Sari la conținut

viper_x

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Dristor
  • Carnet moto din
    :)

viper_x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Super tare! Felicitari pentru munca depusa. Poate ne vedem prin trafic sa o vad si eu de aproape!
  2. Pfff, vreau si eu MAIOU d'asta si asa cautam echipament. De ce pana mea sa mai dau banii pe armura AXO? Imi trag un MAIOU si gata pot sa ma dau si cu 500 la ora.
  3. Pfff, bine ca e intreg omu', fieru' se repara si oricum nu arata asa rau. Carnetu' revine si el intr-o luna si cu asta basta. Ride safe and take care!
  4. La dracu' nu au in stoc si nici nu se stie cand aduc.
  5. Eu tot nu inteleg cum pot astia sa mearga fara casca. Am mers o sigura data fara casca si nu pe moto, ci pe ATV si nu am rezistat mai mult de 5-10 minute maxim. Pur si simplu nu vedeam pe unde merg. Oricum niste inconstienti!
  6. Foarte frumoasa caprita! Aveti grija unul de altu'!
  7. Hmmm, n-am incercat pentru ca mi se pare cam ciudatel site-ul, dar o sa dau totusi o fuga pana la ei sa vad poate rezolv ceva. Multam!
  8. Din nefericire de 3 saptamani caut Kawa' 250R 2008 si nu am gasit pe nicaieri. Imi puteti recomanda altceva cam la fel ca asta?Da' sa nu fie Hyosung 250R Yamaha asta micuta YZF 125R credeti ca se potriveste cu statura mea? 1.86 si cam 100kg.
  9. In primul rand:Ma bucur ca sunteti ok! In al doilea rand: Vlad, multa bafta in reprarea mobrei! Nu pare atat de rau si cred ca peste ceva timp o sa fie iar pe picioare...ma rog roti. Off-topic: DAMN ce rezistenta e!!! (nu ca ar fi un lucru rau) Arata bine dupa ce a patit.
  10. viper_x

    Forumisti Morti

    Mde...o idee buna thread-ul asta.
  11. L-am vazut si eu zilele trecute si e foarte misto.
  12. As fi mers eu dar din nefericire nu am cu ce. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei si celor care l-au cunoscut. :D Cat despre jigodia care l-a lovit :lol: BURN IN HELL!
  13. Exact asa ceva vreau si eu sa imi iau.Imi poti spune te rog daca e de la United?Si cat ai platit la final pe ea.Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...