti, sambata noapte mi-am tavalit mobra (600 FS) pe Cheia, ca prostul. Stiti cumva daca rezervorul si carenele comandate la reprezentanta vin gata vopsite? Am incercat eu sa aflu prin telefon, dar nu au reusit sa-mi zica nici macar cat costa. Aveti vre-o idee? Mersi!
  4. S-a aflat imediat pentru ca prin intersectia aia trece multa lume, la orice ora. Mie mi-a zis un coleg ca te-a vazut pe jos si a venit la birou speriat rau, credea ca ai patit ceva. Bine ca ai doar atat si sper sa scapi repede de dureri. Nu mai fi asa rau cu baietii, ca doar ne-am dat si noi cu parerea, doar de asta e forum. Numai bine si poate ne intalnim prin zona!
  5. Ai dreptate, ce pot sa zic...numai ca in intersectia de la City Mall stau politistii la panda special pentru cei care trec pe linia de tramvai. Si eu ma bag uneori, asta e Bucurestiul, nu tin teoria liniei de tramvai pentru ca nici eu nu sunt sfant.
  6. Nu stau sa ma contrazic aiurea, dar atunci de ce nu se formeaza coloana de masini si pe linia de tramvai, ca un fel de banda 3, daca tot e voie? Si cand vine tramvaiul, sa se dea toti la o parte, eventual pe cealalta linie, ca oricum nu te mai lasa nici dracu' sa te bagi inapoi... Cei care sunt si soferi cred ca inteleg ce vreau sa zic. De baiat mai stie cineva ceva? Am vazut de pe celalalt topic ca il cunostea lumea, poate ne da chiar el niste detalii, ar fi cel mai bine.
  7. Ma uimeste rapiditatea cu care se trag concluziile: "cocalar cefos cu ochelari de soare si care vorbeste la telefon non stop". De unde stiti mai baieti ca asa era soferul? Asta e profilul general al posesorului de BMW? Daca era tipul cu pulover cu dungi, observati ca ii da o mana de ajutor punandu-i o geaca sub cap. Credeti ca depasirea coloanei pe linia de tramvai este o manevra regulamentara? Nu-l condamn pe motociclist, si eu fac la fel si cred ca oricare..dar cand se intampla, macar ar trebui sa ne asumam si noi partea noastra de vina. Sanatate multa baiatului si numai bine!
  8. Gata montajul, foarte simplu de altfel. Am testat-o putin, dar inca nu-mi dau seama de diferenta foarte bine, desi prima impresie e buna. Sa vedem in conditii de urgenta daca a meritat atatia bani.
  9. Eu am cumparat unul de la Paula's bikershop din Bucuresti. Este LSL si a costat 240 Euro. Maine il montez singur, deoarece este f simplu si revin cu niste poze.
  10. Eu am reusit sa experimentez voblajul doar in cazul a doua franari de urgenta la viteza mica ( idioti care mi-au iesit in fata cu masina fara sa se asigure). Primul caz a fost fericit, la al doi-lea nu am mai scapat. Nu am inteles de ce s-a intamplat asta, deoarece atunci cand franez brusc controlat, imi iese f bine. Oricum, am comandat un amortizor antivoblaj pe care o sa-l montez sambata asta, sper eu.
  11. Soferul a recunoscut ca era oprit pe banda 1 pe sensul spre Vacaresti si a vrut sa intoarca spre Dristor. Nu s-a asigurat si in momentul in care era perpendicular pe banda 3 a fost lovit de motociclist. Pe la 1.30 i-am ajutat pe baieti sa suie ce mai ramasese din motor intr-o duba. Insanatosire rapida...
×
×
  • Creează nouă...