Sari la conținut

allvlad

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de allvlad

  1. Multumesc Amstaff pentru detaliile legate de Istanbul (si pentru corectura facuta... ). Despre drumul cel mai bun prin Bulgaria spre destinatia asta imi poate spune cineva ceva?
  2. Am de facut miercuri acest drum. Ar fi prea tare daca s-ar mai baga careva sa mergem impreuna, dar nu de asta am deschis topicul. Va rog pe cei care ati mai facut (de curand) acest drum cu moto sa-mi dea niste sfaturi privind drumul cel mai rapid si, eventual, posibile probleme pe care le pot intalni pe parcurs. De exemplu am citit ca viteza maxima pentru moto pe autostrada in Turcia este de 80 km/h... ceea ce mi se pare aberant. Multumesc anticipat celor care vor avea rabdare si buavointa sa imi dea vreun sfat.
  3. A fost primul meu astfel de eveniment la care am participat in Romania. Si ultimul. Nu din cauza organizatorilor (care s-au straduit sa faca ceva fain si, intr-o mare proportie, le-a si reusit, felicitari sincere pentru asta!). Doua sunt motivele pentru care nu mai am ce cauta la astfel de adunari: 1. Am nimerit (in zona in care am fost eu, cel putin) intre niste... indivizi care au avut o pasiune teribila de a-si tura motoarele aiurea (mai ales cand pe tortuar se gaseau personaje de sex feminin). Am inteles ca unul dintre scopurile acestei actiuni a fost "Ne propunem să educam participantii la trafic în spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu în ultimul rand, al responsabilitătii sociale." Clar baietii cu pricina au umplut de respect timpanele pietonilor si ale celorlalti participanti la trafic! In speta l-as numi aici pe cel care a stat o vreme langa mine, un flacau cu un R1 (parca) galben cu numar de BR. Si as paria ca singurii centimetri functionali din viata lor sunt cei cubi ai motoarelor de sub ei... 2. In zona Pta Constitutiei, din cauza bramburelii politiei, care, in loc sa devieze traficul inca din Piata Unirii, a lasat sa se stranga o coloana de soferi super enervati de-a lungul Bulevardului Unirii, o parte a partricipantilor la marsul moto a facut schimb aprig de detalii anatomice si ecumenice/genealogice cu soferii respectivi. Ambele parti au dovedit inteligenta primatei careia i se pune o mitraliera in mana (circula un film pe youtube in sensul asta). In concluzie: am vrut sa vad cum e in Romania o astfel de manifestare, m-am lamurit. SI, parafrazand semnatura unui user de pe acest forum, imi rezerv dreptul de a nu saluta in trafic personaje ca cele enumerate mai sus. Inca o data, felicitari organizatorilor pentru eforturi si respect pentru cei care au participat decent la mars. Toate bune!
  4. Hai ca io scriu rar. In weekend-ul 17-19 mai as cam vrea sa merg la Simeria, unde este o petrecere organizata de Corvin Riders (clubul moto din Deva-HD). Cunosc cativa oameni din club, sunt SUPER FAINI, asa ca petrecerea promite Ce ziceti, ar fi o buna iesire pentru bucuresteni, sa ne cunoastem?
  5. O cunostinta de-a mea a fost saptamana trecuta la Ducati si dupa ce s-a invartit pe acolo un sfert de ora l-a intrebat pe baiatul care batea de zor in tastatura: "Ne ajutati si pe noi, va rog frumos?" Raspunsul a venit prompt: "Nu. Cel de la vanzari e plecat." Omul chiar venise sa puna mana pe ceea ce vrea sa-si cumpere. Asadar cred ca la Ducati este vorba de o politica de vanzari adaptata clientelei lor.
  6. Pun la bataie un parbriz stock de 4TX din 99, stare foarte buna, contra sumei de 80 de lei.
  7. Nu, Nicule, este un bec H1 pe faza scurta si unul H3 pe faza lunga.
  8. hmm... imi pare cunoscut acel 4tx...
  9. azi vad ca au deschis decathlon langa mine (policolor)... sacii de dormit sunt buni de dormit in camera (in nici un caz la potential +2 grade, cat e posibil sa fie noaptea pe valea lotrului). in schimb corturile sunt ok... nu alea circulare "plug & play", ci cele normale (igloo)... eu unul am pus ochii pe un gen de cort de creasta pentru 2 persoane cu un pret undeva in jur de 250 ron. daca vreti amanunte, ziceti, doar cobor din birou pana in magazin... plus ca am mult timp liber, fiind in preaviz
  10. cortul hannah e chiar ok pentru banii aia. IN NICI UN CAZ CORT INTR-O SINGURA FOAIE! n-o sa te ploua de la ploaie, o sa te ploua de la condens (testat personal). corturile intr-o foaie sunt bune cand diferentele de temperatura intre interiorul cortului (data de caldura degajata de corpuri) si exterior nu sunt mari. altfel afara poate fi senin sticla si inauntru sa ploua. cred ca nici un cort nu va intra in side case (din cauza betelor), dar se pot prinde foarte comod si elegant fie de carenele de sub sa, fie de topcase. sacul de dormit e sfant si aici nu se face rabat. nu volumul sau iti da confortul, ci materialul de umplutura (poti avea "unul gros de lana" care nici nu se compara cu noile materiale compozite de umplere a sacilor). ideal este ca indicele de temperatura extrema pentru care este proiectat sacul sa fie cat mai mic sub zero. cele cu indice de extrem zero sau peste sunt pleznitori.
  11. oameni buni, se pare ca blestemul transalp-ului ma urmareste si aici: a cedat melcul de kilometraj. de data asta insa din cazue obiective. respectiv fostul proprietar probabil a bricolat ceva la flansa aia care antreneaza melcul (flansa care are 2 stifturi de plastic) in sensul ca a inlocuit cele 2 stifturi cu 2 sincere holzsuruburi taiate... infiletate in plastic bineinteles, piesa aia a cedat, iar onor yamaha romania are un pret remarcabil pentru acest reper intrebarea mea este: aveti idee daca acest melc este comun mai multor versiuni de tdm 850? ca inteleg ca exista domnul Noro care desface mobra... sau daca aveti alte solutii, v-as fi tare recunoscator (in sensul asta )
  12. Va multumim... In aceeasi nota, se poate si gonflabile, sa nu mai tragem de mobra s-o ridicam? poti folosi orice gps pe mobra atata timp cat il feresti de vibratii/intemperii. eu am folosit cu mult succes un mio (a170 parca se chema) care avea si functie de telefon si, foarte important, suporta hartile de igo... il tineam in tankbag si aveam castile-n urechi. avantajul era ca puteam sa vorbesc la telefon si sa ascult muzica la drum lung fara probleme. dezavantajul era ca nu vedeai intotdeauna foarte corect display-ul... dar era nenea ala, marcel, care-mi spunea in casca ce urmeaza (l-am ales pe marcel nu neaparat pentru accentul maghiar, ci pentru ca, vorba unui prieten, "femeile oricum te duc aiurea intotdeauna")
  13. salut si bun gasit oamenilor de p-aci. de cam 2 saptamani sunt posesor de 4TX doar pe hartie (ca vremea de afara nu-mi da alte sanse momentan). si acum intrebarea frontala: pentru noi astia care am sosit mai tarziu la operatiunea "cricul central" va mai exista ocazia unui pret de 170 lei + transport? daca da, in ce conditii? multam anticipat de raspuns
  14. Nu faci nici o gafa... din pacate... RIP, Tibi...
  15. nu stiu daca am venit prea tarziu, dar as fi io al treilea initial vroiam un salonic, dar vad ca nu s-a inghesuit lumea, asa ca m-as baga la tura asta. ramane plecare maine dimineata? pe mine ma puteti culege de pe drum din 1 decembrie
  16. defineste "la timp" si, pana la urma, cat costa exact un bilet pentru seara de vineri?
  17. mai fata, unii oameni au, cum sa spun, asa un spin in coasta... se cheama job... hihihi... ora 9 e total indecenta, dat fiind ca ar trebui sa intru in birou, sa zic frumos "neatza" si sa ies in secunda 2 pentru a fi la 9 prin berceni... ce zici de un 12 pe la intersectia oltenitei cu vitan barzesti? daca e ok, va fi o placere sa mergem in grup largit... mai ales daca il stii (io personal n-am mai fost p-acolo)
  18. tot de vineri pana sambata vom sta si noi... faza e ca vineri muncim... ma rog, n-are fi asta o problema, ca putem pleca mai devreme (probabil un 11-12) si oricum, pe traseul pe care vrem sa mergem sunt 288km... 4 ore cu tot cu lalait si bac, zic io. si cantarea nu cred ca incepe mai devreme de 5-6 bilete nu am luat (am citit ca ar costa 55 de leva), ma bazez ca vom gasi ceva de intrat p-acolo buna ideea cu plimbarica daca reusim sa evadam devreme de la munci voi cat de devreme vreti sa plecati? asta m-ar putea motiva sa chiulesc mai cu spor...
  19. multam de info, ne-om descurca noi sa punem de-un cort pe undeva
  20. pentru vineri, 2 transalp-uri pleaca din bucale cu destinatia dream theater/ kavarna... traseul va fi acesta. vom sta la cort. asteptam sugestii de cazare/ parteneri de drum
  21. e drept, m-am urcat io vineri p-un hornet... nu stateam cu talpile pe pamant, ci aproape cu genunchii... hihihi
  22. daca nu e foarte dimineata io m-as baga... sa tragem o vizita lu' dom mandeamarcu oricum, pentru incepatori e super drumul ala, mai ales acum ca l-au asfaltat cum trebuie si nu te mai trezesti ca se urca masinile pe tine lasa un semn pe aici de ora la care mergeti... pe mine oricum ma preluati de pe drum (stau in com 1 decembrie)
  23. nea ManInBlack, fara suparare... e bine sa ai opiniii... dar chiar asa, la toate si oricand? hmmm... n-as vrea sa te intreb daca ai facut ceva pentru oamenii aia 2 (ca sa fim on topic)... dar vad ca ai foarte multa energie... n-ar fi fain s-o canalizezi spre o chestie constructiva? ca, din pacate, in tara asta toata lumea vorbeste si vorbeste si vorbeste... cand e vorba de facut ceva, nu se inghesuie nimeni... si d-aia merge totul asa cum merge... parerea mea! si, pe bune, faceti naibii alt topic in care cei interesati de soarta oamenilor alora 2 chiar sa poata afla ce si cum si de ce mai e nevoie sa le fie mai bine. ps: @admin - sau scrie-i dom'le omului la cate posturi ii creste ranking-u', sa nu se mai chinuie cu cate un comentariu odata )
×
×
  • Creează nouă...