Sari la conținut

albastru.vertical

Super Membru
  • Număr conținut

    607
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de albastru.vertical

  1. da mai eu cu mobra merg sub viteza legala. penca mobra nu e ca masina. chiar daca poate merge la fel de repede ca masina in caz de ceva neasteptat pe mobra esti tu cu epiderma nu ca in masina tu cu centura, airbagu si tabla. deci pe mobra in caz de ceva najpa esti varsat pe asfalt. de aia nu merg cu viteza cu care poate motoru sa mearga penca epiderma mea nu e asa tare ca tabla si airbagu. comprendes? imi cer scuze ca i-am zis asa lu vitezonu ala idiot. e o sintagma din caragiale pe care o uzitez frecvent. am uitat sa pun ghilimelele. n-o fo ceva personal. vizavi de exemplu cu baba si cioparu cel putin cioparistu o scapat. asa ca viteza, eterna viteza ramane factoru cheie. jaba o dati la intors. imi pare rau de astia cu vitezonce ca nu-si dau nici o sansa sa prinda varsta de 30 de ani intregi si necarpiti. iar blestemu asta nu e aruncat de mine asupra lor ci de maica noastra statistica impreuna cu legile fizicii. pacat de voi ca n-o sa va cunoasteti copiii. iar din pacate totu incepe in clipa in care ati dat avansu pt vitezana. aia nu e pt mers pe drum public, alea e bestii pt dat pe circuit. cine nu pricepe asta o sa sufere la greu. si acu hai dati-o paia cu "esti frustrat ca tu n-ai bani de vitezana" etc... sau paia cu "noi ne luam vitezoi sa ne dam cu 50-90". in treapta 1-2. vai de palaria voastra.
  2. amice esti idiot. daca avea 50 si schita macar o frana de motor deja impactu erea la fo 30 la ora. cam ca si un impact pieton bicla, deci nu se termina cu rip. viteza de 50 e un concept bine fundamentat, nu e inventat de romanasi cu creer unicelular ci de unii mult mai destepti. jaba va amagiti astia ce ii dati in goarna cu peste 100, in stilu asta nu prindeti nici varsta de 30 de ani intregi darmite sa ajungeti sa va cunoasteti copiii.
  3. corect. si cu 30 la ora poti pati de astea, colosala diferenta consta in aceea ca daca ai o viteza decenta in jur de 50 (nu cum o a vut voinicu din cazu de fatza) mai mult ca sigur nu se termina cu ripuri. dati-mi un exemplu de accident desfasurat la viteze decente care sa se termine cu rip. nu o sa gasiti prea multe si alea care or fi, cu siguranta au implicat factori de natura exceptionala, ghinioane mari adica.
  4. e vorba de "persoane" (cam mult spus) care pun in pericol in mod voit, prin apucaturile lor, pe ceilalti participanti la trafic. e dreptu meu sa ma bucur ca planeta are mai putin cu un imbecil. incearca sa treci tu peste tabuurile de genu "despre morti numa de bine" ca nu se pot lesne aplica nici in cazu unor scelerati notorii ca hitler, stalin etc dar nici in cazul unor imbecili anonimi.
  5. avea viteza dar doar un pic peste suta asa cum da bine la voinicii calare. a dreaku fatalitate, ghinion curat.
  6. no si ce ma, alea e pt fraieri. is cu totu si cu totu facultative pt voinici cu vitezane sub coae. esti cam retrograd baiete ca te uiti la "detalii" de astea. trendu e sa dai forja no matter of the costs. yuuuuuuuuuuuuuuupyyyyyyyyyykkkkaaaaaaayeeeeeeeeeeeeey moddafockas!!!!dupa ei potopu. plm de retarzi! iaca am mai destupat o bere. please carry on!
  7. din ciclu "dujmanii mor cand ne descurcam mai bine" transmit felicitari tardive acestor eroi care s-au "descurcat" prea bine in firava negociere zilnica cu chestia asta ce se cheama viatza. insa penca s-au descurcat prea bine nici dujmanii lor nu prea mai au mare viitor... cel mai probabil din pricina plictiselii.
  8. aprob pozitiv si subliniez ca primu simptom ca esti copt la balon si ai ceva mai mult decat taritze in el e ca nu-ti iei vitezana. nu de la 18 ani. pence? penca n-ai unde sa te dai cu ea fara sa joci ruleta. doar nu-ti iei vitezanca sa mergi cu ea cu 80-100 ca si cu chopperu. o iei sa rupi 200km/h in cateva secunde sa moara hiv-u in dusmani si sa se ude gagicile la pampers. alt motiv sa-ti ei vitezoanca care ar fi? (pe aia f rari care practica motoretismu viteza ca sport de performanta ii excludem ca is complet irelevanti din pacate pt segmentu posesorilor de vitezoance).
  9. da nu-i judec ma, doar ma bucur. cu cat mai putini de astia pe strazi cu atat mai bine pt toti. la urma urmei e optiunea lor. eo doar ma bucur cand se termina cum trebe, adica "eroul" da coltu fara a face victime colaterale. cand sint si victime colaterale sint trist. Mesaj completat ar fi la fel poate mai rau in cazul evenimentelor in care exista victime colaterale. ma doare fix la un km de flashneta de soarta premiantilor darwin(la urma urmei sintem fo 6 miliarde pe planeta asta), importanta e siguranta celorlalti participanti la trafic care de prea multe ori tre sa plateasca "facturile" imbecililor astora.
  10. da ma da eo nu-s tipic. destup cate o bere cu fiecare astfel de ocazie da nu ma manifest si pe topic. d'aia nu apar si ca tipologie in enumerarea de mai sus. la sfarsit de sezon numar capacele de bere )
  11. ba ce dor mi-o fo de topicurile astea cu ispravi d'ale shlaparilor vitezani, laureati ai premiilor darwin - selectia naturala. please carry on and put them on my veins!
  12. esplica ce o fo asa impresionant la el? eu unul nu am vazut decat un film fara story, fara modalitati artisitice de exprimare, fara nimic. un film placid bun de difuzat pe canalu 369 al unei televiziuni locale din australia.
  13. albastru.vertical

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=HTPko-aXvJM http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA
  14. albastru.vertical

    Sa mai si radem.

    http://oltenita9.ro/video/viewvideo/184/ha...e-interviu.html
  15. my point exactly! u nail it brotha!!! din pacate zmeul asta va reveni in trafic dupa cum ne promite concubina lui. true warrior spirit. inista ma zmeule nu te lasa, pan la urma o sa reusesti ... sa sari gardu dincolo la zei.
  16. mai de incompetenta te lovesti in tara asta la tot pasu. asta nu se va schimba ca e o chestie genetica la boporu asta manelist. ce nu inteleg eo e cum se poate trai cu 800-1000ron. eo de as ajunge sa nu pot obtine mai mult as vinde tot si as emigra. in tarile civilizate ca somer traiesti mai decent ca aici pe salar minim.
  17. mno ce sa-i faci, ai scris pre' adanc pt priceperea mea. poate va milostiviti boier dumneavoastra sa-mi aprindeti felinaru cerebral.
  18. pai cu regimu burghezo-mosiliesc cum alfel? numa ca avem grija sa ne protejam si sa fim mereu deasupra ps: mey peter baci tu ai suflet de poet ma, cum se poate sa ramai tu fara loc de munca taman in campanie electorala. scrie si tu la gazeta la ceva moguli de limba huniada ca poate asa esti mai meaningful.
  19. peter u are a funny men. esti foarte filozof numa cati lipseste esentialul. liantul dintre cuvinte. parcurgand angoasele tale exprimate aicilea am senzatia ca merg pe un drum de munte cu o masina fara suspensii. fiecare interstitiu semantic sau inadecvare lexicala imi smulge un urlet de durere si o plomba din investtia dentara.
  20. un cv impresionant (practic inatacabil) care te califica direct pt o pozitii upper management in industrii de frontiera cum ar fi impachetarea fumului sau indoitul sirmei. totusi parca lipsesc ceva detalii legate de relatia ta intima cu fluidele fundamentale: berea, vodca, vinu etc. nu stiu unde ar trebui mentionate detaliile astea, la rubrica hobby sau limbi straine?
  21. u nail it captain cypher! my point exactly. de fapt discutia asta s-a mai derulat in multe topicuri. multi si-au dovedit calitatile extrasenzoriale si puterea de calcul neuronal exceptionala cand de fapt toate aburelile astea cu culcatu in chip programatic a motorului (cu alegerea peronului pe stanga sau dreapta) in fractiuni de scunda nu e decat escamotarea prozaicului fapt ca in final totu iese cum da al de sus. iar faza cu cacatul e clar un ingredient de nelipsit in astfel de patanii.
  22. vizavi de statistici cred ca ajunge asta pt inceput: /index.php?showforum=14 vizavi de choperisti fara carnet cu siguranta ca or fi existand (desi nu s-au prea auzit astfel de ispravi) dar numaru lor e in ridicol de mic fatza de cel al eroilor ceberisti care-si intind zilnic zoaiele la uscat pe margini de sant. daca exista vitezani in viatza cu mai mult de 10 ani pe vitezana int trafic as vrea sa-i trec si eo prin fatza detectorului de metale. buninteles ca o sa-mi pun vata in urechi. mno pana una alta v-am plictisit destul, va las pe mana pravoslavnicului si vrednicului de pomenire preacuvios mihail care se va intoarce curand din concediu si-si va relua rolul de procuror intransigent pe rubrica asta. pana atunci eo va dau pe loc repaus si stati flexati de cate ori mai da coltzu unu de-al vostru nu e nicidecum din vina lui: baiurile is de la administratoru de drum, copacii dupe margine, buturugile copacilor dupe margine acolo unde copacii au fost taiati pt protejarea ceberistilor, conservari care intorc la drumu mare etc. daca cumva apare un topic in care vreun vitezan e gasit postmortem vinovat ca s-ar fi adancit prea abitir cu laba pe maneta de span atunci ma oblig eo sa depun marturie ca de fapt tot administratoru drumului o fo de vina ca sa nu iasa nasol statisticile.
  23. nu pot digera teoria cum ca idiotii ar fi uniform distribuiti pe categoriile de motoare enuntate mai sus penca nu s-au prea auzit cazuri de choperisti care sa umble fara carnet, sa se sparga in figuri la semafor etc. marii ispravnici de vesnica pomenire rasar din tabara vitezanilor. asadar concentratia de idioti e evident mai mare in acea zona. iarasi nu poti sa zici ca n-are nici o importanta in dinamica unui accident categoria de motor, nu e totuna sa mergi pe un cioper care ajunge in trei minute la 100 sau pe o bestie care zboara de sub tine la cel mai mic stranut si ajunge la 100 in treapta a doua. nimeni nu-si ia vitezoanca sa mearga cu 50 indoit de sale cu barbia pe rezervor in treapta intai. de aici incolo e evident ca absolvirea fara incidente majore a 10 ani pe vitezoanca intr-o tara ca asta e un target imposibil de atins.
×
×
  • Creează nouă...