Sari la conținut

futuigroapa

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de futuigroapa

  1. Salut. La noi vin cu ceata. Adică cca. 10 în grup. Sunt pe care nu-i auzi, sunt care "aruncă buzduganul"de la 6 km. Asta ține de om. Nu poți sta la marginea drumului să verifici- şi cum o faci?- care e de treabă, care nu. Dar competiția e chemare. Dacă intrii site-ul "Transilvania arena" găseşti poze cu concursul de anul trecut parcă, exact in zona protejată. Atunci? Un motor, doi, cinci, care se plimbă frumos pe coclauri nu răsună, dar 1,2,5 care urcă acelaşi versant de 10 ori că nu le iese... Sunt de acord în mare cu cea ce zici, dar sunt convins că şi tu ştii ce vreau să spun. Idea mea, referitoare la defileu,era să facem un site pe care enduriştii îşi pot face rezervare pt intrare in vale, nu în zona protejată şi nici aproape de zona turistică/locuită. Gratis. Dar limitezi numărul+ ştii cine intră, pe unde se plimbă. Verificați decibelii la intrare.
  2. Drept. M-am uitat. Se scrie împreună.(vezi "Adio, mamă!" Mărgineanu) Asta înseamnă totuşi şcolarizare. Cea ce mă face să mă găndesc de ce un om cu un nivel înalt de cultură îşi exprimă, când are ceva de spus, mai degrabă ura decăt să îşi argumenteze ideile.
  3. De ce am proceda astfel? Dacă reuşim să ne înțelegem care dintre trasee se află în afara ariei protejate, folosirea lor de către sportivi nu deranjează locuitorii, iar propritarii de păduri pe acăror teren acestea se află î-şi dau acordul pt. folosirea lor şi practicanții de hard enduro nu se abat de la ele, nu văd de ce nu ar putea veni. Nu sunt împotriva sportului, sunt împotriva celor care o practică cu nesimțire, călcând legea. Forma corectă aşa este. Dar ,ad literam, sună ca" mânjito" şi pare ca o înjurătură, de aceea ocolesc scrisul corect acestui cuvânt.
  4. Vă propun o dezbatere publică pe tema asta la consiliul județean sau la primăria Căpuşu Mare. Mi se pare cea mai curată treabă. Juriştii şi avocații vor spune care este situația exactă a defileului iar propritarii de păduri î-şi vor da sau nu acordul pt. folosirea proprităților lor în scopul exercitării activităților sportive de tip hard enduro celor doritori. Reprezentanții nu au voie să dea astfel de acorduri fără acordul scris al propritarilor de păduri din Căpuşu Mic, Agârbiciu, Bedeci, Panic, Dumbrava. P.s. În timpul discuției, până când vă savurați Dvs. Mohito-ul, î-mi beau şi eu tăria.
  5. Futui groapa vine de la bunicul meu, tot motociclist, care ocolind o groapă a acroşat cu ataşul milițianul din intersecție. În declarație a scris " futui groapa şi stâlpulețul de lângă..."
  6. Salut. Ce zici dă dovadă gândire şi bun simți. Dar toți sunt ca tine?O să pun poze în care nu sunt şi motociclişti deoarece nu am drept de autor şi e un site oficial. Mişmaşul e că nu au primit pt. competiție aviz de la garda de mediu, dar cel puțin primăria spune că da. Noi am trimis petiție la garda de mediu şi răspunsul e negativ. + nu au acordul tuturor propritarilor de pădure unde au trasee. Cănd 20 de inşi fac uphill pe un versant protejat ce crezi că rămâne? Dar rezervația ,in principe, e pt. barza neagră, care cuibăreşte la noi în vale. Sau care a cuibărit. A mai rămas o pereche din stol, restzl au plecat din cauza zgomotului. Nu ai cum să dovedeşti cu filmări şi poze aceste lucruri. Trebuie să fi acolo de mai multă vreme să vezi schimbările. Răspunsul la intrebarea de ce ai intrat cu motorul în vale când ai văzut ditamai afişul cu rezervație naturală, motocross interzis! Fe obicei este : E țara mea şi mă dau unde vreau eu, ce plm!! Nu atac Masterbike-ul de-a pixul. Să vină să arate autorizațiile.
  7. Salutare! Uite de ce am pornit acest topic: stau in Căpuşu Mic, un sat la acărui capăt începe defileul Căpuşului. Pante abrupte, văi, pajişte. Tot ce vrea un endurist. O mică problemă ar fi că e rezervație naturală. Cu acte în regulă. Cu toate astea vin cu nepăsare, distrug tot( am poze cum arată pădurea după ei) şi fac gura foarte mare dacă î-i întrebi de sănătate. În paranteză vreau să-i întreb pe cei de la Masterbike care organizează competiție hard enduro in 10-11 iulie( rezolvată cu mişmaşuri) în defileu: sunteți chiar iubitori de natură aşa cum scrie pe site-ul vostru? Sau iubiți să distdugeți mai degrabă natura... Cine ce crede? Scrieți.
  8. Salut! Un atasament la cruiser e in jur de 3000 euro in germania . Depinde de model. Pretul variaza. Dar recomand-daca te intereseaza- sa te dai cu una cu atas, ca diferenta e uriasa. Eu personal am optat pt. un dnepr ca sa putem iesii cu totii, dar sunt pe punctul dea da foc.
  9. Cumpar pozitie atas Dnepr anii '70, cea in forma de ou. Tel.:0740163703
  10. A, nu, chiar ma stradui sa adun motorul cat de repede pot deoarece i-mi doresc mult sa vin in pofida faptului ca viitorul locuitor al atasului se va naste undeva la mijloc de iulie.
  11. Nu-s cam aiurea toate certurile astea? La urma urmei pt.ce? Cine ce are de castigat ? Faceti 2 intalniri: una in sud, una in vest la deschidere si la inchidere de sezon de ex.. Si fiecare merge la care si unde poate. Degeaba o sa aduc la olalta niprul, daca nu o sa mai am chef sa ma duc cu el sa intalnesc iubitori de libertate ...cu mintile deloc libere... Apoi, na, decat oameni deampoola mai bine gropile drumurilor Romaniei. Pai nu?
  12. Stie cineva de o posibilitate de a pune instalatie de gaz agregata de R.A.R. pe Dnepr? M-am saturat de pretul benzinei . Maine-poimaine nici de mers pe jos n-o sa mai am bani....
  13. Na la benzina nu m-am gandit, pt. ca am inteles ca mai degraba o s-o imping pana acolo... Deci :scuze, de ne intalnim dau o carafa de vin.
  14. Eu anul asta am achizitionat un Dnepr si nu stiu: cati km poti parcurge cu ele fara probleme?
  15. Salut. Pasul Prislop leaga Maramuresul istoric de Bucovina. Serpuieste intre Borsa(MM) si Iacobeni(SV-se afla pe pasul Tihuta).Pe platoul acestui pas sunt parca doua cabane si destul loc pt.corturi. drumul este practicabil la 60 km/h. Poze n-am pus ca de se vede nevasta-mea pe net o sa se creada vedeta, le gasiti pe net. Distanta: cca. 120 km de la Baia Mare, cca. 200 km de la Cluj -Napoca, cca 150 km da la Suceava, cca.830 km de la Bucuresti.
  16. De imi dati voie, eu as recomanda pasul Prislop din m-tii Rodnei, pe platou.
  17. As avea nevoie de un cadru de Dnepr fara acte. Are cineva asa ceva?
  18. Salut. Cumpar toata fata(roata,aparatoare, telescoape, far, jug, ghidon),rezervor si aparatoare roti: spate si atas pt.dnepr k750. tel.:0740-163.703, 0766-524.330
  19. futuigroapa

    BURSA LOCALA

    Cumpar toata fata (roata, aparatoare, telescoape, far, ghidon) ,rezervor si aparatoareroata atas marca dnepr model k750. Tel.:0740-163.703, 0766-524.330
×
×
  • Creează nouă...