Sari la conținut

Odi

EX+
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Odi

  1. =)))) cred că iepuraÂşu are dinții cam mari..
  2. Are cineva vreo mască de semnalizare stânga față ? Pentru Model D.. dar cred că se potrivesc Âşi de la E. Am nevoie de bucata din plastic galben.. ca să fiu mai explicit.
  3. Salut. Am nevoie de ajutor.. din pacate. Ma poate ajuta cineva cu un modul de releu de incarcare (reductor/ rectifier) pentru ZZR 1991 (model D) ? Poate a dezmembrat cineva.. sau poate cineva sa faca rost. Eventual mi-ar trebui si un CDI. Va rog mult lasati un raspuns.
  4. Super tare. Cam cât ați cheltuit în total ?
  5. Odi

    Imi Vine Jucaria

    Frumoasă... ai grijă de tine Âşi de ea. Felicitări.
  6. ..frumos. Vreau să vă spun din partea mea Âşi a generației '89 că admirăm spiritul vostru. Cel puțin.. sper să mi se permită să vorbesc în numele generației mele. Cândva.. exista libertate.. îți permiteai să stai să repari la o motocicletă.. Âşi să pleci în excursii cu prietenii. Asta e frumos. Acum.. timp prea puțin.. timp pierdut în goana după bani. Eu am 20 de ani.. fac Âşcoala de Âşoferi Âşi urmează să-mi iau un motor în lunile următoare. Cel care m-a motivat a fost tata.. care a avut vreo 10 ani motocicletă când a fost tânăr.. a făcut o pauză de 20 de ani timp în care s-a dedicat creÂşterii mele Âşi a sorei.. Âşi acum o lună (eu plecând la facultate de 1 an) Âşi-a cumpărat iar motocicletă. Admirabil că Âşi-a regăsit acel spirit.. Âşi de ce nu.. tinerețea.
  7. Bun aÂşa. Înseamnă că-mi pot păstra speranța apropo.. unde se întâlnesc posesorii de GPZ prin BucureÂşti Âşi când ?
  8. Spuneți-mi Âşi mie vă rog cam cât de comod este GPZ-ul pentru persoanele înalte ? Mă refer la 1.90+.
×
×
  • Creează nouă...